Bezpečnost
Brmbalik
3
To je zase 3,14covina. Kazdej se ma starat o sebe a ne si hrat na STBka nebo SSaka. Na tohle staci kamera v aute pri nehode. To bude vychovatelu na silnici. Jen at si to nechaji...
Přejít do diskuze
Snad bude mit aplikace pravidelně kalibrovaný měřič rychlosti u rychlostních přestupků to bude důležité.
Apríl? 😁
Apríl? 😁
To musel vymyslet vylízanec, který neřídí auto.
Jsem pro kontroly, ale ne pro obyčejné práskání.
Jsem pro kontroly, ale ne pro obyčejné práskání.
Člověk by řekl, že ty britský benga budou rozumný, ale oni ho v tom ještě podporujou. To bychom se vrátili nejméně o 30 let zpátky v čase. Tohle bonzování už tu bylo a všichni víme kam to vedlo, ať už za komárů nebo za protektorátu. S tím rozdílem, že teď by to bylo ještě horší v rychlosti kolaborace. "Nas*al jsi mě - tak počkej, hajzle, natočím tě." Tudy cesta opravdu nevede...
Takže za jízdy se na mobil sahat nesmí, ale když nestisknu nahrávání, tak se vymaže 30s cache...
Hmmmmmmmmm.
A pak ještě mobil umístit na vhodné místo, aby nebyl překážkou ve výhledu z vozu, což být nesmí a abych na něj dosáhl i když na něj sahat nesmím....
Hmmmmmmmmmm.
Přeji udavačům hodně zdaru v řešení drobných problémů s obsluhou...
Hmmmmmmmmm.
A pak ještě mobil umístit na vhodné místo, aby nebyl překážkou ve výhledu z vozu, což být nesmí a abych na něj dosáhl i když na něj sahat nesmím....
Hmmmmmmmmmm.
Přeji udavačům hodně zdaru v řešení drobných problémů s obsluhou...
Vlastně máš pravdu. Taky skvělý zákon. Měl jsem napsat držet a ne sahat.
Důležitější mi ale přijde toto😒br />
"Co říká vyhláška (č. 341/2014 Sb.)
V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné předměty (např. okrasné a upomínkové předměty), které by omezovaly výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení určených k umístění na skla vozidla nebo označení či zařízení povinně umisťovaných podle jiných právních předpisů jako například funkční elektronické zařízení pro úhradu mýtného nebo platný kupón prokazující uhrazení časového poplatku."
Důležitější mi ale přijde toto😒br />
"Co říká vyhláška (č. 341/2014 Sb.)
V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné předměty (např. okrasné a upomínkové předměty), které by omezovaly výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení určených k umístění na skla vozidla nebo označení či zařízení povinně umisťovaných podle jiných právních předpisů jako například funkční elektronické zařízení pro úhradu mýtného nebo platný kupón prokazující uhrazení časového poplatku."