Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mansory upravil Aston Martin Vanquish S

Roman Daněk
Diskuze (13)
Mansory se specializuje na tuning anglických luxusních automobilek, jako je Bentley, Rolls-Royce nebo Aston Martin. Jednou z jeho posledních nabídek je kit pro majitele sportovního kupé Aston Martin Vanquish S.

Sportovní kupé či Grand Tourismo, jakým Aston Martin Vanquish bezesporu je, mně svými tvary připomíná žraloka. Jeho silnější verze S, která má pod kapotou atmosférický šestilitrový dvanáctiválec naladěn na s výkon 383 kW (520 k), se stala terčem německé ladičské společnosti Mansory.

Tuner vyměnil přední masku vozu, boční prahy, zpětná zrcátka a na zádi modifikoval difuzor. Některé karosářské doplňky jsou z lehkého uhlíkového kompozitu. V blatnících jsou 20palcová kola z lehkých slitin s pneumatikami o rozměrech 275/30 R20 vepředu a 315/35 R20 vzadu. Za koly jsou silnější brzdy, které dodala světoznámá společnost Brembo. Na přední nápravě jsou odvětrávané kotouče o průměru 405 mm s šestipístkovými třmeny, vzadu mají brzdové kotouče stejný průměr, ale třmeny jsou jen čtyřpístkové.

Celá karosérie v černo-žlutém provedení dostala nový metalický lak. Stejná barevná kombinace se objevuje i na luxusním koženém čalounění v interiéru. Došlo i k úpravám výkonu motoru a nastavení podvozku, ale přesnější technická data budou k dispozici na blížícím se mezinárodní výstavě v IAA ve Frankfurtu nad Mohanem.

Roman Daněk
Diskuze (13)
Avatar - freeman
21. 8. 2007 07:27
Tunnig
Tunneri zhovadia túším aj nezhovaditelné auto. Len totálny človek bez vkusu by si to dal na auto.
Avatar - Ruffi
20. 8. 2007 15:42
British Racing Green
Veď tie kolesá sa stále dajú vymeniť. :-) Zelená to istí.. :-!
Avatar - R32
20. 8. 2007 11:04
TUZING...
:no: :no: keby som tie "úpravy" videl na Golf-e alebo Civic-u tak nepoviem... Ale umelecké dielo takto dodrbať, svätokrádež 8-s