Novinky
ericn
6
Víc netřeba psát, po přechodu na čistě elektrický pohon 508 zmizí, už teď jsou prodeje nízko... u nás jen 94ks za rok... to je bída :no:
del42sa
6
kdo chce kam ..... :-! sami si to vybrali
ericn
3
Koukám na CarsalesBase a prodalo se jich jen 11726ks za 1-3Q 2022 😲 Je to horší než jsem si myslel...
Avantime
2
Ja fakt neviem ako to chce Stellantis do budúcna riešiť pri toľkých značkách. Jedine, že každá značka bude mať 1-2 modely.
ptr078
3
Je to casovana bomba. Moj tip - opel/vauxhall pojde prvy
1,5 HDI, 2,0 HDI, 1,6 THP, hybrid, PHEV a třeba EV
Ono se to neprodává ani jako PHEV, tak z toho uděljí čitokevný elektro a bude z toho prodejní trhák jako z elektrických "dodávek" . Uvidíme to jen u dealera před vchodem.
Optimista. Bol som u niekolkych predajcov pezotu v roznych krajinach a nikto nemal pred vchodom ani terajsiu 508micku. Buduca bude iba colombovou manzelkou.
Na tento Peugeot 508 mám pekné spomienky. Požičal som si ho na dovolenke ešte s naftovým dvojlitrom a spravil s ním skoro 500 km. Je to dobré a krásne auto, za mňa spolu so 406 Coupé najkrajšie Peugeoty za posledných 30 rokov.
No a teraz mi vysvetlite, prečo vie BMW predávať rad 3 s benzínovým, naftovým aj plug-in hybridným motorom a Peugeot nie. Rozumiem, že flotilové emisie, ale veď tie musí aj BMW spĺňať a koľko majú oni modelov. Buď je to teda tým, že Peugeot predáva kvantum malých 208 a už potom neostáva priestor na poriadne nehybridné motorizácie 508 ale aj novej 408 alebo je koncern Stellantis ozaj taký neschopný, aby pri toľkých značkách investoval do poriadneho moderného full-hybridu. Nie, že v roku 2023 idú slávnostne predstavovať 48V trojvalcový mild-hybrid. Kde zaspali?
No a teraz mi vysvetlite, prečo vie BMW predávať rad 3 s benzínovým, naftovým aj plug-in hybridným motorom a Peugeot nie. Rozumiem, že flotilové emisie, ale veď tie musí aj BMW spĺňať a koľko majú oni modelov. Buď je to teda tým, že Peugeot predáva kvantum malých 208 a už potom neostáva priestor na poriadne nehybridné motorizácie 508 ale aj novej 408 alebo je koncern Stellantis ozaj taký neschopný, aby pri toľkých značkách investoval do poriadneho moderného full-hybridu. Nie, že v roku 2023 idú slávnostne predstavovať 48V trojvalcový mild-hybrid. Kde zaspali?
je to jen o penězích a ochotě je investovat, nikoliv o neschopnosti. PSA/Stellantis si namalovali růžovou budoucnost postavenou na elektromobilech a tomuto cíli bezhlavě podřizují všechno a podle toho i dopadne :-!
No tak malovat si můžou, co chtějí, jen nesmí zapomínat na to, že zákazník rozhoduje o tom, za co své peníze utratí. Aktuální ochota utrácet miliony za EV a PHEV je sakra nízká 😉
Stellantis ma po Toyote najnizsie emisie - tam by asi problem nebol. Problem je, ze ludia maju sice silne reci na internete a v krcme, ale realne predaje hovoria o niecom inom. 2.0hdi uz mal pred 4mi rokmi velmi maly predajny podiel voci ostatnym verziam. U drahsich a vecsich modelov to bolo viac ako u tych malych, ale realne to kupujuci nekupuju. V case ked som kupoval to svoje, tak som doloval neverejne data a vysledky boli v neuveritelnom kontraste s recami, tak som povedal, ze sa nebudem cudovat ked ten dvojliter zarezu. Sice oficialne to hadzu na emisne normy, ale tie len urychlili nevyhnutne.
Bodaj by nemali nízke emisie, keď tie autá nepredávajú. Veď to je úplne na hlavu. Spravia kompletnú novú generáciu v C segmente a kde sú všetky tie nové Astry, 308 a DS4? Do toho keď dvihnú cenu P3008 behom roka o 9-tisíc eur a obmedzia ponuku motorov na minimum. Tu nejde o to, že ľudia nechceli naftový dvojliter, veď áno, to už bol starý motor, ale že majú plno nových modelov a nemajú do nich čo dávať aby predávali. Za mňa úplná samovražda. Toyota môže predávať kvantum tých hybridov a vidíš, že to ide.
Přesně. Hlavně ta nová řada C modelů má jen 3hrnkový benzín, 1.5HDi a brutálně drahý PHEV, který nikdo nekupuje - 86ks PHEV za rok 2022 (DS4+308+Astra) 😉 tj mají emise nízké, protože prodávají jen malé motory a na západě jim to zatím prochází… :no:
Takže chceš tvrdit, že lidi nadšeně kupují 508 PHEV, až továrna praská ve švech?
Jinak on 2.0 HDi taky nebyl žádný zázrak techniky. Opakovaně emisně optimalizován, dynamika otupělá, spotřeba proti konkurenci značná. Problém je, teď už jde z normálních motorizací volit jen 1.5 HDi.
Jinak on 2.0 HDi taky nebyl žádný zázrak techniky. Opakovaně emisně optimalizován, dynamika otupělá, spotřeba proti konkurenci značná. Problém je, teď už jde z normálních motorizací volit jen 1.5 HDi.
To som povedal kde? Mne sa paci, ako si zijete vo svojich vlastnych predstavach. Ja som videl tvrde cisla v case, ked este dvojlitre boli na vyber. Cim vecsi model, tym logicky vecsi podiel, ale s rapidne klesajucou tendenciou. Jednoducho zakaznici volili mensie motory. Nie zla EU, nie fuj fuj vyrobca, ale zakaznici => zarezanie dvojlitra "lebo emisie" bola len otazka casu, pretoze by ho vyradili tak ci tak.
A s odstupom casu zrazu je ten dvojliter podla tvojich slov otupely so znacnou spotrebou a "volil by si" 1.5hdi, ktory je na tom rapidne horsie ako dynamikou, tak spotrebou. Boze to su kecy.
A s odstupom casu zrazu je ten dvojliter podla tvojich slov otupely so znacnou spotrebou a "volil by si" 1.5hdi, ktory je na tom rapidne horsie ako dynamikou, tak spotrebou. Boze to su kecy.
Bavíme se tady konkrétně o 508. Ve střední třídě diesel pořád táhne. Přesto samozřejmě s klesajícím rozdílem mezi dynamikou a spotřebou benzínu a dieselu roste podíl benzínových motorizací. 508 nemá klasickou benzínovou motorizaci. Žádnou. To si opravdu, ale opravdu nevysnili zákazníci.
Ne, nepsal jsem nic o tom, že bych volil 1.5 HDI. Jak ho asi můžu "volit", když nemám rád PHEV a žádný jiný motor v nabídce není? Mně teď přijde nesmyslná celá 508. Že tam Peugeot místo 2.0 HDI dává diesel ve všech směrech horší, je jeho debilita. Ale podle tebe si to asi vysnili zákazníci.
Ne, nepsal jsem nic o tom, že bych volil 1.5 HDI. Jak ho asi můžu "volit", když nemám rád PHEV a žádný jiný motor v nabídce není? Mně teď přijde nesmyslná celá 508. Že tam Peugeot místo 2.0 HDI dává diesel ve všech směrech horší, je jeho debilita. Ale podle tebe si to asi vysnili zákazníci.
Moc se těším, až bude Stellantis brečet, že to nikdo nekupuje, a vlády musí přitlačit na pilu. Ostatně už současná 508 musí být úspěch sám.