Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mansory upravil Aston Martin Vanquish S

13 komentářů

kapku mi to připadá kýč ty žluté doplňky jinak kdyby to bylo v nějaké přijatelnější barvě tak se mi to i celkem líbí
Tak to slušně zprasili. Kdybych měl Vanquish S, tak si ho určitě nenechám nastříkat na žluto..
a už ho predáva pekne auto
[odkaz]
R32
:no: :no: keby som tie "úpravy" videl na Golf-e alebo Civic-u tak nepoviem... Ale umelecké dielo takto dodrbať, svätokrádež 8-s
Asi tak no. Pro me jakakoliv snaha neco zlepsit na tomto aute je vlastne krok zpet...
v tý černý OK... ale ta žlutá je teda humus
na britské autá patrí zelená goodwood green a nie žltá ako na Škodu 120.takto pošpiniť Aston Martin je trestný čin. fuuuuuj :no:
Ruffi
Veď tie kolesá sa stále dajú vymeniť. 😄 Zelená to istí.. :-!
uz sa nevyraba, skoda kazdeho kusu...a oni ho takto doje..bu :no:
s vankišem sem jezdil asi pul roku a musim uznat ze lepsi a hezci auto asi neni a taky ten tah,,, klasicky manualni šestikvalt proste parada :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Jezdit s autem typu Vanquish a ani neumět napsat jeho nazev? Mno, já ti nevím... Taky mam doma na okne Enzo a Carreru GT 1:18 😉 >😁 :yes:
nebudu ti oponovat smej se dal ja nestojim o popularitu a nechlubim se tim jako ty svym modelem... pro me je to porad auto i aston je to spotrebni material a vy se tu hadate na diskuzich je to jako by jste se hadali o lednickach
freeman
Tunneri zhovadia túším aj nezhovaditelné auto. Len totálny človek bez vkusu by si to dal na auto.