Novinky
To coskoro bude aj u nas... ale hlavne za alkohol za volantom by som hned zabavil auto... snad nase deti uz o dekadu dve tie cesty budu mat bezpecnejsie... a my starsi to uz nejako doklepeme...
ano, ale vlastne auto nech zabavia 😄
Aj firemné ťa môže dosť mrzieť.
Predstava že tebe ako spoločnosti zhabú auto za to, že sa tvoj zamestnanec ožral je dosť triesnivá...Pokiaľ nachytajú mňa ako majiteľa firmy ožratého vo firemnom aute, tak ok....
Presne tak, uz aj teraz mame v zakone povinnosti prevadzkovatela vozidla, ktore nemozem splnit. Ked niekomu poziciam auto, nemam realnu moznost mu zamedzit, aby aspon na chvilu nesiel 51 v meste, alebo niekde mu nebliklo 91 mimo obce. A kto jazdi opity vlastnym autom, preco nie, nech mu zoberu dom aj deti, preco to obmedzuju na auto? Keby mu dali deti rovno do detskeho domova, cesty by boli este bezpecnejsie. A rovno mozu zobrat majitelovi aj liehovar a zatvorit ho, vtedy by to bolo uz fakt bezpecne, ked vsetko zatvoria 😄
dokud takového pyráta nebude moct policie vytáhnout z auta a oběsit na nejbližším stromě, tak na rakouských silnicích bezpečno nebude, generace pokrokových politiků to snad už pochopí a dotáhne...
😝to by bola doslova naháňačka pred smrťou alebo so smrťou?
Já bych to nechal na lidech, když tě někdo předjede, můžeš mu prostřelil gumy třeba😁
No, to právě uvažuješ špatným směrem, nějaká vlastní vůle, jízda podle vlastní úvahy, ne, ne, panáčku, budeš jezdit jak my ti řekneme, protože my víme, co je správné a co je nebezpečné, a jestli se jen trochu odchýlíš, budeš viset... teda prozatím ne, teď jen přijdeš o auto a účet na twitteru, ale za pár let dojde i na ten provaz. 😉
Čím jsou víc zelený, tím jsou víc praštěný. V podstatě se jedná o krádež soukromého majetku posvěcené zákonem :no:
Rakušáci jsou vážně na nejlepší cestě k totalitě... možná nejen zelené.
...ovšem na dálnici, kde jsou tři pruhy, a je to povoleno. Z čehož vyplývá, jak moc je takový zážitek "sportovní". Dovádění na okresce je tam vítáno stejně jako u nás, nebo i v tom Rakousku. Tohle nařízení je poněkud diskriminační, je namířeno hlavně na cizince. Domácí totiž jezdí absolutně předpisově a navíc tě budou blikáním upozorňovat, že ty to neděláš.
Myslel jsem si to. Neomezená rychlost ve dvou pruzích mi přijde celkem úlet, vzhledem k tomu, že v pravém jedou kamióny a ty bys chtěl nějaký předjet a v té chvíli ti zezadu někdo přiletí třístovkou... ale je možné, že to tak někde je.
Tak jen blázen pojede v hustým provozu 300. Musíš přizpůsobit rychlost stavu a povaze vozovky a okolnímu provozu.
Hlavním argumentem pro neomezenou bylo, ze je na to dálnice uzpůsobena. Což dva pruhy nejsou. Můj názor.
Ale špatný… V německu na dálnici, jedno jestli je 2 nebo 3 proudá, můžeš jet neomezenou rychlostí, pokud není značkou omezující rychlost (většinou 130kmh) upraveno jinak 😉
Řekl bych, že spíš tě sejme někdo na Český dálnici ve 180kmh než 300kmh v Německu 😒]
Řekl bych, že spíš tě sejme někdo na Český dálnici ve 180kmh než 300kmh v Německu 😒]
Na nejakom zbytočnom okreskovom obmedzení kde je 70 (a že ich tam majú) je to celkom naprd ked sa rozvášniš na moto či aute.
Mě v AT nejvíc sejří ty jejich IGL a obecně úseky dálnic s omezením 100 km/h to je fakt nuda a opruz. Tam by to chtělo 140-150 minimálně. Na druhou stranu to kilo až 110 mimo obec je v pohodě. Tam, kde jezdíme my, mi to většinou vyhovuje a až na pár případů obytňáků v serpentýnách a pod. se tam jezdí krásně plynule a spořádaně. Tak si pustím muziku, jede mi to za 4,5/100 a cesta vcelku ubíhá.
V AT mám vždy nižší spotřebu a vyšší průměrnou rychlost. Jak přejedu čáru, tak jen nadávám, průměr klesá a spotřeba roste.
AT není pro závodníky i když v podhůří a serpentinách, kde mají to kilo si zařádíš až až.
Rychlost v obci nezpochybňuju vůbec. Kdo jezdí 110 po dědině, tak ať mu to zabaví.
Do Rakouska jezdím 2-3x do roka a nemám s IGL limity žádný problém. Tak 10-15 minut jedu trochu pomaleji, tak se z toho nepo... Navíc to mají dynamické, taky se mi stalo, že ani u toho Salzburgu nebylo žádné omezení a jel jsem 130.
Zato mimo dálnice je většinou 100ka a v obcích často 70-80, takže naprostá pohoda.
https😐/www.chmi.cz/…ed-stavu-ovzdusi