Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: První foto čtyřdveřového kupé Volkswagen Passat (další fotografie)

Ondřej Láník
Diskuze (98)
Sportovně-luxusní limuzína, nebo chcete-li čtyřdveřové kupé, se stává fenoménem doby. Mercedes-Benz byl průkopníkem, ale Volkswagen již testuje dostupnějšího představitele luxusních limuzín, postaveného na bázi Volkswagenu Passat.

Sportovně-luxusní limuzína, nebo chcete-li čtyřdveřové kupé, se stává fenoménem doby. Mercedes-Benz byl v tomto směru (po kolikáté už) průkopníkem, ale nemáte-li na CLS minimálně 1,7 milionu Kč, můžete si nechat rychle zajít chuť. Volkswagen již ale testuje dostupnějšího představitele luxusních limuzín, postaveného na bázi Volkswagenu Passat.

Model, který se cenovkou zařadí mezi Passat a Phaeton, se poprvé a asi neplánovaně odhalil při teplotních testech na americkém jihozápadě. Kamufláž kryje jen příď a záď, takže je dobře vidět budoucí sportovně tvarovaná silueta. Čelní i zadní okno je velmi skloněno, grafika oken vytváří nad prostorem pro cestující velký táhlý oblouk. Designéři protažením střechy a sloupků uměle zmenšili výšku bočních oken a tím dále opticky snížili celý automobil.

Přes kamufláž jsou již nyní dobře vidět diodová koncová světla, která svítí ne kruhovými, ale lehce natočenými elipsovitými tvary. Nová vnější zpětná zrcátka s integrovanými směrovkami ze světelných diod budou přítomna pravděpodobně i na dalších modelech VW Group.

Ondřej Láník
Diskuze (98)
24. 8. 2007 12:24
Re: CLS pre chudákov
Aky AutoTIP? Ja som pisl o AutoBilde a tam je to presne tak ako pisem kamos. Tentoraz Ty trepes do vetra, predpokladám, ze clánok si videl len vo svojej fantázii. Tak neviem o akej cene tu chces pisat...
Avatar - R32
24. 8. 2007 09:07
Re: CLS pre chudákov
Včera som sa k tomu článku v AutoTipe vrátil a preháňaš ako čerešne s mliekom >:-[] teda nie vo všetkom ale v tej základnej cene si sa sekol a poriadne. ;-)
22. 8. 2007 18:08
Re: OT: GTI víkend
stači ,že si prečítam čo napísa a hned viem čo je to zač..pokial neni v tom veku tak aspoň myslenim zamrzol v minulosti
22. 8. 2007 18:01
Re: 4 dveřové kupé?
jasne poznam ,tam by mi ramove dvere skutočne nesedeli :yes:
22. 8. 2007 13:58
Re: OT: GTI víkend
Jo, GTI by chybel, uspech v praci mu prejme, stejne jako dovolenou, treba tam nabere novou invenci, ktera se mu posledni doou z prispevku trochu vytraci...