Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Šéf dotykových obrazovek Mercedesu se zastává... dotykových obrazovek

19 komentářů

Hendly
Důvod ?
Marek Jelínek
Aby se jich nezastával když mu to vydělává na chleba, ale stále je to to největší zlo v kabině - patlat po displeji a nastavovat teplotu a přímo koukat jestli jsem trefil tu správnou ikonu je v pořádku ale patlat po displeji telefonu je už zakázané.
Jasper De Ceuster
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
Ale jo, my tě chápeme, zvlášť, když před partnerkou tajíš Petra... 😉
homernaj
Podla mna je by dotykove prostredie malo byt basic, advaced, e😜ert. Tak ako sledujem ludi, ti dementi nie su schopni si naparovat ani mobil s autom. Preco im davat moznost klikat v menu ked nie su schopni ani takej elemtarnej zalezitosti. Auto za 100k euro, mobil za 1800€ a mobil na uchu, lebo nevie ako na to. Ovladanie klimatizacie, hlasitost radia, zasadne HW tlacidla.
jaramat
Dotykové obrazovky v autech jsou zlo. Ne nutné zlo, jen zlo. Jezdím mnoha auty a zjistil jsem, že mi hrozně vyhovuje dát si mobil a klíče do přihrádky nad/pod 1DIN rádiem. Ty dotykový srachky jsou příšerný. Z nedotykových 2DIN rádií mi vyhovuje oranžovo-černé Uconnect u Fiatu, umí to celkem pohodlně procházet USB zdroj, tři řádky na displeji bohaté stačí, akorát tam chybí přehrávání přes Bluetooth.
twistedTSD
Tak nebudu přijímat hovor, když s někým jedu. Rozhodně ho nemohu přijmout s mobilem v ruce. Nějak nechápu, kde je problém.
ryccardo
Je videt ze ti to uvazuje :yes:
Mig_35
No vidíš. A přitom s automatickou převodovkou je to poměrně bezpečná záležitost, mnohem lepší, než třeba zadávání adresy do GPS, což je dle předpisu naprosto v pořádku, nebo kouření, pití atd. Dokonce i to jídlo je naprosto legální 😉
homernaj
Nenapadlo. Podla pravidiel cestnej premavky sa musi plne venovat riadeniu auta, nie telefonovat, tukat na displej auta, konzumovat jedlo. Na telefonovanie je handsfree. Ale tak ako som poznal v zivote vela ludi, zodpovedn mozem povedat, ze drviva vacsina je v technologiach naprosty lajk. Nie len sparovanie mobil auto, televizor, pocitac, satelit, mobil.
Suchous
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mokrous
😁 😁 😁
Mig_35
souhlas. při všech těch asistentech, co ti nacpou do auta, završit to dotykovým ovládáním mimo zorné pole... absolutní nonsens
Mig_35
Na obrazovce se objeví, kdo ti vola. “Nezvednes to? A kdo je ten Petr, toho neznám?” Můžeš mít vypnutý zvonění, ale na displeji se to objeví. At mi nikdo netvrdí, že nemá před třeba před partnerem žádné tajemství. Chystas překvapeni k narozeninám, k Vánocům, zavolá ti člověk, se kterým to souvisí a propali to… no proste těch situaci je milion.
traveldrive
Klameš.
Mig_35
Soukromí? Když s někym telefonuju, nemusí to všichni v autě slyšet. Nehrozí riziko trapasu. Nezvednes to omylem milence. Takových situaci je spousta. Jako by sis všechny telefony dával na hlasitý odposlech.
Marek Jelínek
.
Mig_35
Tvoje babka klame a tvuj fotr krade 😉
Mig_35
Nenapadlo te nikdy, ze ten telefon třeba nechtějí mít spárovaný? 😉