Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeK mání je neobvyklá kempovací dodávka. Buchanka z roku 1980 nabízí i výklopnou střechu
57 komentářů
rohor
Nechtěl jsem se nechat vtáhnout do nevyžádané debaty o tom, který kariérní komunista je menší zlo (když už tento národ tak moc touží po komunistovi na Hradě jako vždy). Tak hodně štěstí s tém pertinaxem.
Primárně je tvůj názor správný, to je důležité. Rozdíl mezi dvěma komunisty je, že jeden skřehotá Monike jezdí v aute a druhý říká Eva jezdí v autě. Ještě si všimni, že praktiky Babiše jsou zaměřeny na ty primitivnější, tak ať nejsi mezi nimi.
Anonym
Ještě nikdy se to nestalo, ale tentokráte jste všichni nahlášeni a naprosto všechny příspěvky do jednoho - Politické žvásty nesouvisející s tématem článku sou zakázané.
Zase jste jednou překonali nepřekonané.
😄 😄 😄
Tady nejsou Novinky.cz, běžte si politické kydy řešit tam.
Jakýkolik článek o jakékoliv technice z Ruska nebo z celého východního bloku před rokem 1989 je vždy za*an politickými cinty s článkem absolutně nesouvisejícími.
Zase jste jednou překonali nepřekonané.
😄 😄 😄
Tady nejsou Novinky.cz, běžte si politické kydy řešit tam.
Jakýkolik článek o jakékoliv technice z Ruska nebo z celého východního bloku před rokem 1989 je vždy za*an politickými cinty s článkem absolutně nesouvisejícími.
Pleteš si propagandu fašistického ruského režimu (kterou si tu taky rozjíždel) s normální politickou debatou demokratických kandidátů. To první je zakázáno, to druhé je jen offtopic.
Zakázána je jakákoliv debata o politice zde, napiš si Machimu, on ti to objasní.
Všechno toto budu nahlašovat.
ČAU
Všechno toto budu nahlašovat.
ČAU
Můžeš mi dát někde odkaz, kde jsou pravidla, že tam je toto zakázáno? Jo, klidně mne nahlaš a i ostatní, ale jsem si jistý, že propaganda režimů potlačujícím svobodu a lidská práva, jako je aktuálně fašistické Rusko, je diametrálně odlišná od diskuze o dvou kandidátech na prezidenta v demokratické zemi....
Nikdo tady žádnou propagandu nejde, krom Hammuny, kterej za to již byl několikrát zabanován s celouř adou svých účtu a pak zelená úderka, která si jede sou zelenou a lektrickou propagandu.
jinak sem si žádných příspěcků propagující nějakou politiku nikde nevšiml.
jinak sem si žádných příspěcků propagující nějakou politiku nikde nevšiml.
Dáš mi tedy odkaz na to, že tou diskuzí porušujeme pravidla ?
Koukám, že si rychle zapoměl na svoji proruskou argumentaci, ale mne je to fuk, já nenahlásil nikoho nikdy...
Koukám, že si rychle zapoměl na svoji proruskou argumentaci, ale mne je to fuk, já nenahlásil nikoho nikdy...
Jetě sem zapoměl na toptena, to je taky e😜ert nacpat politiku pod jakýkoliv článek 😄
Jestli sis nevšiml, dříve sem reagoval na tyhle vaše politické cinty u takovýchto článků o technice a uváděl na pravou míru pohádky o tom, jak opilý mužík neumí nic vyrobit ani matičku.
Už to nedělám, nemá to smysl. Fanatikům bez znalosti této techniky nejde nic vysvětlit.
Další debaty byly o tom, jak je úžasné, že si dneska koupíš víc benzínu a housek, když elektřina stojí 20x tolik a nájem 35x tolik vid.
A jeslti znáš technika nebo výstupního kontrlora v továrně, co dneska bere 100 000 kč (já ne, já znam ty co maj max 35-40) aby mu to pokrylo ty 35x větší ceny.
Protože když se napíše A, musí se napsat B.
Taky si odpust cinty o propagandě.
Už to nedělám, nemá to smysl. Fanatikům bez znalosti této techniky nejde nic vysvětlit.
Další debaty byly o tom, jak je úžasné, že si dneska koupíš víc benzínu a housek, když elektřina stojí 20x tolik a nájem 35x tolik vid.
A jeslti znáš technika nebo výstupního kontrlora v továrně, co dneska bere 100 000 kč (já ne, já znam ty co maj max 35-40) aby mu to pokrylo ty 35x větší ceny.
Protože když se napíše A, musí se napsat B.
Taky si odpust cinty o propagandě.
No, ale oni toho fakt moc vyrobit sami neumí 😁
Myslíš, že před revolucí by si jezdil Rollsem a měl další auta? Jen hrstka lidí, dnes to zvládne každý ze střední třídy... takže tolik asi k tomu, jak se máme te´d špatně 😊
Napíšeš mi prosím, kde diskuzí o politice porušujeme pravidla? 😁
Myslíš, že před revolucí by si jezdil Rollsem a měl další auta? Jen hrstka lidí, dnes to zvládne každý ze střední třídy... takže tolik asi k tomu, jak se máme te´d špatně 😊
Napíšeš mi prosím, kde diskuzí o politice porušujeme pravidla? 😁
Ale to je přece typické chování ruzzáka. Jen co to trochu jde tak vypadne z té ruzzké nádhery na ten hnusný Západ a nakupuje a využívá vše západní, za stálého vychvalování ruzzka. To nevymyslíš a neuvěříš, když to na vlastní oči nevidíš.
Udělám ti radost a napíšu tu zcela vyjimečně jednu věc související s Ukrajinou - tím co Rusáci a dříve SSSR neuměli vyrobit bylo na Ukrajině zabito oficálně cca 90 000 lidí (neoficálně 240 000 nebo dle armádních představitelů USA doasahují ukrajinské ztráty 70% ruských, akorát se o tom nesmí mluvit) a 70% tam užívané tehcniky je ruské nebo sovětské. Zajímavé, jak ty "nefuknční krámy" najednou fungují. Divný ne.
To je asi nejlepší důkaz jak neumí nic vyrobit a jak to nefunguje.
Další důkazy najde na wiki, tam je seznam ruských jaderných elektráren a reaktorů na světe, seznam ledoborců, seznam které země používají ruské/sovětské vrtulníky, letadla, lodě (první čínská letadllovka je přestavený sovětský Vajgar), komu rusko dodává saze, chemické přípravky pro letpání elektroniky, komu dodávali titan, platinu, nikl, komu dodávali traktory a zemědělskou techniku, vagony a lokomotivy atd.
Můžete číst desítky hodin a vzdělávat se jak toto všechno nefunguje a přitom to vytěžilo a přepravilo miliardy tun surovin a miliony pasažérů.
Můžete si k tomu přidat i stejně oblíbené Luašenkovo Bělorusko a produkty fa Belarus, Belaz, MAZ, výrobce hnojiv atd atd.
Máte to tak na rok intenzivního studia, můžete začít
To je asi nejlepší důkaz jak neumí nic vyrobit a jak to nefunguje.
Další důkazy najde na wiki, tam je seznam ruských jaderných elektráren a reaktorů na světe, seznam ledoborců, seznam které země používají ruské/sovětské vrtulníky, letadla, lodě (první čínská letadllovka je přestavený sovětský Vajgar), komu rusko dodává saze, chemické přípravky pro letpání elektroniky, komu dodávali titan, platinu, nikl, komu dodávali traktory a zemědělskou techniku, vagony a lokomotivy atd.
Můžete číst desítky hodin a vzdělávat se jak toto všechno nefunguje a přitom to vytěžilo a přepravilo miliardy tun surovin a miliony pasažérů.
Můžete si k tomu přidat i stejně oblíbené Luašenkovo Bělorusko a produkty fa Belarus, Belaz, MAZ, výrobce hnojiv atd atd.
Máte to tak na rok intenzivního studia, můžete začít
Ta technika je z 70-80 let.... všechny tyhle věci jsou zastaralé a je to vidět právě v té válce, jak dostávají na *** od hrstky západní techniky....a teď se pdrž, té zastaralé západní techniky, kteoru jsme jim poslali 😁
Hnojiva tam vyrábí, ale jsou to fabriky západního střihu, žádná jejich konw-how, prostě fabriky, mají suroviny, ale všechno co vyrobí stojí za prd, proč jinak lační po západní elektronice, autech, technice? 😁 😁 Proč ? Hele, já sedím v kanceláři s občanem RF mnoho let, pro běžného člověka jsou jejich výrobky krám a znouzecnost a to i tam, natožpak, aby se prosadily v Evropě či jinde na západě....
Hnojiva tam vyrábí, ale jsou to fabriky západního střihu, žádná jejich konw-how, prostě fabriky, mají suroviny, ale všechno co vyrobí stojí za prd, proč jinak lační po západní elektronice, autech, technice? 😁 😁 Proč ? Hele, já sedím v kanceláři s občanem RF mnoho let, pro běžného člověka jsou jejich výrobky krám a znouzecnost a to i tam, natožpak, aby se prosadily v Evropě či jinde na západě....
Ne všechno co je zastarlé je špatné.
Asi jako v autech.
Ale to jste taky dodneška nebyli schopni pochopit.
Naopak supermoderní stroje, s okradenou kvalitou materiálů a přecpanou elektronikou jsou rády, že vydrží 40% toho co ta technika ze 70. let, kterou opravíš na poli kladivem a golovkou.
To co jim tam posíláme, jsou sovětské tanky na které je navěšena moderní západní zaměřovací technika, jinej kanona kulomet, vylepšená ochrana před střemali
Asi jako v autech.
Ale to jste taky dodneška nebyli schopni pochopit.
Naopak supermoderní stroje, s okradenou kvalitou materiálů a přecpanou elektronikou jsou rády, že vydrží 40% toho co ta technika ze 70. let, kterou opravíš na poli kladivem a golovkou.
To co jim tam posíláme, jsou sovětské tanky na které je navěšena moderní západní zaměřovací technika, jinej kanona kulomet, vylepšená ochrana před střemali
Neříkám, že něco starého je špatného, ale jen to ukazuje tu totální zkrachovalost ruské federace. jo i ta technika musela bejt vybavena lepšími systémy od nás 😁 To je ono...
Abych to dopsal, nebot sem už neměl čas a musel sem odjet: to co jim tam posílíme my je stará vylepšená sovětská technika.
To umí rus taky, jmenuje se to T-90M Proryv-3, který byl vybaven nejlepší optoelektronikou dostupnou v Rusku, založenou na termovizních kamerách z Francie, které výrazně zlepšují situační přehled posádky, a řadou dalších vylepšení.
romě toho tank dostal novou verzi kanonu 2A46M-5 ráže 125 mm upravenou pro použití nové munice s delším penetrátorem APFSDS s lepšími parametry a reaktivní pancíř Kontakt-5 byl nahrazen těžkým dvouvrstvým řešením Relikt schopným vypořádat se s protitankovými řízenými střelami nebo granátomety vybavenými tandemovou hlavicí.
Samozřejmě i tento tank jde zničit, jak dokládají důkazy z Ukrajiny. Zničit jde dnes jakýkoliv tank.
Ostatně z us techniky nebo unijní už bylo taky leccos zničeno - viz polské dělové houfnice AHS Krab.
https😐/techsvet.cz/…ahs-krab/daniel/
Takže tu můžeme 3 hodiny debatovat co je zastaralé co se jak dá zničit. A co třeba není tak lehké zničit https😐/techsvet.cz/…vit/jandvoracek/
Jo a pračky a ledničky jim ochotně dodá Korea a Čína, ty toho chrlí miliardy. To je ten nejmenší problém. Že je rusové kradou na Ukrajině je věc druhá, ono taky se taky leccos krade, co je "snadno dostupná a jakobyzadarmo" https😐/www.idnes.cz/…rava-zpravy_palj
To umí rus taky, jmenuje se to T-90M Proryv-3, který byl vybaven nejlepší optoelektronikou dostupnou v Rusku, založenou na termovizních kamerách z Francie, které výrazně zlepšují situační přehled posádky, a řadou dalších vylepšení.
romě toho tank dostal novou verzi kanonu 2A46M-5 ráže 125 mm upravenou pro použití nové munice s delším penetrátorem APFSDS s lepšími parametry a reaktivní pancíř Kontakt-5 byl nahrazen těžkým dvouvrstvým řešením Relikt schopným vypořádat se s protitankovými řízenými střelami nebo granátomety vybavenými tandemovou hlavicí.
Samozřejmě i tento tank jde zničit, jak dokládají důkazy z Ukrajiny. Zničit jde dnes jakýkoliv tank.
Ostatně z us techniky nebo unijní už bylo taky leccos zničeno - viz polské dělové houfnice AHS Krab.
https😐/techsvet.cz/…ahs-krab/daniel/
Takže tu můžeme 3 hodiny debatovat co je zastaralé co se jak dá zničit. A co třeba není tak lehké zničit https😐/techsvet.cz/…vit/jandvoracek/
Jo a pračky a ledničky jim ochotně dodá Korea a Čína, ty toho chrlí miliardy. To je ten nejmenší problém. Že je rusové kradou na Ukrajině je věc druhá, ono taky se taky leccos krade, co je "snadno dostupná a jakobyzadarmo" https😐/www.idnes.cz/…rava-zpravy_palj
Barikove, tady nejsou stránky Vrabel.cz. Tam by tě uvítali.
Vrabel je mi u zádele, bež si řešit politické cinty na Novinky a FB, tam se můžete hádat do nekonenča.
Tohle je server o autech a technice, když k článku nic nemáte, nic pod něj nepište!!!
Tohle je server o autech a technice, když k článku nic nemáte, nic pod něj nepište!!!
O politice jsi psával taky a ostatní teď budeš nahlašovat. Jsi bonzák a to už ti nikdo neodpáře. Zajdi si k paní Láryfáry, třeba tě z žalobajdy vyléčí.
Já sem pouze reagoval na cinty o tom, jak Rusko potažmo SSSR neumí(neuměl) nic vyrobit. Což sou nesmysly.
Tím co neuměli vyrobit tady dodnes svítíme a topíme a zelení soudruzi s tím nabíjí auta, (reaktory VVER a palivo do nich od TVEL/Rosatom), dodne s to použvá AČR (bvp, tanky, vrtulníky apod), vaši dědové, babičky, otcové, matky atd v tom lítali na dovolenou do sojzu, na kubu, komu dali povolení i na západ (Iljušin, Tupolev), jezdili v tom do práce, na výlety a na chaty (Lada, Moskvič, GAZ) atd.
Dodnes od nich Jaderné lektránry nebo reaktory kupují Čína, Indie, Afrika, některé arabské, jihoamerické a evropské země, ty Iljušiny sem mimo jiné vozily to jaderné palivo do elektráren (přepravce Volga-Dněpr), hasící Berijevy hasily požáry v Itálii a Portugalsku a Řecku, v autech jste tu spalovali ruskou naftu nebo byla vyrobená za pomocí ruských parafinů, britskému OneWEBu, evropské ESA nebo korejské KARI vynášely sojuzy na oběžnou dráhu družice, UAZY a Kamazy drandí v Peru, Chile, na Kubě, Nivy a GAZY se dokonce prodávaj opět v Japonsku, Austrálii, a milion dalších věcí.
Ale nic neumí vyrobit, ano.
Co umíme po roce 1990 vyrobit my?
Tím co neuměli vyrobit tady dodnes svítíme a topíme a zelení soudruzi s tím nabíjí auta, (reaktory VVER a palivo do nich od TVEL/Rosatom), dodne s to použvá AČR (bvp, tanky, vrtulníky apod), vaši dědové, babičky, otcové, matky atd v tom lítali na dovolenou do sojzu, na kubu, komu dali povolení i na západ (Iljušin, Tupolev), jezdili v tom do práce, na výlety a na chaty (Lada, Moskvič, GAZ) atd.
Dodnes od nich Jaderné lektránry nebo reaktory kupují Čína, Indie, Afrika, některé arabské, jihoamerické a evropské země, ty Iljušiny sem mimo jiné vozily to jaderné palivo do elektráren (přepravce Volga-Dněpr), hasící Berijevy hasily požáry v Itálii a Portugalsku a Řecku, v autech jste tu spalovali ruskou naftu nebo byla vyrobená za pomocí ruských parafinů, britskému OneWEBu, evropské ESA nebo korejské KARI vynášely sojuzy na oběžnou dráhu družice, UAZY a Kamazy drandí v Peru, Chile, na Kubě, Nivy a GAZY se dokonce prodávaj opět v Japonsku, Austrálii, a milion dalších věcí.
Ale nic neumí vyrobit, ano.
Co umíme po roce 1990 vyrobit my?
A co vyrobilo a bylo konkurenceschopné a spolehlivé a nebylo to ukradené a okopírované, či licenční, za posledních dejme tomu 30 let.... něco, co by bylo alespoň jako dobrá alternativa výrobkům zlého západu a tudíž se to prosadilo do určité míry....
doufám, že nenapíšeš kaviár a vodka, to umí, to je fakt...
doufám, že nenapíšeš kaviár a vodka, to umí, to je fakt...
Myslím, že věci které fungují po 30-70 letech prokázaly dostatečně spolehlivost.
Zbytek si nastuduj sám, já ruské a sovětské výrobce znam a vím kam se co vyváželo a vyváží.
Nebýt prvotních amerických licencí a technologií, kde bylo dneska Japonsko a Korea a kde by bylo poražené nacistické Německo po druhé světové bez amerických peněz a pomoci.
Mam ti napsat kde? Akorát ve velký ** 😄
Tak tu nezminuj licence, sojuz je všechny bud zaplatil za Stalinovy éry hotově nebo ve zlatě (těžce nakapsovaný Ford, Caterpillar atd kdy těmto výrobcům bolševické zlato od největšího vraha dějin Stalina nevadilo a peníze nesmrděli) nebo to byli válečné reparace a zabavený německý válečný majetek a v rámci toho ereverzní inženýring (kdo by to envyužil je šílenec) nebo pozdějí licence za Brežněva (fiat atd)
Zbytek si nastuduj sám, já ruské a sovětské výrobce znam a vím kam se co vyváželo a vyváží.
Nebýt prvotních amerických licencí a technologií, kde bylo dneska Japonsko a Korea a kde by bylo poražené nacistické Německo po druhé světové bez amerických peněz a pomoci.
Mam ti napsat kde? Akorát ve velký ** 😄
Tak tu nezminuj licence, sojuz je všechny bud zaplatil za Stalinovy éry hotově nebo ve zlatě (těžce nakapsovaný Ford, Caterpillar atd kdy těmto výrobcům bolševické zlato od největšího vraha dějin Stalina nevadilo a peníze nesmrděli) nebo to byli válečné reparace a zabavený německý válečný majetek a v rámci toho ereverzní inženýring (kdo by to envyužil je šílenec) nebo pozdějí licence za Brežněva (fiat atd)
No, tak ještě jednou, protože si neodpověděl, ukaž mi výrobky, které byly opravdu vyrobeny, vyvinuty v Rusku za posledních 30 let a jsou konkurenceschopné a mohu je vídat na západ jinak, než raritní UAZ či Nivu (i když ta je vlastně taky takovej novej veterán).
Jako běžný člověk jsem si nevšiml, že by na pultech bylo možné koupit mimo potravin jakékoliv jiné výrobky, které by byly ruské 😁 A na tak velký a silný národ je to docela divné, nemyslíš ? Prostě jen vyždímávají nerostné suroviny a okrádají sami sebe, proto kradou pračky a sušičky....To co jsem si o rusku mysleli, se při válce ukázalo, že je mnohem horší, než naše představy 😁
Jako běžný člověk jsem si nevšiml, že by na pultech bylo možné koupit mimo potravin jakékoliv jiné výrobky, které by byly ruské 😁 A na tak velký a silný národ je to docela divné, nemyslíš ? Prostě jen vyždímávají nerostné suroviny a okrádají sami sebe, proto kradou pračky a sušičky....To co jsem si o rusku mysleli, se při válce ukázalo, že je mnohem horší, než naše představy 😁
Ne, není to pravda, o politice jsi psal v širším kontextu, o EU, o současné vládě a ne vždy v souvislosti s automotive. Pamatuju si to a teď tady bonzuješ na ostatní za to samé, tohle se nezapomíná.
O EU sem psal v souvislosti s články o elektromobilech nebo omezení spalováků, které tady redakce hojně dávala. Ale vždycky to bylo v souvislosti s auty.
O polistopadových vládách si fakt nevzpomínám kdy sem psal. Možná v souvislosti s devadesátkama a těžkým vytunelováním podniků a krachu půlky průmyslu díky e😜ertům jako byl pan DLouhý. Na toho dodnes někteří podnikatelé vzpomínaj a cuká jim ruka 😄
O polistopadových vládách si fakt nevzpomínám kdy sem psal. Možná v souvislosti s devadesátkama a těžkým vytunelováním podniků a krachu půlky průmyslu díky e😜ertům jako byl pan DLouhý. Na toho dodnes někteří podnikatelé vzpomínaj a cuká jim ruka 😄
Jako vždy, nic si nepochopil. Jde o morální zásady. V době vraždění nepropaguju šmejdy vraždících.
To si vyřid s redakcí, tvůj server to není, takže nemáš právo někomu určovat o čem může psát a ne.
Redakce nikoho z nás, kdo nesouhlasil s ruskou agresí, nezabanoval, takže to asi bude tím, že jsme nepropagovali žádné hnutí potlačující lidská práva,...řídí se zákony ČR...
On tady něco takového propagoval a byl zabanován?
Že tom nevím, banový byl pouze Hammuna za politiku, urážky diskuterů a dokonce přímým vyhrůžkám na fyzické napadení některým diskutérům a za vyvolávání "flejmů" a spamováním neustále stejnými cinty za pomoci CTRL+C a CTRL+V.
Že tom nevím, banový byl pouze Hammuna za politiku, urážky diskuterů a dokonce přímým vyhrůžkám na fyzické napadení některým diskutérům a za vyvolávání "flejmů" a spamováním neustále stejnými cinty za pomoci CTRL+C a CTRL+V.
tirák
Debata o Buchance-ani jeden příspěvek.Jen hanění se a nadávky,Založte si jinou skupinu na nadávání sobě.
Dufam,ze potom zoci voci Rusom budes rovnako drsny ako si za klavesnicou 😒]
Babiš byl od mládí vekslák. Dělal ksefty v Maroku s Petrimexem a pak si ho zprivatizoval. Pavek je drsný komunistický agent cvičený KGB s rodinným zázemím věřících kariérních komunistu.
Hele, zapřemýšlej, kdo ti víc ovlivnil za svého života? Rozvědčím školený v CCCP, který seděl v NATO, nebo vekslák, co vysává a zneužívá tvoje daně už dvě dekády a kterej přimo ovlivnuje ceny potravin, co jíš a kupuješ ?
Hezky v sobě uměl vzbudit pocit oběti a mučedníka, hlupácí mu na to skočí, ale takhle jako on tady neřádila ani mafie v 90tkách...
A to, že neumí česky, to je jen třešnička na dortu, horší je, že nedokáže argumentovat, jen kńučí a piští, neodpoví na otázky, blekotá a neumí se ovládat a mele jen to své...... tohle rozhodně nemá bejt prezident a jestli tady zkusíš něco o tom, že by měl být opozicí Fialově vládě, jak to i ten jantar prezentuje na svých propagandistických materiálech, tak si uvědom, co je funkce prezdienta a že on už v té parlamentní opozici je rok a půl ! Je to lhář a manipulant a než jeho, bych radši za prezidenta volil snad i kohokoliv tady z diskutérů....
V poslední větě shoda: Ano, klidně i třeba Hamunu, než ty dva. Ale při volbě mezi vekslákem a rozvědčíkem mám osobně naprosto jasno.
Co by bylo kdyby jsou jen dohady, je to karierista, ale uznal chybu, dobrej neni ani jeden, ale radsi clovek, co uznal chybu a snazil se to napravit, nez krysa, co lze a krade porad…
A teď bez obhajoby ani jednoho, nevidíš propastný rozdíl v tom, že každý měl jinou motivaci ? Generál určitě není svatej, kdyby byla jiná, lepší možnost, tak ho nevolím, ale máš dva kandidáty, kteří se narodili za minulého režimu.
Jeden jde k armádě, protože chce bránit zemi a systém v který věří v kterém vyrostl (jeho táta byl taky v armádě a jiná možnost, než být oddaný režimu neexistuje) - ač věří v lež, jeho morálka má určitou hodnotu
Druhý jde prodávat fosfáty do Lybie , spolupracuje s STB (i KGB) a okrádá stát - nemá žádnou morálku, protože je to prostě prachsprostej zloděj a prospěchář.
Kdo bude lépe reprezentovat zemi ? Vlastenec v pravém slova smyslu a člověk, který sloužil zemi bez ohledu na režim a je tak trochu kariérista, nebo šmejd, kterej bude kontakty prodávat svou/nesvou firmu do zahraničí a škodit vládě tak, aby ji vydíral a šla mu na ruku, jako to dělal už od 90 let s politiky, co si platil ? (zdravíme ČSSD a jejich kampaň v roce 98, kdy to začlo) Až přijede na jednání s nějakým představitelem a řekne, nemáte pšenici? Dodáme.... proč myslíš ,že tam jde? 😁
Jednooký král mezi slepými, takže pro mne je lepší přesvědčený komanč s morálkou, který činil něco v dobré víře ve stát a systém, v kterém žil, než prachsprostý zločinec, který ten stát okrádal.... nehledě na to, že jeden se za to omluvil a snažil odčinit, druhý to dělal dál...
Škoda, že tam není Mirek Kalousků, tomu bych to hodil
A ještě bych se vrátil k tomu, jak podle tebe Pávek sloužil své zemi. Tak to bohužel jen v tom širším chápání, svému CCCP a jeho nesvéprávným satelitům, to byla ta jeho země.
Sprostému hulvátovi Kalousků, který je denně zlitý jak hovado a z úst má WC bys to hodil? Hmmm.
A právě, že díky tomu, jak si prorostl do politiky, tak ty daně neplatí, nebo je minimalizuje, jeho chemičky díky jeho lidem mají daňové odpustky od CZECHINVESTU a podobně = jediný, kdo vydělává je on. Pracovní příležitosti - ano, ale pro agenturní pracovníky z východní Evropy, běž se podívat do Vodńan třeba.
Vše, co píšeš by bylo platilo a bylo pozitivní, KDYBY TO NEDĚLAL ANDREJ jeho stylem ojebávání státu. Tohle je právě ta obrovská mýlka, on pro občany nikdy neudělal nic, naopak ničil firmy, lidé přišli o práci a místo nich sem vozí bulhary a rumuny, protože dělají za méně....prober se.
Jediné, co udělal, tak rozházel drobky mezi lid, samozřejmě ze státního, on nic dobrého nepřinesl a agrofert a jeho firmy prosperují jen díky napojení na stát, dokonce jsou i analýzy ekonomické výkonnosti, že jsou na tom hůře, než menší firmy a díky výhodě z rozsahu a monopolu se přiživují na státu, bez toho by nepřežily = to jsou ty příležitosti jak píšeš 😁