Novinky
dva roky dozadu sa otvorene hovorilo o tom ako zanikne jedna z naznámejších značiek a dnes? dnes vyraba kvalitne ,krásne a dobré autá ,kto by to bol povedal??P.S:tiež sa vam zda ,že na malých autach si dávaju automobilky viac zaležať ? teda pokial sa jedna o športove derivaty...začína byť horúco Clio Sport,Corsa OPC,GP Abarth či 207 RC to je otazka? u mňa jednoznačne Clio Sport 2.0 bez turba 200koní už pri týchto slovách som hotovy >😒]
Ty asi Fiata doma nemáš, co? >😁 Krásné auta vyrábí, to se musí nechach, dobré nevím, a kvalitní to víš jak? To se na nových, nebo pár let starých autech moc nepozná. Uvidíme za 6 let, jak si povede současné Punto a Bravo.
A ty máš, že tak hloupě plácáš? Já už mám pátého a nemám problém, nemám důvod měnit :-!
Proč hloupě plácám? Že se kvalita auta pozná až po letech, to není pravda? A Fiata doma mám, takže vím o čem mluvím. Jak měla najeto(Brava)víc jak 100tis.km, začala se dost sypat. A předtím taky žádná sláva. A to bylo kdysi auto roku. Máš páté auto a přitom nemáš důvod měnit? Nebo máš už páté auto, protože je musíš pořád měnit? 😄 Promiň, nemohl jsem si to odpustit.
Náhodou jsem zabloudil na www.fiat.cz a koukám, už je tam Linea. Zatím ale bez ceníku. Tak uvidíme, to auto vypadá zajímavě.
No, myslím, že vzít si název modelu z Hondy S2000, která už se nějaký rok vyrábí, je čiré zoufalství ... ;-\
Můžeš být v klidu S2000 není název bude to normálně Punto Abarth S2000 je označení třídy v Rally do který bude to vozidlo spadat stejně
V osmdesátých letech v F1 byly výkony z 1.5 s turbem i 1500 koní (samozřejmě špičkový krátkodobý výkon).