Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: První foto čtyřdveřového kupé Volkswagen Passat (další fotografie)

98 komentářů

Tomiss
Další štika v rybníku 😉 :yes:
Mikul@...
Nezlobte se na me, ale je to klasicky VW... Tzn: predni svetla toho "noveho" Golfu, zadni Tigu..neceho a silueta Passatu. Proste nic za cim by se musel clovek otocit. A mohl by mi nejaky designer vysvetlit, proc na ty dvere pleskl ty kravske kliky tam kde jsou? To ma byt elegantni? Asi sem VW-buran a nechapu krasne auta...
Máš pocit, že VW s Passatem šlápl vedle a je tedy nutno ho kompletně přepracovat?
Mas pocit ze kupe s designem passatu bude hezke? Ani sportovni ani elegantni, ani ryba ani rak. Takovy mam z toho pocit
Mikul@...
A jeste me napada: Kde by podle tebe byl dnesni automobilovy design, kdyby se pokazde vsichni spokojili s tim co je na 10 a vice let dopredu? Passat neni sam o sobe skarede auto, ale fajn, uz to tu bylo a bylo to pekny, tak jedem dal, ne? Podle VW: ne.
Design je velmi subjektivní záležitost. Podívej se na staré japonce, ani pes po nich neštěkne. VW chce prostě udělat načasové auto bez výstřelků, nemusí udávat trend, jemu stačí, aby se auto líbilo vice než jen první tři roky prodejů.
Tohle je velmi odvážné tvrzení. Právě ty starší japonské modely mi přijdou nadčasové.
Mikul@...
Myslim ze nadcasove auto je subjektivni zalezitost. Pravou hodnotu uda az cas. Na takove auto je osvedceny recept a to udelat vuz vystredni, neokoukany, proste takovy z ktereho si budou napady brat automobilky jeste dlouha leta. VW je pro me bohuzel automobilkou ktera doposud pouze rozebirala ostatni nadcasova auta. Opakuju ze VW nepovazuju za skareda auta ale pro me osobne z nich citim takovy chladny kalkul, touhu byt masovy a "nej-"
nadčasový japonec??...čo takto mitsubishi galant z 90 rokov??!? 😉
Zrovna dnes jsem jedonoho viděl, a musím říct, ač japonce bych si nepořídil ani jako "nakupní tašku", že je to jediný japonec, který má nadčasový desing.
prikladám stručný ale presný obsah dalších 500 riadkov textu nášho mega prispievatela... : "....apoštol..bla bla bla....guru bla bla bla.....brácho..bla bla bla.. sen bla... bla...apoštol..bla bla guru bla...dokonalost..bla..bla.....brácho." :-!
Mikul@...
Uz se na nej nemuzu dockat, az mi vysvetli ze se mi to vlastne libi a ze ho chci
:yes: >😒]
cuisine
😄 :yes:
MichalH
>😁 :yes:
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Taky se nám dostane lekce, že poruchovost volkswagenů vůbec nevadí a máme na ni kašlat ... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Ano, pretoze kazdy vie, ze dnes je predsa najdolezitejsi lak! 😄
:yes: >😒]
a co kdybys, když už sem i přispíváš, sdělil něco podnětného i ze svojí hlavy? To asi nepójdě, čo - ty náš podunajský chudáčik ...
Pripada mi to tazkopadne,moc toho sviezeho sportoveho tam nevidim...ak to tak bude aj bez maskovania,je to zbytocne auto...ked chcem ***eho Passata,kupim si R36...
No já si osobně myslím že to auto nevypadá až tak špatně.Zadní partie se mi líbí a ze předku zatím nelze nic vyčíst můžeme se jen dohadovat.Podle mě však bude mít světlomety podobné tomu co má passat.
Zadní partie..ty máš rentgen? 😄
Charger
>😁
Ne nemám rentgen.Když se podíváš pořádně tak je vidět tvar zadních svítilen a základní tvar ,,zadku"se dá vyčíst tak na co retgen hňupe.
Sorry pánové ve VW ale jestli tohle je finální výtvor tak jste šlápli vedle. 4 dveřové kupé vypadá jinak. Proč tohle má proboha okenní rámy? Vždyť je to vzhledově míň sportovní než nový Mondeo. šup s tím zpátky do dílny a předělat!
prece jako Mercedes CLS 😃)
lancer24
kde chceš auto bez rámou okien kup si subaru 😁 vela original 2dv kupečiek ma ramove dvere + ked ma CLS bezramove musi mať každe podobne auto bezramove dvere?
poznam jeden 5-miestny 5-metrovy sedan s bezramovymi oknami... Citroen C6
lancer24
jasne poznam ,tam by mi ramove dvere skutočne nesedeli :yes:
125S
Ale já tam žádný rámy nenašel, podívej se ještzě jednou a pořádně 😉
essesant
podle nekoho vypada emotivni sportovni design >😁 Spis tak mel od zacatku vypadat Passat, aby byl alespon trochu k svetu...
cuisine
no já si myslím že to není špatný ... viděl bych to něco jako torchu povyrostlejšího eose s druhým párem ddvěří.. a eos je v jeho segmentu rozhodně to lepší ... a páč zatím nemá přímou konkurenci tak bude mít úspěch i s tímhle .. doufám ale že tam dají nějaké šestiválce a ne jen samé ufoukané 4hrnky páč .. objem ničím nenahradíš 😄
Ako si prisiel na taku genialnu myslienku, ze
6-valec = vacsi objem???
Měby zajímala ta cena mezi Passatem a Phaetonem já bych to viděl tak na 1,3 - 1,5 mil Kč a to v tom bude 2,0 TDI. Chytřejší lidi si asi koupí jinej odvar hezkýho auta.... >😁 >😁 >😁
Mercedes-Benz :yes: :yes: :yes:
R32
Čo máš proti TDI? Len pre upresnenie, 2,0TDI tam určite bude no nevidím natom nič zlé, hlavne keď tam budú dávať už len nový Common Rail :yes: V USA pôjdu benzíny u nás )Europa) klasicky diesel.... Keď to nepreženú s cenou bude to trhák. 😉
Už teď se mi trhají trenky.... >😁
Toto auto si kúpi v nemecku veľa ľudí, a to tých ktorí nemajú na originál MB CLS. Tí čo na to majú, si kúpia CLS :-!
R32
Ani by som nepovedal že to budú kupovať len tí čo nemajú na MB... Je mnoho ľudí napr. čo sa v MB sklamali, cenovo to zas až taký lacák nebude a poďalšie som síce v tomto (z logických dôvodov) nešiel ani nesedel (tu by mohol prispieť Jozki) no v CLS áno a čo sa týka priestoru vo vnútri je to v CLS fakt tragické... na ten širokánsky stredový tunel by hádam vošla aj detská sedačka. Passat ako predkolka zrejme tento problém mať nebude. :-!
Klaudius
VW si kupia ti, co nemaju na MB...nebude to nahodou naopak? Kto nebude mat na auto so znakom VW tak siahne po trojcipej hviezde? Nedavno ma v AutoBilde zaujal porovnavaci test zdanlivo nie velmi porovnatelnych aut (ale autor clanku vsetkych uistil, ze su to vlastne priami konkurenti): Nissan QQ, Mercedes B a VW Golf Cross (plusko). Samozrejme, uplne najlepsi bol Golf (ine sa ani cakat nedalo), napriek len priemernym brzdam, najsmadnejsiemu a najmenej vykonnemu motoru, najkratsiemu razvoru a najmensiemu kufru. Hlavne ale ma rozosmial narek autora clanku nad cenou Mercedesu. Pisal, ze Mercedesy nikdy neboli lacne, ale aby stal az tolko? Cena 834 tisic mu velmi lezala v zaludku. Sice aj Golf by mohol byt lacnejsi, ale ten Mercedes to s cenou naozaj prehnal. Doplnam, ze zakladna cena testovaneho Volkswagenu prekracovala hranicu 900 tisic.
Souhlas jak Brno. :yes:
R32
Včera som sa k tomu článku v AutoTipe vrátil a preháňaš ako čerešne s mliekom >😒] teda nie vo všetkom ale v tej základnej cene si sa sekol a poriadne. 😉
Klaudius
Aky AutoTIP? Ja som pisl o AutoBilde a tam je to presne tak ako pisem kamos. Tentoraz Ty trepes do vetra, predpokladám, ze clánok si videl len vo svojej fantázii. Tak neviem o akej cene tu chces pisat...
Takovéto výkřiky do tmy jsou směšné a hodně vypovídají o inteligenci přispěvatele. Tento VW vypadá jako jeden z mála dobře. Design je vyvážený, nevidím disproporce typu kufr u Passatu. Samozřejmě nelze předejímat, jak bude auto vypadat ve finále a bez maskovací plachty, ale to nic nemění na tom, že to může být povedený vůz. Ne každý přitom musí toužit po Mercedesu nebo BMW, ale to neznamená, že je to chudák. Je to stejně trapné jako výkřiky, že Škodovka je pro socky. Někdo má jiné priority a nemusí mít zrovna auto za dva miliony, aby byl šťastný. Trochu více rozvahy a přemýšlení, než pošlete na veřejnost podobný průjem... ;-\
Tak můj úterní unavený mozek napadlo. Nikdo tady neví, co vlastně slavný GTI dělá, čím jezdí, kdo to vlastně je. Takže vyhlašuji soutěž. Kdo první zveřejní spyphotos nebo jakoukoliv další informaci o tomto démonovi, vyhraje hlavní cenu: víkend s GTI! 😉
:yes: :yes: >😁
já se o GTIm dozvěděl pár zajímavých věcí na srazu moje.auto.cz ,v podstatě odpovědi na tvoje otázky,ale to bys čumel...nebudu to ale tady nikomu psát,přide mi to nečestné abych to někomu roztuboval 😉
Charger
myslím že jsi vedle- jsou tu lidi co ví jeho povolání...ale nechápu proč to tu řešit...je to prostě fanatický fanoušek VW, tak ho v tom nechte...BTW: slyšel jsem že je to úspěšný člověk..ani se nedivím- dokáže si jít za svým cílem 😄
lancer24
hm fanaticky fanúšik musim sa pousmiať niesom jediny čo videl pod člankami automobilou /nie VW koncern/ podobne prispevky ako na VW...nevidel by som tam fanatickosť,ale proste ked mam rad tu značku tak sa zaujimam v prvom rade o nu...osobne som rad,že tu GTi prispieva aspoň to tu neni zaplnene teenagerskymi prispevkami a najdu sa tu aj umelecky hodnotne prispevky ako napriklad od GTIho...
GTIho môžete len obdivovať,alebo zatracovať 😊
Priklaňam sa k prvej možnosti... GO GTI GO :yes:
Další vlezdo***ka ...
Charger
Ok, každý má svůj názor- já ho beru jako pozitivní zpestření diskuze 😉
lancer24
hm fanaticky fanúšik musim sa pousmiať niesom jediny čo videl pod člankami automobilou /nie VW koncern/ podobne prispevky ako na VW...nevidel by som tam fanatickosť,ale proste ked mam rad tu značku tak sa zaujimam v prvom rade o nu...osobne som rad,že tu GTi prispieva aspoň to tu neni zaplnene teenagerskymi prispevkami a najdu sa tu aj umelecky hodnotne prispevky ako napriklad od GTIho...
GTIho môžete len obdivovať,alebo zatracovať 😊
Priklaňam sa k prvej možnosti... GO GTI GO :yes:
Další vlezdo***ka ...
ďalšii ten mnou spomínaný teenagersky prispevok ,gratulujem :yes:
Jak víš kolik mu je vlezdo***ko?
lancer24
stači ,že si prečítam čo napísa a hned viem čo je to zač..pokial neni v tom veku tak aspoň myslenim zamrzol v minulosti
Jo, jasný názor se kterým nesouhlasím je cenněší než myšlenkový mainstream...ale GTI nesnese oponenta, vůči italským autům je velmi zaujatý...nesouhlasím s jeho způsobem vedeníé diskuse s ostatními...kde nestačí s argumentem sklouzne k osobním urážkám a shazování...to jeho..."jede Golf, jako GURU, zasni se a šetři, jednou by ti mohl jako ojetina patřit" myslím, že je mnoho lepších způsobů, jak si honit ego...
jednou o mně někdo řekl: Super, že ho máme, ale ještě lepší je, že je jenom jeden...rád tento titul přenechám GTI-mu >😒] :yes:
GTI je guru, velice charismatická osoba, bez které by to tady nebylo ono.
Andy
Jo, GTI by chybel, uspech v praci mu prejme, stejne jako dovolenou, treba tam nabere novou invenci, ktera se mu posledni doou z prispevku trochu vytraci...
To fanaticky zaslepené pako je p.Zezulka tady z redakce, stačí se podívat na Mini Road Look s Octavia 1,8 FSI.
radeji s GTI než s tebou ten si alespon na nic nehraje. A pokud ho neznaš osobne nesud ho.... ja ho osobne neznam a opravdu fanda VW nejsem a s jeho nazorama casto nesouhlasim...
ale znas to clovek musi poslouchat i nazory co se mu nelibi a když se nad tim zamyslis tak vubec hloupy neni... a at dela prezidenta CR nebo jezdi pro prazske služby ma jednoznacne muj hlas... už jen proto jaky je a na nic si nehraje :yes: a hlavne nikoho nepomlouva za zady... takze pane priste se zamyslete... a až nejaky jelito mi napise ze jsem taky ritolez tak at se zamysli....
Další řiťolez ...
Máš pocit, že jsi to napsal málokráte?
..pro tebe je to modla, někdy si myslím, že seš to stejně ty a pochvalně se vyjadřuješ o svých vlastních názorech.
Každý se stejným názorem je GTI? Trochu schizofrenie...
To je hloupost co jsi napsal.
kolik ti je 13? 12? mas alespon obcanku? umis i neco jineho? si fakt tak zaostaly? nebo snad tupy? nebo si fakt tak ubohy? co tim chces dokaza? snaha na internetu dokazat ze nejsi tak mene ceny? chlapce mas se jeste hodne co ucit
Mise splněna 😉
jaka mise? dokazat že si *? to si dokazal blahopřeji ti k tomu :yes:
jinak to že se tu zastáváme GTI neznamená že mam potřebu někam lézt 😉 je to daný jen tím že je to jen člověk který ma rád koncern VW, to že to někdy píše ostrostřelecky je fakt.... a jak jsem řekl často sním nesouhlasím ale proč ho schazujete???? ste takový ubožaci? jinak ty lezes taky do zadnice :yes: lidem co GTI vubec nemusí... takže ted otazka kdo z nas dvou smrdi vic ty že nekam letzzes nebo ja že se ho zastavam?
Rednaxela
Jenomže tady nikomu nevadí, že GTI miluje VW. To co je otravující je jeho styl, kterým to podává. Kdyby alespoň jednou napsal:"Moc se mi líbí Passat, zdá se mi o něm, Golf je pro mě etalon třídy, guru mého života...", ale on to píše o mě, o tobě, o nás všech okolo, kteří si to nepřejeme a nesouhlasíme s tím. Já vím, řekneš, že o nic nejde a že ho v tom máme nechat, ale pak se nenavážej ani ty do ostatních.
jasně on se tim baví ale 😊 a ja se jen branim vy prvni o napsali ste že jsem ritolezec :yes: a ja si na hlavu nenecham nosit drivka 😉 a vim že je to od GTI neprijemne taky už jsem sním mel konflikt.... ale pak jsem pochopil jeho styl a je to sranda jak vynervuje nektery lidi(vcetne me)😁 a jak rikam GTI mi nepadne v mnoha ohledech do oka ale neprijde mi jak krivak a clovek kteryho tady musite pomlouvat když se nekouka... tobe ano? to že ma svuj styl.. no a co kdo nema.... jak me vadi VW tak me vadi lidi co je odsuzujou jen protože jsou VW, zni to divne ale když se nad tim zmyslis muze to davat smysl
Jeste jednu pozbamku ktera mi vadi na GTI: i kdyz mu lidi hodi pod nos tunu dukazu ze VW neco viditelne nedomyslelo, nebo nedotahlo do konce, udela ze vsech id*oty a neustoupi ani o pid. Proto ho NEMAM RAD. A taky nemam rad ty co anonimne o nekom prohlasi ze je řiťolez
MikyJ
No spis nez idoty uslintany uchylaky 😁
Ty vogo, ty ho snad pícháš, že ho tak bráníš!!! >😒]
Falco
:yes:
Tak jsem chtěl reagovat na příspěvek svého bratra Drsoně o našem bratrovi GTI ale auto.cz spam filtr mi to nedopřeje. Ne že by Drsoň napsal něco k věci, ale to tu nepíše většina, že? Ať žijou kvalitní filtry. 😒 :no:
MikyJ
GTI ma zjevne dovolenou, ale i tak se tu v diskuzich objevuje, zvlastni...

Jinak muj nazor je ten, ze pokud je clovek naklonen rozumne diskuzi a nikomu nenadava, je vsechno ok, ikdyz s nim vetsina lidi nesouhlasi, bohuzel to neni pripad pana G.
No, asi tak, jako ho má komisař Big Ben Berghammer. 😄
..s nevkusným zadním převisem, a zvýšenou linkou bočních oken, rádoby navozujících styl coupé.
MikyJ
Neodpustim si male rypnuti 😊 Pro vyznavace koncernu: nemyslim to uplne vazne, ale neco na tom bude😒br />
je fajn, ze zakryvaji ten predek a zadek, tak to nevypada uplne spatne, obavam se, ze az odekryjou predni cast bude stejna jako prid soucasneho, minuleho i predminuleho passatu: nudna... Takhle dokud je to zakryty je to jeste zajimave, pak to zase bude jenom nudny VW. A ikdyz opicarnam nefandim a hybridum typu "4 Door Coupe" taky ne, tak drzim palec aby to konecne bylo alespon jedno zajimavy auto od VW.
Promiňte mi tohle OT, ale o tohle jsem se fakt musel podělit 😄
Traktor GTI! :-!

[odkaz]
Je to takové, no opravdu svěží. >😁
Konecne to ma styl :yes:
>😁 :yes:
ze je VW nudny uz citam pomaly v kazdom druhom prispevku, jasne, GTI vytvoril tlak na ktory bolo potreba reagovat, ale nemozem si pomoct, uz su to trochu stadoidne vykriky, nemyslite?
Čtyřdveřové kupé ... to by mě zajímalo, kdo s tím přišel. nakones se tu lidi plácnou do čela a řeknou "Jé, dyť to je facelift Phaetona"
4 dveřové kupé ... Proboha čím?? Něco mezi sedanem, liftbackem a coupe?
Ruffi
Keď Hyundai Coupe môže mať bezrámové dvere...tak prečo by ich nemal aj tento Passat.A uznajte,že Hyundai je iná cenová kategoria..Za tú cenu čo by som vysolil za tento VW...Ale odhliadnuc od toho sa mi samotné auto celkom páči,je to môj názor.Podľa mňa s tým trafili klinec po hlavičke a myslim si,že si nájde svojich priaznivcov 😉
podle me to bude nove toledo. uz ho avizovali, design odpovida (sportovni limuzina). jestli bude i derivat vw je mozne, ale hlavne sazim na ten seat.
Já si "ničeho" nevšiml... :-! 8-s
tudydudy
...potom Octavia no a nakonec to dojde tak daleko,ze i nastupce Loganu(pokud nejaky bude)prijde v provedeni ctyrdveroveho kupe.Hm,pekny.Spatny vyhled ridice vzad,spatny vyhled kamkoliv cestujicich vzadu.Ja bych k tomu ani uz nepsal ten pridomek,,limuzina" ;-\
by me jen zajimalo,kde soudruzi z NDR udelali chybu
Nejkvalitnejsi zhodnoceni co sem kdy zacit >😁 Klobouk dolu
Ak sa nic nezmenilo od konca minuleho roku ked som ho videl a preliezol tak okna budu bezramove. Predok a zadok su zakryte aj preto ze sa nepodobaju na nic co doteraz VW urobilo - dizajn je fakt velmi odvazny. Interier je pre 4 osoby - sedacky vzadu su rozdelene. Motory : benzin - 1,8 turbo 160 PS, 2,0 turbo 200 a 3,6 300 PS, diesle - 2,0 140 a 170 PS CR a pravdepodobne aj 3,0 V6.
a este par dalsich: okolo zapalovaca chromovy kruzok, pripominajuci kridla netopiera, budiky a la formula 1, vzadu roletky zo zachovalej 120-cinky, ale iba ako priplatkova vybava...to bude supa-upa...na takych bude chodit len poriadny daddy-o 😁
aaaaaa dalsi co ma doma vytunenu 120 a kedze nema na novy VW tak aspon obkecava a zosmiesnuje. ;-\
no můj názor je že silueta auta je vyvážená a je pojmuta hodně do sportovna taková štička ten novej Passatík 😄 teším se až sundaj plachty ...ikdyž VW není šálek mého čaje...