Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFocus je už čtvrt století stálicí v nabídce Fordu, jeho kariéra ale pomalu končí
11 komentářů
3_diamanty
Vyzera konecne dobre... len na cestach ho akosi vobec nevidim... obecne ani novu fiestu uz nevidno... za mna je to skoda lebo spolu s pumou ma ford konecne uz par peknych aut v ponuke len zrovna prisli akoby uz v nevhodny cas... aronu ale vidno... aj kamiq ci t cross alebo mokku .. takisto vidim yarisy ci clia... alebo corolly ceedy a pod... poslednu dobu od forda vidim castejsie paradoxne voz ktory by som cakal najmenej .. ecosport... a ma aj pekne zlavy... za 20 sa da... to uz aj kusok lepsie vybavena mensia fiesta vie stat viac ... do cenovej politiky modreho ovalu sice moc nevidim... ale za to na predajni som to mal cierne na bielom. . jedine ecosport od forda mi cenou dnes dava ako tak zmysel... aka to ironia osudu.... ale ok... auto je aspon sikovne a prakticke ked uz nie krasne
Sdílení komentáře
To mi oveľa väčší zmysel dáva aktuálna cena Kugy, ktorá je s 1,5kou 110 kW od 27400 eur. A možno ešte zaujímavejší hybrid 2,5 za 32t.