Novinky
… srovnání s tím novým Cadillacem 😉 Genesis je o světelné roky dál, má krásně čistý design, takže vypadá o dost luxusneěji a reprezentativněji. Nepotřebuje k tomu cingrlátka :yes: Snad dostane i benzin nebo alespoň hybridní pohon (HEV)…
Každý má svoj štýl.
No vidis, a mne sa nepaci tento hyundai, podla mna je to velmi slabe
Líbit se ti to nemusí, ale ten design je špičková práce, taková kosmičistota. Jen ten volant je mimo, takový retro.
Souhlas, je to nepovedené a slabé prodeje to potvrdí. Je to podivně mimózní a nehezké. Ovšem není to mimózní stylem ala BMW (že to možná doceníme za 10 let (možná taky ne)), tady je už teď jasné, že za 2 roky to bude neprodejné, protože to bude vypadat jako nepovedená disproporční patlanice stará 15 let, tak to má většina "korejců".
Jak by říká Polreich - největším nepřítelem českého kuchaře je jeho vlastní fantazie, tak pro korejské automobilky to platí dvojnásob. Jakmile nabudou sebevědomí, je to průšvih (pokud tvoří generické produkty pomocí německého designového centra, tak ujde).
Jak by říká Polreich - největším nepřítelem českého kuchaře je jeho vlastní fantazie, tak pro korejské automobilky to platí dvojnásob. Jakmile nabudou sebevědomí, je to průšvih (pokud tvoří generické produkty pomocí německého designového centra, tak ujde).
Tucson taky patří k tomu průšvihu? Protože podobné komentáře se o něm psaly taky a ejhle, je z něj velký hit
Dorobek
Příspěvek podléhá schvalování.
s těma SUV to je fakt ŠÍÍÍLENÝÝ nejhorší ve všem (co dělá auto autem) VČETNĚ výhledu (často) DŮVODU PROČ si to lidi kupují NEJLEPŠÍ VÝHLED :-!
dlouhý LÉÉTA sem míval klidně 2cifernej počet :no: NIKDO to neřešil = teď když je máte vy a já naopak VŠICHNI TO ŘEŠÍ 😁
tehdy ani teď = to není má práce = jsem jen příjemce PLUSů i (dřív) MÍNUSů :-!
No a tobě klidně napíšu "mínus" když mi to tak přijde = a nebo PLUS (jako tady)
mám nudně JEDEN a NEŽ si mi BONZÁKU BONZÁCKEJ ruSSká SSvoloči zrušil Amaterasu = tak sem se HLÁSIL že to sem JÁJÁJÁ i na něm = jak VÍŠ 😉
ale jinak DOBŘE SESS popSSal ruSSká BONZÁCKÁ SS.vině
Pochlub se 😄
Já tu mam 22 let jeden.
Edit ten palec nemáš ode mě = já je dávám viz 2. příspěvek diskuze
je to SMUTNÝ ale víc lidí je spíš ta kategorie BLBEC :-!
OFIKO je to asi 20% co si (víc či míň) umí poradit zpracovat info, no a zbejvá.. 😲 😁
Ne VÁŽNĚ je to (až) TAKhle ZLÝ 😉
takže pocit že VĚTŠINA je.... je SPRÁVNÝ ne(jen) POCIT
SUV krom většího prostoru pro zavazadla , který ale spousta lidí nevyužívá a vyššího nástupu, což mladým lidem taky problémy nedělá žádné výhody oproti sedanům nemá. Naopak výrazně horší jízdní vlastnosti dané vyšší výškou, hmotností atd