Novinky
0
"Ačkoli model vyráběný v letech 1968 až 1976 měl za řidičem umístěný osmiválec, dnes už Ferrari do méně než osmi válců nepůjde." Nechteli jste ze tam tenkrat Dino melo sestivalec?
0
Je tam napsano sestivalec...
ferrari F430 nieje Maranello,nie? Maranello bola F550 a 575...aspon myslim 😄
tato veta ma ale uprimne DOST desi..."- a v novodobé historii značky má být prostředkem jak zdvojnásobit odbyt vozů."...je to skoda ze uz aj zferrari sa zacne pomaly stavat masovka 😒
tato veta ma ale uprimne DOST desi..."- a v novodobé historii značky má být prostředkem jak zdvojnásobit odbyt vozů."...je to skoda ze uz aj zferrari sa zacne pomaly stavat masovka 😒
Auto za 3 mega a masovka? No, jestli je máš někde zbytečně v šuplíku, pošlu ti číslo účtu 😉
ci to bude s tymi 3mega take zhave... 😉ale napr. u nas beha v meste (trencin) velmi vela ludi s autami za tolko a viac...a ked si predstavim ze by miesto toho som mal stretavat stale nejake ferrari tak mi je smutno 😒 beha u nas jedna f430 (marian gaborik), lenze ked ju clovek stretne tak je to sviatok...vidiet ferrari je pre mna sviatok...stretavat to tak casto ako fabiu strati kuzlo 😄
najsamviac sa ajtak bojim toho, aby ferrari nespravilo nieco ako Porsche Cayenne (ci ako sa ten nepodarok pise)...to auto je jedno z najhnusnejsich v historii,mozno sa predava...ale lamb,porsche,ferarri su proste sportove znacky, tak to musi ostat (no dobre, lambo su aj traktori 😉 )
najsamviac sa ajtak bojim toho, aby ferrari nespravilo nieco ako Porsche Cayenne (ci ako sa ten nepodarok pise)...to auto je jedno z najhnusnejsich v historii,mozno sa predava...ale lamb,porsche,ferarri su proste sportove znacky, tak to musi ostat (no dobre, lambo su aj traktori 😉 )
o vsednosti mi nieco hovor.kuprikladu taky London je plny Porsche a Bentley.a ked ich za den vidis 30,tak ti nepride nicim vynimocne ;-\
ferarri mal a vyrabal .. cenovo dostupnejsie auta pod znackou DINO ... tieto auta neniesli znak FERARRI ale mali vlastnu znacku .... je otazka ci toto (ak to je DINO) sa bude volat Ferarri DINO .. ci DINO .... mne by sa viac pacila druha , cize klasicka alt. ... inac to co pises ze videt ferarri je sviatok tak to uz prestava platit ... u nas este stale plati ale ked si prebehnes po svetovych metropolach ak je tam tychto aut jak maku .... ked sa chces odlisit musis si kupit napr 250 gto .. alebo podobny zberatelsky kusok ... cim budu mat aj u nas ludia viac penazi tym bude tychto aut viac .. v BA su 2 maranela ... 2 f360 ... 1 f430.... niake lamba ... 4 astony ... atd ... zacina sa to rozmahat ....
No tak nejen že Dino mělo opravdu ten šestivál, ale taky ho mělo před zadní nápravou. Tahle, nevim jestli mula, mi příjde proporcema docela normální, ikdyž tak často na 599 nekoukám abych si tim byl jistej, nicméně, si myslim že nové dino by mělo mít motor před zadkem, takže použítí karoserie z 599 je takový no nevim, spíš 360ku, prostě to na mě dělá dojem že zase nebylo o čem psát tak se zase globáně všichni budou těšit na Dino. Až pak někdo konečně příjde s tím, že to nebylo ono ,tak se zase budou všichni omlouvat že to převzali támhle a támhle. :no:
Pokud bude Dino neco jako je Audi r8 tak to bude neco(r8-supersport pro zacatecniky).Takze,ze by Dino,,ferrari pro zacatecniky"?
už je na čase aby ferrari udělalo nějakej pořádně výkonej modej.
enzo už se neprodává a fxx se jenom půjčuje. s takovýma modelama jako je dino který má 300 koní pak když tady za den napočítám 20 ferrari už to nebude ono zatím sem vyděl na silnicích ferrari 3x a
po každé to samí f430. :no: 😒
enzo už se neprodává a fxx se jenom půjčuje. s takovýma modelama jako je dino který má 300 koní pak když tady za den napočítám 20 ferrari už to nebude ono zatím sem vyděl na silnicích ferrari 3x a
po každé to samí f430. :no: 😒
Před nedávnem jsem četl rozhovor s Montezomolou a ten zase říkal že žádný baby Ferrari nebude... 😐 Tak jako tak měli by na to jít opatrně,Ferrari je tím čím je proto že si ho nemůže koupit každej kdo má na to alespoň trochu prachy a pokud se ženou za každou cenu jen za co největšíma prodejníma číslama,tak by je to pak možná mohlo i mrzet! ;-\