Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi brzy představí novou generaci pick-upu L200. Vypadat může takhle

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Automobilka Mitsubishi se nedávno pochlubila konceptem XRT, který naznačuje vzhled nové generace pick-upu L200.

Značka studii představila na právě probíhajícím autosalonu v Bangkoku, a to v podobě, která ještě o designu nové L200 neprozrazuje úplně všechno. Mitsubishi totiž koncept zahalila do zajímavého barevného provedení karoserie, které funguje trochu jako kamufláž.

Video se připravuje ...

Studie XRT se každopádně vyznačuje výraznými horizontálními liniemi, velkou maskou chladiče, úzkými diodovými světlomety a zajímavě tvarovanými předními blatníky. Nabízí také prvky, které by se mohly objevit v seznamu originálního příslušenství: šnorchl, rám na korbě a koly s terénními pneumatikami.

Prezentaci konceptu využil grafik motoristického webu Kolesa k vytvoření vlastní představy produkčního modelu. Studii v podstatě zbavil kamufláže a trochu ji "uhladil". Všimněte si předních světel - tvůrce vize předpokládá, že nové Mitsubishi L200 dostane dělené světlomety, které koncept poměrně zdařile maskuje. Na jejich místě najdeme zatmavené plochy.

Generační obměna tradičního pick-upu přichází přibližně po devíti letech, japonská automobilka plánuje uvedení na trh v příštích měsících. Nejprve se zřejmě dočkají zákazníci v Thajsku, následovat budou další trhy jihovýchodní Asie a Oceánie, poté se dostane na zbytek světa.

Mitsubishi se dále chlubí, že prototyp nové generace vyrazí s týmem Mitsubishi Ralliart na letošní Asia Cross Country Rally v kategorii T1, kde se pokusí obhájit vítězství v loňském ročníku. Závodní tým budou doprovázet experti z automobilky, aby získali cenné informace, které mohou posléze využít při vývoji sériových modelů.

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
27. 3. 2023 17:47
Re: Mohli by do toho dát PHEV s motorem 1,3 ...
...od kaviarne ku kaviarni by stačil. :-[]
Avatar - WinDiesel
27. 3. 2023 16:20
Re: Uz sa velmi tesim
ty myslíš mozkový diamante tu křeč před smrtí? :-[] :-[] :-[]
ale pokud se proberou těsně před smrtí, tak budou nárůsty prodejů z nuly na malinkatá čísla pěkně vypadat
nechtěj abych ti tady předvedl pád jejich prodejů v ČR a v EU :-[] :-[] :-[]
Avatar - WinDiesel
27. 3. 2023 09:57
Mohli by do toho dát PHEV s motorem 1,3 ...
:-[] :-[] :-[] :-[] :-[]
Avatar - 3_diamanty
26. 3. 2023 20:40
Re: Uz sa velmi tesim
Bude to parada.. ale hlavne ze mitsu sa uz prebera k zivotu... len tento rok uz vyzera celkom bohaty na novinky ( bude ich viac ako za predosle cele 3 roky ) ... sice vacsina noviniek pojde kade tade do sveta a do krajin asean ( juhovychodna azia ) ... predsa len nieco by malo byt casom aj v eu... ( vid novy phev outlander nakoniec pride uz buduci rok aj k nam a to nemal povodne byt v eu vobec... ) ... a dam krk ze aj nova L200 pride o rok ci dva uz tiez aj do eu aj ked sa to prednedavnom vo vyhlaseniach znacky este tiez neplanovalo.... ako mne sa paci aj aktualna L200... ma grady... vie uz byt okrem pracanta aj stylova a ponuka u nas aj rozne zaujimave terenne upravy a prestavby ( rock proof, mountain sherpa, power performance a pod. ) ... ale samozrejme chce to uz po tych rokoch opat nieco novsie... ved hilux tiez nespi... ani amarok a dalsi... a novy ranger je tiez supa.... uz len nova L200 chyba do partie ... a zda sa ze ta nova bude opat na spici segmentu .... tu si mitsu ( dnes uz da sa povedat ze pri svojej najvacsej legende aku ma v portfoliu ) ani nemoze dovolit zavahat.... L200 :yes:
Avatar - speedfred
26. 3. 2023 17:27
Re: Uz sa velmi tesim
Keby vypadalo takto tak je to celkom fajn, ale tá súcastnosť je hnus.