Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Maybach ukázal svůj první elektromobil. EQS 680 SUV má 658 koní

13 komentářů

traveldrive
Tie displeje na palubke sú pre mňa už trochu moc, ale inak vyzerá famózne. Ale pretože bude cena závratná, asi ma to trápiť nemusí. Fotkami to zrejme začne aj skončí. Na ceste to len tak neuvidíš.
ice1
Ty displeje tam jsou, aby posádka nepyskovala, že při nabíjení umírá nudou. Prostě si pustí film nebo dva :D
speedfred
Introš vypadá brutálne, to je pravda. Z vonku to za mňa už taká hitparáda není.
ptr078
Podla mna to vyzera hrozne in and out :-D
bafunak
Hrozná nestvůra.
traveldrive
Palubka je ako z vesmírnej lode. Menej by bolo viac. Ale zvonka je to tak akurát, má pomerne ladné tvary, bez nejakého hnusného šklebenia sa. Dá sa povedať, že vyžaruje aj kúsok elegancie, čo už dnes nie je zvykom. Za mňa luxusne vyzerajú kolesá, presne sa hodia k tomu autu, taký Rolls Royce od Mercedesu.
ericn
Za mě divný auto, tak jako bez příslušnosti. Nemít hvězdu na začátku haubny a všude v interiéru dvojitý M, tipuju nějakou čínu… elegantně se to tváří, nicméně tomu, co tam navrhl ten chromový “b” sloupek bych dal okamžitě padáka, úplně to ten elegantní design sráží, stejně tak tu zbytečnou televizi uvnitř. Má to byt auto a ne pojízdná televize :no:
traveldrive
Keby v tom bol osemvalec, spieval by si tu ódy. :'-(
ericn
Nic o pohonu nepíšu, jen o designu a ten se mi moc nelíbí. Nic víc ;-) Asi si ten můj příspěvek moc nečetl a nejspíš ani nepochopil… V téhle kategorii mi je pohon asi volný, není to můj rank..
speedfred
Ta prístrojovka vypadá fajn a displeje tdo toho celkom vkusne zakomponovali keď už musia byť.
A zvonku sa nepáči ani keby malo V12.
traveldrive
No tak športové auto to nie je, toto je noblesa na plavbu krajinou. Voči tým nechutným, neforemným a vyšklebeným príšerám, ktoré dnes po cestách jazdia, je to elegán par excellece a moje oko teší. ;-) Samozrejme, na elegánov spred troch desaťročí (a starších) nemá.
Tiborek
Půjde na tom pidi displeji uprostřed palubní desky vůbec něco vidět?
posledni_skaut
Nedovedu si představit, že by existovalo lepší auto. Prostorné, bezpečné, i díky el provozu neskutečně pohodlné a s velkým dojezdem. Člověk který si toto auto koupí, tak jezdí na dovolenou dejme tomu na francouzskou riviéru. Není ale masochista a tak si dá po pár hodinách v autě přestávku na oběd a během 30 minut si auto nabije. Pak si dejme tomu někde v Itálii dá výlet a přespí v hotelu a přes noc si auto nabije. Takto třeba cestuji já a to mám diesel. Dojezd nad 500km podle mě smysl nedává a jen auto prodražuje a zvyšuje hmotnost, což je mimochodem názor více automobilek, například BMW, Tesla a MB. Před pár lety jsem jel kvůli mé sestřičce do Chorvatska na jeden zátah a ačkoliv jsem jel kvalitním a pohodlným autem s automatickou převodovkou, tak to bylo takové peklo, že už to nikdy absolvovat nechci. Dovolená je o odpočinku a ne vyčerpání řidiče/řidičů na další tři dny.