Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nový Volkswagen Passat by měl dorazit příští rok. Bude vypadat takto?

12 komentářů

Mikesus
Než jak bude vypadat, to si dokážeme představit asi všichni, je otázka, jestli bude fungovat.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
adamistr,
Pokud bude fungovat stejně jak vypadá, tak potěš koště.
Doufám, že konečně nahradí volant dotykovou plochou. Nebaví mě točit kolečkem jako ve středověku. Dotyková plocha, nejlíp někde na střeše, to je budoucnost.
ericn
Protože kdo by platil víc peněz za design Seatu Leon? Tahle malůvka vypadá strašně lacině :no:
stormrider
Já jsem to auto viděl, je to velmi blízké realitě... Chybí tomu "premiovost", vypadá spíš jako takový větší Golf 9
ericn
No pak je to blbý a Passat půjde do věčných lovišť. Pokud to bude jak nafouklý golf, VW přijde o střední třídu... Ostatně i celá řada iD může kvalitou materiálů a přiblblým designem konkurovat tak maximálně Číňanům a i ti už jsou bych řekl dál 😉 Kdo chce kam...
donPedro
Tož ezliva by měl nový Passat vypad nějak takto, tak to ho snad ani nemusí vyrábět :no:
traveldrive
Možno je to účel. Nájsť verejnosti dôvod, prečo ho zarezať a ponúkať už len I.D. No čo chcešte, však sa nepredával, no, nevyplatí sa...
Igor Helesic
Může mi p. Zajíc vysvětlit jak souvisí nadpis článku s 46ti fotkama aktuálního modelu?
Mokrous
Passat bude vypadat tak jak bude vypadat až bude hotovej. Tečka.

Velkým plusem bude výroba v BA, pokud se teda do té doby koncern nepřestěhuje tam, kde se dají zaplatit energie.
Mig_35
Dnes zajímavý článek o cenách plynu, které jdou do minusu.
Mokrous
Odkaz?

Předpokládám, že dnes tedy všichni uzavřeli dlouhodobý kontrakt a těžaři jim budou vracet. Jo?