Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Mercedes-Benz E 270 CDI

Na nový Mercedes-Benz E čekali netrpěliví majitelé předchozí řady dlouhých sedm let, ale jak se zdá čekání se vyplatilo. Nové éčko zažilo svou premiéru na ženevském autosalónu počátkem tohoto roku. Nyní je tedy pravý čas seznámit vás s výsledky testu, v budoucnu pravděpodobně velmi žádané verze s pětiválcovým turbodieselem 2,7 l, označovaném jako 270 CDI.
Zpět na článek
Avatar - Mokrous
8. 1. 2023 20:28
Tyhle retrotesty mám rád.
Je fajn si připomínat jaký to bylo před pouhými 20 lety a co člověk "dostal" za téměř 150 průměrných platů. A kam se to vše posunulo a co může člověk mít dnes za 40 průměrných platů.
Výkony, prostor, spotřeby, emise, technologie, bezpečnost...

Ale furt jen nadáváme jak dřív bylo vše nejlepší a dneska je všechno shit.
Rozbalit vlákno
6
Avatar - Hammunasakra
8. 1. 2023 20:44
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
Napsal bych A TO FURT JEN NADÁVÁME ale :yes:

Viz moje místní motto :-)

EDIT po pár minutách = fftipný že Mokrous :yes: :yes: :yes: a já S NÍM SOUHLASím a :no: :no: :-O :D :-! :*) :-[]
Avatar - Mokrous
8. 1. 2023 21:30
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
Nesnaž se, mě nesbalíš.
Avatar - Hammunasakra
8. 1. 2023 21:53
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
TEBE nějak VZALO = že s tebou výjimečně jednou souhlasím :-O :D :-!
8. 1. 2023 22:42
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
Ja jsem byl naopak prekvapen, jakou vybavu to uz tehdy melo. To same vzhled, ergonomie a kvalita interieru a hlavne petivalcovy motor, o kterem si dnes muzeme nechat zdat. Doba, kdy meli technici a vizionari volnou ruku, aby nabidli to nejlepsi, je pryc. Platy sice vzrostly, ale nejak neni za co utracet. Misto plnohodnotneho produktu prevazuji vykalkulovane kyce. Soucasne ecko oproti tomuto nic revolucniho neprinasi a nova generace jeho kvality dale oreze vymenou za elektrifikaci a konektivitu, stejne jako v pripade modelu C.
9. 1. 2023 08:04
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
Hele to sis pro tohle "lépe už bylo" nevybral nejlepší auto. Zrovna W211 byl ze začátku nespolehlivý křáp, museli to vychytat, před faceliftem past vedle pasti, rezlo to jak...všechny Mercedesy té doby. 270cdi taky o ničem proti 320cdi. První pětiletka milénia fakt nebylo období Mercedesů...
9. 1. 2023 08:07
Re: Tyhle retrotesty mám rád.
můžeme si nechat zdát o zdechlém pětiválci, autě, co vypadalo jako taxík v jakékoliv barvě, líném automatu a bůhví o čem ještě:)
teď jsem viděl na světlech vedle mě nové E400 coupé s AMG paketem a to se jim musí nechat, že ty kupé mají pořád nedostižně krásné... sedan už tak kulervoucí není, ale pořád je to posun dopředu, celkově mám pocit, že to éčko vždycky odskákalo tím nejnudnějším designem za třídu C i S....