Elektromotorky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ondřej Axler
Joo tyhle clanky jsou k nezaplaceni...alespon je videt jak se tuneluje EU...resp na cem je to cely zalozeny... produkt takoveho ucelu a narocnosti nemuze stat takove penize, protoe by si jej nikdo nekoupil...ale dotace na to cerpat lze...
Xylo
Tahle firma má minimálně poměrně vtipné webové stránky. Zaváděcí cena na mopedix Electrix je v rámci akce Ambasadorix 120 tisíc Kč.
Zdroj: http://www.mopedix.cz/
Zdroj: http://www.mopedix.cz/
Až na těch 134444,- Kč, to mi vtipné nepřijde ;-) Bez té jedničky na začátku by se o tom dalo i uvažovat…
Xylo
Ještě moje oblíbená činnost - registrace Enyaqů. Po slabých dvou měsících - leden 41 registrovaných kusů (5 na Škodu) a únor pouze 24 kusů (0 registrovaných Škodou) se nám závěrečný měsíc kvartálu výrazně vylepšil.
březen
Celkem 143
Škoda 42
SkoFin 10
Arval 7
ALD 6
Havex 4
LeasePlan 4
Min vnitra 3
Porsche 3
Vyvezeno z ČR bylo 1219 vozidel registrovaných 12 měsíců a méně. 34 Cupra Formentor, 50 Ford Kuga, 94 Seat Arona, 64 VW Golf a další .
březen
Celkem 143
Škoda 42
SkoFin 10
Arval 7
ALD 6
Havex 4
LeasePlan 4
Min vnitra 3
Porsche 3
Vyvezeno z ČR bylo 1219 vozidel registrovaných 12 měsíců a méně. 34 Cupra Formentor, 50 Ford Kuga, 94 Seat Arona, 64 VW Golf a další .
gutex
V čem je tato obludná zoufalost mopedix lepší, než namátkou třeba DONGMA Vespo, Motor s výkonem 4000 W a 72V akumulátorem o kapacitě 50 AH, dojezd až 120 km, 89 999 Kč ?
ty čínské skůtry radši neuvádí rozměry, protože je to všechno extrémně prťavé, takže normální chlap na tom vypadá jako "vosa na bonbóně". Další věc je i něco jako image, že? Na polodětském čínském skůtru bych fakt nejel, ani kdyby mě mučili, zatímco tahle legrácka je za mě úplně v pohodě. Kdybych něco takového potřeboval, klidně si to místo elektrokola do města koupím.
Sdílení komentáře
Za mě je ta cena v pohodě, za míň se to vyrábět nedá a zákazníky si to najde.
Srovnání s lepším e-kolem není asi to pravé měřítko. Dvě dost odlišné věci.
Cenová relace, kterou uvádíš, zaostává výkonem motoru i kapacitou baterie.