Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
adamzprahy
Konečně nějaké nové pořádné auto na trhu. Jen se nemohu ubránit dojmu, že je to celé kopie Wrangleru a jeho legendárních specifik…ale viděl jsem nějaká videa a kopie je to zdařilá a díky Fordu za ní :yes: I přes vysokou cenu si myslím, že se zákazníci díky plnotučné technice najdou.
Jasně, Bronco vzniklo o 20 let dříve než Wrangler, ten nový model odkazuje na historii, ale je to celé kopie Wrangleru 😁 OMG
Rozporovat historii Wrangleru je trochu blbost když je to nástupce CJ/Willys, který v podstatě zakládal kategorii offroadů dávno před Broncem.
Ale hlavně já to myslel tak, že Wrangler má nějaký kontinuální vývoj a opakující se prvky dodnes. Bronco mělo pauzu, během které Jeep všechny ty věci typu jednoduché rozebrání pevné střechy, dveří a obecně modulární prvky s přípravou na příslušenství nebo odpojitelné nápravy atd. dělal a dělá. A v době kdy ho čeká revoluce kvůli elektrifikaci přijde nové Bronco se všemi těmi unikátními věcmi, které posledních 20 let dělal Jeep a co současná generace Wrangleru dávno má a celkově tam vidím těch moderních nápadů Jeepu víc než návazností na původní Bronco. To byla moje pointa.
Ale jako nic proti, já jsem rád že taková auta vznikají a nepopírám, že Bronco vlastní historii rozhodně má.
Ale hlavně já to myslel tak, že Wrangler má nějaký kontinuální vývoj a opakující se prvky dodnes. Bronco mělo pauzu, během které Jeep všechny ty věci typu jednoduché rozebrání pevné střechy, dveří a obecně modulární prvky s přípravou na příslušenství nebo odpojitelné nápravy atd. dělal a dělá. A v době kdy ho čeká revoluce kvůli elektrifikaci přijde nové Bronco se všemi těmi unikátními věcmi, které posledních 20 let dělal Jeep a co současná generace Wrangleru dávno má a celkově tam vidím těch moderních nápadů Jeepu víc než návazností na původní Bronco. To byla moje pointa.
Ale jako nic proti, já jsem rád že taková auta vznikají a nepopírám, že Bronco vlastní historii rozhodně má.
Anonym
potkávám dvě, samozřjmě šedý dovoz ala Auto Outlet, ale jezdí tu.
Jak se říká, kdo ho moc chtěl, už ho má.
Jak se říká, kdo ho moc chtěl, už ho má.
Aj ked ok... puma sa tiez vydarila :yes: