Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Stephen
To se fakt povedlo, ano? A nebyla by fotečka ze zadních sedadel směrem do zavazadelníku, jak to "něco" zavazadelník po zavření víka kryje a jak to např. brání proniknutí obsahu zavazadelníku do prostoru posádky...?
Já jsem si tohle auto taky vyzkoušel, a po pohledu ze zadních sedadel do kufru jsem to rovnou škrtnul ze seznamu možných variant!
Já jsem si tohle auto taky vyzkoušel, a po pohledu ze zadních sedadel do kufru jsem to rovnou škrtnul ze seznamu možných variant!
hugino
...za mňa toto https😐/www.sauto.cz/…-cross/180314855 ak ICE tak toto https😐/www.sauto.cz/…entor/179299463. To Niro je za mňa dosť škaredé a má slabé parametre. Výbava pohon nenahradí. 😄
presne, za tuto cenu radsej 1.5tsi bez baterky, popripadne Toyotu Hybrid.
Popripadne este skladovka Tarraco 2.0tdi, len keby cena nafty nebola takato vysoka.
Popripadne este skladovka Tarraco 2.0tdi, len keby cena nafty nebola takato vysoka.
Za mňa keď HEV, tak momentálne nový Civic. Minulý týždeň som si ho vyskúšal a som nadšený. :yes:
Anonym
zacina byt trendom nedavat do aut stropne madlo, ako napr v Niru.
Za tu cenu to tam fakt mohli dat.
Inak stropne madlo nedava ani Arona, Taigo, ale to su lowcosty oproti Niru.
Za tu cenu to tam fakt mohli dat.
Inak stropne madlo nedava ani Arona, Taigo, ale to su lowcosty oproti Niru.
Neni jen u ridice. Nevim, no, jako ridic jsem ho nikdy nepouzil
Koukal jsem do svého Ceeda, tam taky není. A všíml jsem si toho až po 12 letech 😁 . Takže asi tam fakt není potřeba.
A co teprve Peugeot 508 II za 1,2M ??? Nová doba, no. Na co madlo, když máš nefunkční display?
Othello
Nenašel jsem nikde info jestli ta velmi nízká maximálka je omezená elektronicky, anebo pohon z nějakého důvodu prostě víc nedá. Se 77 kW by auto mělo zvládnout podstatně víc.
Tak asi sis i odpovedel 😄
Neodpověděl, fakt nevím. Jestli nestíhá těch 77 kW, tak nevím proč.
A pokud to brzdí omezovač, taky nevím proč je tak nízko
A pokud to brzdí omezovač, taky nevím proč je tak nízko
Myslím, že je to jasné - motor samotný by jistě zvládl více, ale limit je zpřevodování / skloubení EV a ICE (stejně jako tenhle limit mají hybridní Toyoty, jen o kousek výš).
Zpřevodování že je tím limitem ? Se šestistupňovou dvouspojkou ? V čem konkrétně by takový limit měl spočívat ?
Auto má systémový výkon 100kW+... takže pokud to dá jen 165, tak to znamená, že v těch kritických rychlostech 160+ není schopné ten výkon využít... a to zase znamená, že je to prostě nešťastně (z pohledu maximálky) pospojované / zpřevodované. Jinak by to muselo atakovat 200. Když budu mít chvíli, zkusím mrknout na nějaké diagramy.
Systémový výkon na maximálku nepomůže protože je jen krátkodobý.
Ale i těch 77 kW musí jet mnohem rychleji
Ale i těch 77 kW musí jet mnohem rychleji
Jako... nabitá baterie 1,32kWh vydrží dávat plný výkon 32kW po dobu 2,5 minuty (čistě matematicky), to by pomoci mělo. I když budu opatrně počítat jednu minutu plnýho kotle tak je to v reálu na silnici víc, než se zdá.
Atmosferické 1.6 v podobných autech (Vitara, Duster) na tom byly s tou maximálkou podobně, 165-170... takže ano, pokud by elektromotor pro maximálku nepomáhal, tak by to mohlo odpovídat možnostem toho spalováku.
Atmosferické 1.6 v podobných autech (Vitara, Duster) na tom byly s tou maximálkou podobně, 165-170... takže ano, pokud by elektromotor pro maximálku nepomáhal, tak by to mohlo odpovídat možnostem toho spalováku.
Tady si nejsem jist, jestli je to zde jinak. Ale Kia má elektro před převodovkou, tedy řadí s ní i elektru. Tam pak není omezení otáček, narozdíl od Toyoty, kde je elektro pevně spojeno s koly a proto je elektronicky omezeno, aby nedošlo k překročení max.otáček elektra.
Tak tak, napriklad MG2 v mem Priusy pri 130km/h toci nejakych 14 tisic otacek za minutu. Limit je myslim 17 tisic, proto omezeni na cca 160 km/h. (cisla lovim z pameti)
Víc než 160 jsem posledních 10 let nejel, takže tento parametr by mi nevadil. Tipuji, že na samotný spalovací motor víc nedá. S elektromotorem by teoreticky dalo krátkodobě i víc, ale to by museli prodloužit převod elektromotoru. To by však mělo za následek zmenšení jeho zátahu v nižších rychlostech.
Mimochodem, co jsem koukal na testovací videa např. Sportage HEV, dosahovali lepší maximálky i zrychlení než jsou v tabulkách (210 km/h, 7.5 s 0-100).
Mimochodem, co jsem koukal na testovací videa např. Sportage HEV, dosahovali lepší maximálky i zrychlení než jsou v tabulkách (210 km/h, 7.5 s 0-100).
Elektromotor je umístěný v dvouspojce na straně ICE takže je zpřevodovaný stejně jako sám spalovák. Není proto nutné a vlastně ani možné jeho převod prodlužovat.
Tak nevím, ale benzin 1,6 se 77kW sama o sobě dá tak 190 km/h. Běžný motor do nižší střední OII, Golf IV, Megane, Astra, P307 - všechno v pohodě jelo přes 180 😋 Takže samotná spalovák to v pohodě dá…
A všechno to mělo aerodynamiku letící cihly jako tahle kia?
Tak ona ta Kia má Cd 0,29, což je dost slušná hodnota (nepletu-li se, Golf IV měl 0,31). Čelní plocha je tam sice o něco větší než u zmíněných aut, ale ne zas nějak výrazně, to auto není zas až tak moc vysoké.
To je právě to, ze ta čelní plocha je rozhodující. Cd je super, ale dnes téměř u každého auta kolem do 0.3. Pak právě jsou rozdíly v té čelní ploše, kde suv, i ty nejmenší, hrajou druhé housle.
PHEV nafta podle mě cesta není a nebude.
Kdyz jsem já z druhé strany, vklidu zpomalym než predjede. Ovšem pokud se nezaradi do první mezery a dal blokuje levy, bliknu a počkám co bude. Pokud se nezaradi ani do další mezery, stačí se vic přiblížit, pak mu i potkavaci světla bezpečně svítí přes zrcátka do ksichtu a uhyba rychleji. To je jedna z výhod vyššího umístění světel. A když ani to nepomůže, pak už zbývají jen dálková s trochu větším rozestupem
§ 12 odstavec 5😒br />
Přejíždět z jednoho jízdního pruhu do druhého smí řidič jen tehdy, neohrozí-li a neomezí-li řidiče jedoucího v jízdním pruhu, do kterého přejíždí; přitom musí dávat znamení o změně směru jízdy. Při souběžné jízdě umožní řidiči vozidel jedoucích v průběžném pruhu řidičům vozidel do tohoto pruhu přejíždějících z pruhu, který přestal být průběžným, vjet tak, aby se vozidla jedoucí v průběžném pruhu a vozidla do něho přejíždějící mohla řadit střídavě po jednom do jízdního proudu průběžného pruhu. Tam, kde se dva jízdní pruhy sbíhají v jeden, aniž by bylo zřejmé, který z nich je průběžný, nesmí řidič jedoucí v levém jízdním pruhu ohrozit řidiče jedoucího v pravém jízdním pruhu.
Při předjíždění nesmíš ohrozit toho za sebou. Ale měníš pruh ( jedná se o silnici o 2 a vice pruzich v jednom smeru) současně s předjížděním, takže se jedná o jízdu v pruzích, kde nesmíš ani omezit vozidlo, které v tom pruhu už jede.
Tam přeci nikdo neresi jestli zpomaly a vrátí se. Nebo kdy jsme přeskočili od předjíždění na dalnici k předjíždění na okresce?
Btw jestli předjíždíš na tempomatových 135kmh a snažíš se vychovávat ty za sebou, co jedou rychleji, tak hlupák si ty. Nic ti do toho není, kolik jedou ostatní v levém pruhu. Od toho je tu Policie a to včetně následné represe/pokuty za přestupek. Ty ho máš využít na co nejrychlejší předjetí, nikoho neomezit, neohrozit a zařadit se zpět do pravého a pokračovat v jízdě 😉
Ale teda pekne vidieť, čo si za arogantného človeka, keď pohŕdaš rýchlostným limitom a zjavne si ho mýliš s odporúčanou rýchlosťou. Ty a ani ďalší borci tu tiež nie ste od toho, aby ste si určili, kde a o koľko prekročíte rýchlosť. A ak áno, nemáš sa čo cítiť ohrozený, keď dobehneš auto idúce povolenou maximálkou. Vtedy sa práveže dotyčný cíti ohrozený, keď sa mu niekto lepí na zadok a ideálne začne vyblikávať. Miesto toho aby pokorne chvíľu počkal a potom nech kľudne aj odletí, ale nemá čo ohrozovať.
Ano, 130kmh je maximální povolená rychlost daná vyhláškou, ale není to dogma. Můžeš i krátkodobě zvýšit rychlost nad limit, právě z důvodu bezpečného předjetí pomalého vozu. Btw a pokud někdo chce jezdit rychleji, následky si ponese sám. Hlavně levý pruh jede 140-160kmh naprosto běžně. Občas by si měl na tu dálnici vjet, aby si to zažil na vlastní kůži, aby sis pak tady netřepil hubu :yes:
Pokud chci jet rychleji než se může, tak od ostatních čekám zejména to, že mi to nepošlou těsně před čumák (když nemusím brzdit a stačí sundat nohu z plynu, jsem spokojený) a že nebudou pořádat festivaly souběžné jízdy... ale jinak "žij a nech žít".
Vyšší maximálka by tomu určitě slušela... to jsme trošku zpátky u toho, co je vlastně cílovka pro tohle auto. Pokud bych to koupil místo Swifta na příměstský provoz, tak to problém nebude... akorát bude problém těch 800+ na stole v českkých.