Novinky
Dinar
2
Tak uvidíme, jak se vycení s pofaceliftem, ona fl x5 je při stejné výbavě jako preface o skoro 200 tis výš, a to na některé věci je ještě aktuálně ban (např. natáčení zadní nápravy) a podobně facelift gle, taky dvěstě navrch a nic navíc tam není.
Přejít do diskuze
speedfred
Áno súhlas, súčasná generácia je veľmi pekné auto a doteraz mala aj slušné motorizácie.
Čo ma ale prekvapilo ako je cenovo vysoko. Má to prémiovú techniku ale v r 21 keď som nad tým uvažoval tak som bol na cenovej urovni X5 45e príp aj vyššie.
Čo ma ale prekvapilo ako je cenovo vysoko. Má to prémiovú techniku ale v r 21 keď som nad tým uvažoval tak som bol na cenovej urovni X5 45e príp aj vyššie.
Dinar
jaké motorizace fl touareg dostane. Poté, co x5, gle nebo qx7 ztratily svou prémiovost ovládacích prvků, kabiny vypadají podobně a všichni už patlají, nedává příplatek za premii oproti touaregu smysl, ještě tedy bude záležet na těch motorizacích. Osobně jsem zvědav, kdysi jsem měl touarega první gen. a vůbec na to auto nevzpomínám ve zlém, designově se mi akt. gen. docela líbí, tak počkáme na odhalení fl a plné info. Zatím :yes:
PeSko
Měl jsem ho kolem roku 2010, uzávěrky diferenciálů, redukce, na tankodromu na kurzu jízdy v terénu dokázal neuvěřitelné věci. Trochu hrubý, ale plno legrace. Tohle je úplně jiné auto, voňavka která do terénu nemůže.