Novinky
Škoda se pochlubila obří galerií čtyřkolek v zimním Švédsku, vydriftuje si světový rekord?
11 komentářů
Modrý blesk
3
V článku nejsou uvedeny české ceny vozů Škoda 4x4, což vzhledem k tomu jak je článek koncipovaný, považuji za objektivní nevyváženost informací. Jistě by uvedení základních cen modelů v článku popisovaných bylo vhodné a určitě by tato informace mohla zvýšit zájem o vozy Škoda a podpořila upadající prodeje vozů Škoda! :yes: :yes: :yes:
3_diamanty
0
Netreba si mylit informacne clanky s cennikmi ...
.... asynchronní elektromotor na přední nápravě, který se vyznačuje krátkodobou přetížitelností a nízkými třecími ztráty při nečinnosti.....
Vzhledem k faktu že třecí ztráty u synchronního i asynchronního elektromotoru jsou prakticky jen v ložiskách a tedy vždy minimální, mi informace z článku nedává moc smysl
Vzhledem k faktu že třecí ztráty u synchronního i asynchronního elektromotoru jsou prakticky jen v ložiskách a tedy vždy minimální, mi informace z článku nedává moc smysl
Smysl je jednoduchý, když asynchronní motor nepracuje, má nižší ztráty než když pracuje ... v tom má autor pravdu 😁 😁 😁
To je opravdu velká myšlenka. Můžu tě ale ubezpečit, že úplně každý motor který nepracuje má nižší ztráty než když pracuje
Ale odvalování ložisek nejsou třecí ztráty.
Ano to je pravda. Říká se tomu sice valivé tření ale podstata je jiná. Pak ale v bezkartáčových elektromotorech neexistuje vůbec žádné tření, teda když neřešíme gufera apod.
jsem rád, že se i po 30 letech od školy ještě názvy ve strojírenská technologii nezměnily 😉 , ještě bych al dodal, že jsou ztráty ze setrvačných hmot.