Novinky
0
A já myslel, že tento flagrantní příklad ekonesmyslu už vzal za své... No nic, bude trochu dražší chleba a někde umře o pár lidí hlady víc 8-s
Ja bych ten bioethanol daval nastavajicim majitelum Dacii, jako pozornost technickeho a designoveho oddeleni, kazdej by dostal 0,7l lahev, doma by si ji otevrel, vypil, oslepl a spokojene pak obdivoval tu krasu a technologickou vyspelost jeho noveho vozu >😁 :-! >😒] .
A já bych vám zase přidělil každému 1x výrobek VW s povinou výbavou TDI před dům, s hadicí napojenou od výfuku do pokoje.
Pak bych porovnal úmrtnost proti vašim předpokladům.
PS: To je divný, že takovej zaostalej nekvalitní šmejd Rendl má dávno FAP filtry. Kolik lidí by neumřelo proti TDI že.
Pak bych porovnal úmrtnost proti vašim předpokladům.
PS: To je divný, že takovej zaostalej nekvalitní šmejd Rendl má dávno FAP filtry. Kolik lidí by neumřelo proti TDI že.
VW nejezdim, tak se me to predpokladam netyka..filtry mam vsechny dostupne, tedy alespon predpokladam, ze je BMW montuje jako standard, vic udelat nemuzu, sorry, az Tesla prijde s tim rodinym kouskem, tak o nem popremyslim, slibuji.
Kolik lidí by mělo co žrat, kdyby se obilí nepálilo v lihovarech, aby se pak mohlo projezdit?
Kolik sazí vypustily traktory obhospodařující širé (nejen) brazilské lány???
Kolik sazí vypustily traktory obhospodařující širé (nejen) brazilské lány???
Možná je furt lepší jezdit v tomhle snad i autě, než pálit obrovskou nadvýrobu. Nebo né?
A rozdat to bohužel nejde. Halt vyšší zájmy!!!
A rozdat to bohužel nejde. Halt vyšší zájmy!!!
Ta "nadvýroba" tu není jen tak, je tu kvůli poptávce, která je naprosto umělá a ekologické problémy či problémy neobnovitelných zdrojů naprosto neřeší.
Naopak je tímto zvyšována cena plodin, který by mohly sytit lidi -> deformace trhu s potravinami -> umělé zdražování... z toho plyne můj odpor k biosložkám a biopalivům.
Naopak je tímto zvyšována cena plodin, který by mohly sytit lidi -> deformace trhu s potravinami -> umělé zdražování... z toho plyne můj odpor k biosložkám a biopalivům.
no je to určitě okologické ale já to říkám furt benzínové motory jsou nejlepší