Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Mitsubishi brzy představí novou generaci pick-upu L200. Vypadat může takhle

6 komentářů

3_diamanty
Predsa len ta sucasna L200 v 2019tom presla len vizualnym a motorickym megafaceliftom ale celkovo je auto geneticky uz o dost starsie a tak uz bolo nacase chystat novu L200... podla toho co uz som pobrazdilil spy fotky za posledne mesiace na nete a rozne vizualizacie ohladom novej L200 si dovolim tvrdit ze tato vizualizacia je zatial najrealistickejsia a dost mozno uz vidime hotove auto ... bude to fesak :yes:
speedfred
Keby vypadalo takto tak je to celkom fajn, ale tá súcastnosť je hnus.
3_diamanty
Bude to parada.. ale hlavne ze mitsu sa uz prebera k zivotu... len tento rok uz vyzera celkom bohaty na novinky ( bude ich viac ako za predosle cele 3 roky ) ... sice vacsina noviniek pojde kade tade do sveta a do krajin asean ( juhovychodna azia ) ... predsa len nieco by malo byt casom aj v eu... ( vid novy phev outlander nakoniec pride uz buduci rok aj k nam a to nemal povodne byt v eu vobec... ) ... a dam krk ze aj nova L200 pride o rok ci dva uz tiez aj do eu aj ked sa to prednedavnom vo vyhlaseniach znacky este tiez neplanovalo.... ako mne sa paci aj aktualna L200... ma grady... vie uz byt okrem pracanta aj stylova a ponuka u nas aj rozne zaujimave terenne upravy a prestavby ( rock proof, mountain sherpa, power performance a pod. ) ... ale samozrejme chce to uz po tych rokoch opat nieco novsie... ved hilux tiez nespi... ani amarok a dalsi... a novy ranger je tiez supa.... uz len nova L200 chyba do partie ... a zda sa ze ta nova bude opat na spici segmentu .... tu si mitsu ( dnes uz da sa povedat ze pri svojej najvacsej legende aku ma v portfoliu ) ani nemoze dovolit zavahat.... L200 :yes:
WinDiesel
ty myslíš mozkový diamante tu křeč před smrtí? 😒] 😒] 😒]
ale pokud se proberou těsně před smrtí, tak budou nárůsty prodejů z nuly na malinkatá čísla pěkně vypadat
nechtěj abych ti tady předvedl pád jejich prodejů v ČR a v EU 😒] 😒] 😒]
WinDiesel
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
speedfred
...od kaviarne ku kaviarni by stačil. 😒]