Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nástupce ikonického Tuk-Tuku? Britové ukazují vizi malých elektrovozů do přelidněných měst

Britská společnost Helixx se pochlubila novou koncepcí malého multifunkčního elektromobilu, který je vhodný pro hustě obydlená městská centra i rozvojové trhy.
Zpět na článek
28. 3. 2023 16:04
Ne to vůbec není zase další startup
určený k vysátí dotace a zániku. Takových vizí už jsme viděli. Ale pokračujte dál a jedna taková 1900 let stará vize se naplní. Znáte to, jak svatý Jan měl takovou neklidnou noc a potom to sepsal....
Rozbalit vlákno
0
Avatar - pradeda777
28. 3. 2023 17:06
Malé elektrovozy v boji proti znečišťování ovzduší...
Ano, o tom to v počátcích bylo a bylo to správné. Problém byl a stále je, jen ve větších městech a řešení mělo proto zůstat u těchto aglomeracích. Místo toho se celá věc zvrhla na všeobecný útok proti spalovákům a následně došlo k vývoji zbytečně velkých a nákladných elektroaut. A to bylo špatně. Že za tím vším stála dobře organizovaná a placená skupina ekofanatiků, kteří neváhali připravit a uskutečnit tzv. dieselgate, která jim pak posloužila jako hlavní argument při přesvědčování politiků k tomu, aby legislativně zakázali výrobu spalováků a podpořili elektromobilismus je očividné. Jak fikané a podlé...fuj!
Rozbalit vlákno
3
28. 3. 2023 21:22
Re: Malé elektrovozy v boji proti znečišťování ovzduší...
Jasne, za vsetkym treba hladat nejake to sprisahanie. Este Sorosa do toho zamontuj a bude to komplet.
Avatar - WinDiesel
29. 3. 2023 10:06
Re: Malé elektrovozy v boji proti znečišťování ovzduší...
Hele ty si běž volit Fica ten v tom umí chodit lépe, v těch "sprisahaniach" a tady neopruzuj. Já úplně žasnu jak sem chodíte nás umravňovat a poučovat, bačové.
Zameťte si na vlastním dvorku, vy, kteří jste chtěli Čechy věšet na sloupech veřejného osvětlení. S tím předběhnutím ČR vám to taky nějak nevychází, rozumbrado. 66% životní úrovně Česka, tedy bída, nic moc.
A asi proto sem chodíte exhibovat a nás poučovat, že.
29. 3. 2023 11:21
Re: Re: Malé elektrovozy v boji proti znečišťování ovzduší..
Ze ty si na palicu je tu zname uz dlho, ty xenofobny huju.
Avatar - wakantanka
29. 3. 2023 12:42
Už to vidím ...
... ako si to kupujú TUk-TUKári v juhovýchodnej ázii. :D Jedine že to začnú vyrábať číňania, vietnamci a pod. za 3 misky ryže, teda presne toľko koľko tam stojí ten Tuk-tuk.
Rozbalit vlákno
0