Design
3_diamanty
0
Kupatka v dnesnej dobe to maju uz zratane tak preco by zrovna mitsu ( ktore ma dost starosti aj samo so sebou ) uvazovalo o nejakom nepredajnom kupe.... to uz ma vacsi zmysel verit v nastupcu lancera alebo pajera v dohladnej dobe .... akurat ta maska je tu ok a paci sa mi fakt ... ma ju uz aj ten najnovsi koncept crossoveru XFC a ten na jar pride aj ako seriovka do predaja v krajinach ASEAN ( juhovychodna azia ) ... na tento kusok sa moc tesim ( snad moc nepozerie vacsieho 😜andera ) .... a takato maska by fakt sedela aj dalsim misakom ... ozivenym lancerom v buducnosti nevynimajuc ... tak uvidime... nadej umiera posledna ... kazdopadne tato vizualizacia kupatka menom eclipse je dnes uz kvalitne scifi ... ale niekto rad aj scifi chapem.... doba je pre auta zla a preto treba umelo vytvarat aj nejake tie pocity nadeje v opatovne zlepsenie casov ...
Houby spočítané, spousta lidí by si je koupila, kdyby bylo z čeho vybírat. Návrat automobilky by naopak skoro jistě znamenal zisk, a s náhonem RWD rozhodně. Ne každý chce sedan nebo SUV, které se při jízdě houpe jako Titanic.