Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai odhalil nový Grandeur. Vlajková loď značky chce ohromit designem

31 komentářů

rohor
ale v Česku, tedy u nejchytřejšího národa na světě, s tím nepochodíte. Tady si každá pyča myslí, že SUV je nejvíc.
Hammunasakra
:yes: 😄

s těma SUV to je fakt ŠÍÍÍLENÝÝ nejhorší ve všem (co dělá auto autem) VČETNĚ výhledu (často) DŮVODU PROČ si to lidi kupují NEJLEPŠÍ VÝHLED :-!
rohor
Jen 10 mínusu. Hecni se č*uráku a udělej za noc 120. Hamuna ti pomůže.
Hammunasakra
proč takhle PLÁCÁŠ? CO si sakra nepochopil na tom že ode mě si dostal :yes: ?
Freddka
Hamuno jsi divnej a mas 15 plusu. Trochu podezrely chapes.
Hammunasakra
v čem jak proč DIVNEJ = jako že NE (úplně) MASOVEJ? 😄

dlouhý LÉÉTA sem míval klidně 2cifernej počet :no: NIKDO to neřešil = teď když je máte vy a já naopak VŠICHNI TO ŘEŠÍ 😁

tehdy ani teď = to není má práce = jsem jen příjemce PLUSů i (dřív) MÍNUSů :-!

No a tobě klidně napíšu "mínus" když mi to tak přijde = a nebo PLUS (jako tady)
Anonym
Dává si to sám, má tu 400 fake účtů, všechno nahlašujte
Hammunasakra
dobře SES POPSAL 😁

mám nudně JEDEN a NEŽ si mi BONZÁKU BONZÁCKEJ ruSSká SSvoloči zrušil Amaterasu = tak sem se HLÁSIL že to sem JÁJÁJÁ i na něm = jak VÍŠ 😉

ale jinak DOBŘE SESS popSSal ruSSká BONZÁCKÁ SS.vině
Anonym
Lzeš a to naprosto nestoudně. A kolik dalších fake účtů tu maj tvý nohshledi DonVit👋Hendly a další.

Pochlub se 😄

Já tu mam 22 let jeden.
Ham.
Mindráček z SUV? V ČR jsou SUV oblíbená, ale ve většině zemí Evropy jsou ještě oblíbenější, v ČR tvoří 44% prodejů, v Evropě 51% (viz statistiky JATO).
KANKUNEN
To je mindrák vlastní garáže.
rohor
Mindrák je komplex méněcennosti vzniklý přílišnými nároky okolí. Tady je to spíše naopak. Méněcenní jsou ti ubožáci v krabicích. Já trpím spíše frustrací z hlouposti okolí.
Hammunasakra
Tak na frustraci JE TO https😐/www.stream.cz/…-nemine-64477307 fakt JÍZDA! :-!

Edit ten palec nemáš ode mě = já je dávám viz 2. příspěvek diskuze
Zetti
Jakmile ti zacnou pripadat vsichni jako blbci, je cas vyhledat lekare. Ja nechapu, proc se musi furt nekdo do nekoho srat. At si jezdi kazdy v cem chce a co potrebuje. Tohle auto neni zrovna ideal pro remeslniky, sportovce, maminy s detma. Ti vcetne me zpravidla potrebujou univerzalni plechovku na prepravu lidi a veci. Vetsina lidi zadne ego v aute nehleda. Odvezt tam a zpatky a nazdar. Stejne to auto vetsinu sveho zivota stoji.
rohor
Co nechápeš na tom, že mě sere když mě SUV oslňují a když přes ně nevidím?
Emel
Myslel jsem, že jezdíš v CH-R... ? 😁
rohor
Nejezdím, ale CH-R je taková "mírné" SUV. To není klasická krabicová obluda. Kromě Priusu jezdím ale taky třeba v Peugeotu 406.
Hammunasakra
to bych úplně NE SOUHLAS-il https😐/www.stream.cz/…-nemine-64477307 :😉

je to SMUTNÝ ale víc lidí je spíš ta kategorie BLBEC :-!

OFIKO je to asi 20% co si (víc či míň) umí poradit zpracovat info, no a zbejvá.. 😲 😁

Ne VÁŽNĚ je to (až) TAKhle ZLÝ 😉

takže pocit že VĚTŠINA je.... je SPRÁVNÝ ne(jen) POCIT
Anonym
To že je něco oblíbené ještě neznamená, že to lidi skutečně využívaj .

SUV krom většího prostoru pro zavazadla , který ale spousta lidí nevyužívá a vyššího nástupu, což mladým lidem taky problémy nedělá žádné výhody oproti sedanům nemá. Naopak výrazně horší jízdní vlastnosti dané vyšší výškou, hmotností atd
ericn
… srovnání s tím novým Cadillacem 😉 Genesis je o světelné roky dál, má krásně čistý design, takže vypadá o dost luxusneěji a reprezentativněji. Nepotřebuje k tomu cingrlátka :yes: Snad dostane i benzin nebo alespoň hybridní pohon (HEV)…
traveldrive
Každý má svoj štýl.
ericn
No jo, jen ten Cadillac žádný styl nemá. Je to několik různých stylů dohromady a ještě za to chtějí 300k USD 😒]
traveldrive
nemáš pravdu
ericn
Jen z tvého pohledu 😉
ptr078
No vidis, a mne sa nepaci tento hyundai, podla mna je to velmi slabe
KANKUNEN
Líbit se ti to nemusí, ale ten design je špičková práce, taková kosmičistota. Jen ten volant je mimo, takový retro.
Roland Von Wagen
Celý interiér je retro. On i exteriér je jen souhrn toho, co už někde bylo. Nevím, jestli je to špičkový design. Spíš dobrá koláž.
Barry Lyndon
Souhlas, je to nepovedené a slabé prodeje to potvrdí. Je to podivně mimózní a nehezké. Ovšem není to mimózní stylem ala BMW (že to možná doceníme za 10 let (možná taky ne)), tady je už teď jasné, že za 2 roky to bude neprodejné, protože to bude vypadat jako nepovedená disproporční patlanice stará 15 let, tak to má většina "korejců".
Jak by říká Polreich - největším nepřítelem českého kuchaře je jeho vlastní fantazie, tak pro korejské automobilky to platí dvojnásob. Jakmile nabudou sebevědomí, je to průšvih (pokud tvoří generické produkty pomocí německého designového centra, tak ujde).
kozakm
Tucson taky patří k tomu průšvihu? Protože podobné komentáře se o něm psaly taky a ejhle, je z něj velký hit
Barry Lyndon
Je levný, takže si kupující za tu nízkou cenu namluví, že je přijatelný. Za mě je docela hrozný (ale zase lepší než ta kraksna ix35 (nebo jak se to jmenovalo) před ním).
Dorobek
Příspěvek podléhá schvalování.