Novinky
0
Ideální článek pro všechny odpůrce Volkswagenu. Tak pojďte do toho chlapci a nešetřete je... Vždyť jsou to tak špatně udělaná auta, nespolehlivá, nudná a tramtadadááá a tramtadadýýý. Pomluv a výtek na něco, do čeho se nikdy neposadíte máte přece slušnou zásobu. Je to ve Vás, tak sem s tím :-!
0
No jo, ty "Bentley"boyi :-!
0
To Tě nic lepšího nenapadlo, nebo jsi sem musel za každou cenu něco napsat??? :no:
0
Nic lepsiho me nenapadlo. 😒
0
Tak já ti tedy něco napíši. Byl jsem na veletrhu v Brně, kde ho měli umístěného v ústraní. Protože jsem tam byl v době, kdy tam nesmí veřejnost, tak jsem ho prolezl celkem dobře. Výsledek je ten, že mě toto auto ničím nepřekvapilo, ničím neurazilo. Prostě taková šedá myš v luxusní třídě. Pokud nějaká automobilka pomýšlí na úspěch automobilu bez tradice, tak musí nutně překvapit - toto je můj osobní názor.
0
Neměl jsem v úmyslu hájit zde Phaetona. V tomto ohledu máme naprosto stejný názor.
0
Kdyby tady redakční pako GTI téměř denně nezvracelo chvalozpěvy na tu průměrnou automobilku, tak by ani těch odpůrců nebylo.
0
Zato ty jsi elita, jediné na co se zmůžeš jsou očividně urážky. Nejsi schopen vyprodukovat nic hodnotného. Podívej se na blog GTIho, to není žádny blb jako ty. :no:
0
GTI asi blb není... nicméně jinak je to pravda... kdyby tu nebyly nesoudné příspěvky pana GTI psané stylem, který mě (a očividně nejen mě) štve, tak by diskuze o FauVé vypadaly úplně jinak. Jen na doplnění... neupíram GTImu jeho názor... názory se ale dají prezentovat i jinak, brácho.
0
GTI má styl a vysokou míru nadhledu, to se o drtivé, ba přímo o všech jeho odpůrcích říci nedá. Až budou schopni ze svého mozku vygenerovat aspoň nějaký názor na úrovni, pozvedne se nepochybně úroveň celé diskuze. Zatím jsou schopni bohapustého urážení, méně podařeného parodování, vysmívání a maximálně napsání jedné věty ve smyslu "todle je úžasný auto". Ani jednoho si nevážím více, než stylu GTIho. Holt co bych chtěl, jejich inteligence a nedostatek literárního a gramatického vzdělání, jim ani nic hodnotněšího napsat nedovoluje.
0
Není nad opravdu kvalitní příspěvek 8-s úsudek ať si udělá každý sám, brácho.
0
Nejsem tvůj brácha, to za prvý, za druhý, už mi lezeou krkem bláboly o tom, jaká je sr*ka VW a Škodovka. A ještě k tomu, když to píšou naprostý nuly, co nejsou schopny ovládnout ani svůj rodný jazyk, ale v garáži jim stojí Ferrari a auto kupují "každej tejden". Zrovna nedávno jsem po pátrání jedné příspěvkové informace, došel až přímo ke zdroji, žel bohu pocházela od syna vlastníka vozidla (který se zde prezentoval samozřejmě jako vlastník), nicméně tatínek z toho opravdu neměl radost. Co jsem chtěl jsem se dozvěděl, protože to byl solidní pán, ale myslím, že synátor dostal pěknej kartáč. Takže po těchto zkušenostech, koukám na zdejší příspěvky s vysoké jedle.
0
>😁
0
Všetci sú bráchovia, ako fanda GTI by si to mohol vedieť >😁
skejpa
0
no bodet... GTI tady na VW postval vetsinu dnesnich odpurcu. ja proti VW nic moc nemel. je to usedla, nudna znacka, ktera nijak nevycniva z prumeru. ale ty jeho chvalozpevy me proste uplne nabudili a musime ho proste trochu krotit. a to ze ma dobre vyjadrovaci schopnosti a vvelkou slovni zasobu neznamena ze je inteligentni a ma nadhled. znam profesory kteri jsou opravdu chytri ale jako lidi jsou to nuly...
0
takže - viděno tvoji "skejpovskou" optikou: ty - podprůměrný blb, co není vůbec chytrý, nemá slovní zásobu, chybí mu nadhled a neumí se ani pořádně vyjádřit - jsi jako člověk jednička? skutečně zvláštní logika...
skejpa
0
ne, prehled docela mam a tim ze studuji vysokou skolu bych mohl prokazat ze uplne * nejsem. vyjadrit se snad taky umim. a clovek jednicka asi taky nejsem. jen rikam ze VW by mel GTIho platit jako vrcholneho manazera protoze takovouhle reklamu nikde jinde nema...
0
Doufám, že se Phaeton bude dlouho vyrábět, protože mě to živí. Dělám do něho hlavové opěrky. Je mi jedno, zda se někomu to auto líbí nebo ne. Mě osobně připadne jako zvětšený Passat. Přesto bych ho neodsuzoval.
vobec nechapem preco sa vobec fauve dere do tejto kategorie. ved priamo v koncerne maju uspesneho zastupcu triedy luxusnych limuzin - Audi A8
No, koncern sa rozhodol vyrábať dve päťmetrové limuzíny. Jednu pod prémiovou značkou so športovejším a druhú pod značkou VW skôr s komfortnejším zameraním - o pol tony ťažším "tankom", z čoho je zjavne cítiť snaha zacieliť spomenuté auta proti obom nemeckým konkurentom. Je zaujímavé, že phaeton, ale aj A8 v nižsích motorizaciach a v základnej výbave sú neoficiálne dotovanými autami - ktovie či to nie je tým, že sa koncern pchá niekde, kde možno (zatiaľ) nepatrí. Najprv by asi nebolo od veci popracovať na efektivite výroby, nech nemusí tieto monštrá zaplatiť zákazník, kupujúci fábie. Ale inak pôsobia obe autá vydarene.
na co vw vobec vyraba taketo auto. akoby im nestacilo ze sa preva generacia nepredava este si spravia aj druhu. ja vw nemam rad aj ked design ich aut je sice pekny ale su mi taky nesimpaticky cely koncern a audi uz pomaly zacinam brat ako premiovu znacku vw pretoze napr. octavia a A3 ten isty podvozok ten isty motor len audi je o par sto tisic drahsie... a ked si uz niekto kupuje auto za 66000 eur tak by vecina ludi siahla po niecom exkluzivnejsom
VW sa chce presadit do segmentu premiovych znaciek a na to potrebuju limuzinu 5m+.. moj nazor je, ze automobilka, ktora vyraba nieco ako Fox sa nemoze radit do premioveho segmentu 😐
[odkaz]
Tak to se obávám, že se budeme moci dál matesovi smát, že má Mondeo >😒] 😉
Je škoda, že se phaeton neprosadil víc. V mnohých věcech a technických řešeních předčí prakticky vše na trhu, což ale běžný zákazník bohužel neocení. Daní za to je vyšší hmotnost a cena. Design bych považoval za ideální pro skupinu lidí, která chce mít špičkové auto v nenápadném balení. Tato skupina lidí ale zřejmě není moc početná nebo dává přednost tradičnějším značkám. Nový phaeton bude muset nabídnout výrazně nižší cenu a pro běžného uživatele prakticky "stejnou" úroveň předchozí generace. Ještě že ty lidi to nepoznaj... 😄
Zkus to vzít takhle: kdybys byl v této skupině lidí (například jako výkonný ředitel velmi dobře prosperující firmy), asi sotva bys chtěl jezdit autem se znakem, jaký má na svých autíčkách nemalý počet tvých zaměstnanců... A v tom je problém phaetonu, pánové z VW si to zkrátka ne a ne uvědomit. To auto může být sebelepší (a po technické stráncejistě je), ale je to VW, která je notoricky známa především jako výrobce Brouka a Golfa. CEO úspěšné firmy stěží bude toužit po tom, aby si sedl do takového vozu, byť bude sebelepší...
vidim to stejně, Phaeton se mi strašně líbí (jasně, zdaleka ne tak jako XJ 😊, ale když máš na tohle auto, tak chceš něco víc než "velkýho VW"
ale tenhle design mi sedí, to samý platí o Touaregu.. byť jsou vlastně bez nějaký originální nebo nový myšlenky
ale tenhle design mi sedí, to samý platí o Touaregu.. byť jsou vlastně bez nějaký originální nebo nový myšlenky
chtěl jsi napsat: "... bez jakékoliv myšlenky". 😉 Sorry... mám poslední dobou nějakou provokovací náladu. :😉
...a s čímpak jezdíš ty, Drsoni? Vytuněný Opel Kadett, modelový rok 91, křídlo vlastní výroby, nápis Sony na zadním skle? Skutečně auťák "s myšlenkou"...
já nemyslím, že by obecně značka VW dnes patřila k podřadným značkám (ve všech třídech spíš naopak je to nejdražší z běžných značek) a luxusní vůz touareg se prosadil velmi dobře, stejně tak se prodávájí i passaty ve velmi drahých provedeních. Pravda ale je, že luxusní třída je ještě jinde a tam je image více než důležitá. Navíc jí v koncernu velmi dobře zastupuje Audi A8. Myslím si ale, že poduk bude nástupce levnější a nabídne slušnou techniku, má šanci se prosadit. Navíc je dnes např. BMW výrobcem takových aut jako BMW řady 1, Mini apod. I mercedes s řadou A udělal auto pro "chudé" a moc se nepovedlo atd. atd.
Z tvého příspěvku je jasně cítit, že ty podobné dilema nikdy řešit nebudeš - tyto a podobné výplody "rádobyodborníků" (tzn. bláboly o nadřazenosti jakéhosi tržního image, zaměření značky, povědomí o výrobci a pod. nad technickými a provozními parametry) zpravidla řesí chudáci, co sami sedlají obstarožní Š120 (v lepším případě), ale zde sami sebe profilují coby největšího odborníka se zaměřením prakticky na všechno.
Mimochodem - neznám žádnou společnost, která by svému CEO pořídila automobil za 3,5M - obvyklým maximem jsou A6-ky v cenové relaci kolem 1.5 mega...
Mimochodem - neznám žádnou společnost, která by svému CEO pořídila automobil za 3,5M - obvyklým maximem jsou A6-ky v cenové relaci kolem 1.5 mega...
A ja naopak nepoznám žiadnu veľmi dobre prosperujúcu spoločnosť, ktorá by svojemu CEO kúpila iba A6. Ono by asi bolo dobré vedieť, čo "ten" CEO vlastne je, no a že sa pohybuješ v takej vrstve tiež neznamená, že takí neexistujú...
je zjevně vidět, že ti chybí přehled - zejména u vedení finančních institucí je A6 velmi oblíbená...
Asi žijeme v iných svetoch... Čo ale nie je nič prekvapujúce. Počul som, že česká vláda používa Škodovky, je to pravda? Nemám vôbec nič proti, ja by som neschopákom žijúcim z daní nedal ani to, ale u nás skrátka musia mať báwo... Podobná situácia je v bankách, A6 nájdeš u vyššieho manažmentu, ale CEO ani náhodou...
Len pre rýpalov, nehovorím, že v SR sú ľudia na tom ako v eneser 😄 ale CEO úspešnej firmy som v A6 fakt nevidel...
Len pre rýpalov, nehovorím, že v SR sú ľudia na tom ako v eneser 😄 ale CEO úspešnej firmy som v A6 fakt nevidel...
docent, prestan s tymi ponizujucimi kecmi, zhadzujes akurat maximalne svoju (mini-)malickost a tvoja prezyvka uraza tych, ktori sa tymto titulom mozu pysnit :no: :no: :no:
Je škoda, že se phaeton neprosadil víc ??? To je spíš logické a dalo se to očekávat vzhledem k rozdaným kartám v tomto segmentu. A že v mnohých věcech a technických řešeních předčí prakticky vše na trhu ??? Tos vyčetl kde ??? Čím předčí např S klasse či sedmu či nebo LS od Lexe ???
Měl jsem možnost Phaeton vyzkoušet. Neskutečný pocit luxusu, bytelnosti a síly (srovnávám s A8 a S-klase), ale samozřejmě trochu nudný exteriér a hlavně zraňující pošklebek kamaráda "sis koupil pasáka, ty pako?" Phaeton definitivně vyloučil..
Podľa mna toto auto je omyl VW.Ľudia,ktorí kupujú túto kategóriu vozidiel radšej siahnu po S klasse,resp. BMW 7.Tímto Ľudom vôbec nejde o cenu,ale o vlastné image.Neviem si predstaviť riaditeľa veľkej firmy,aby prišiel na rokovanie na VW,ked všetci jeho partneri jazdia na Mercedesoch,alebo BMW.Volkswagen sa tlačí tam kam nepatrí a ani nikdy patriť NEBUDE.Ak sa mýlim,tak ma opravte.
jasně nebo mohou přijet sice v BMW, ale řady 1... >😁
nebo mercedesu třídy A - proti tomu zlatý passat... tím chci říci, že relativita image je v současné době velká... a že by tady zrovna hodně lidí jezdilo v BMW řady 7??? mnohem víc tu jezdí Audi A8...
nebo mercedesu třídy A - proti tomu zlatý passat... tím chci říci, že relativita image je v současné době velká... a že by tady zrovna hodně lidí jezdilo v BMW řady 7??? mnohem víc tu jezdí Audi A8...
Netvrdím,že BMW radu 7jazdí veľa,tých A8 je určite viac,možno z dovodu,pre mna nepochopiteľnej zmeny image BMW 7,ktorá sa mne osobne vôbec nepáči.Zlatá stará sedmička.
Čo sa týka phaetonu,netvrdím,že je to zlé auto,dokonca je možno kvalitnejšie ako S klasse,ale je to VW a to bohužial v tejto triede vozidiel nezanamená nič.Podobne je na tom aj škoda Superb.Veľké priestranné vozidlo,ale nepatrí do segmentu E,tzn.vyššia stredná trieda.Ja osobne by som radšej volil A6,alebo BMW 5.Aj ked by som mal dat nejaký ten stotisíc naviac.Image je image,bohužiaľ
Čo sa týka phaetonu,netvrdím,že je to zlé auto,dokonca je možno kvalitnejšie ako S klasse,ale je to VW a to bohužial v tejto triede vozidiel nezanamená nič.Podobne je na tom aj škoda Superb.Veľké priestranné vozidlo,ale nepatrí do segmentu E,tzn.vyššia stredná trieda.Ja osobne by som radšej volil A6,alebo BMW 5.Aj ked by som mal dat nejaký ten stotisíc naviac.Image je image,bohužiaľ
Phaeton II to bude rovnaké fiasko ako I. Veď kto by si kúpil auto za 2,5-3,5 mil s názvom Wolkswagen,keď za tu istú cenu dostane Mercedes S, BMW7, Audi A8,Lexus Ls - GS, alebo skvost ako Jaguar XJ... VW jednoducho nemá meno, imidž. Povie sa Wolkswagen a jediné čo sa mi predstaví to je Golf v nejakej nevkusnej úprave a vnútri holohlavý výrostek.