Elektromobily
L Cesarin
6
Ak EU diktuje normy euro 6, potom euro 7 pre spalovaky - MUSÍ urgentne začať zavádzať EV euro normy pre dané vozidlá. Pre začiatok norma EV1 - max. hmotnosť 2tony, minimálny dojazd 900km, by vyčistilo európsky trh ....
Radoslav Benda
2
jako zeby sa nepredavali ziadne auta? 😊
pradeda777
4
Já bych ještě přidal 100% clo, aby se srovnal mzdový rozdíl. Jo, a když chtějí v EU prodávat, tak ať v EU i vyrábí jako Korejci.
Roland Von Wagen
2
Vždyť vyrábí. Číňani třeba Volvo nebo Indové Jaguar a LR. Čím víc tu budou prodávat, tím víc tu budou i vyrábět.
pradeda777
2
Nelze srovnávat!
Mino 1
1
Odkedy normy urcuju dojazd a hmotnost?
Mig_35
0
myslitel... 😁
Začínám čínským autům fandit, čím dříve se prosadí, tím spíše evropskému lidu dojde, že studováním 50ti pohlaví se neuživí, když nebudeme nic vyrábět.
zezadu to vypadá jak EV6... každopádně, včera jsem viděl naživo v einkaufzenter nějaký Dongfeng či co... a stydím se to říct, ale normálně se mi to líbilo... nějaké SUV a vypadalo to úplně evropsky, v době, kdy evropské automobilky dělají čínsky vypadající auta😊
Ďalšia nadrozmerná obluda, k čomu je to dobré?
Přesně! EV se původně profilovalo jako remedy na zamořená města, kde by opravdu dávala smysl. To se ovšem později zvrhlo na závod "kdo dál dojede" a rozumný záměr se změnil v šílenství. Malá EV do města ok a u toho mělo zůstat. Ale bacha. Ne každý by si mohl dovolit mít další auto jen tak do města. To by naše rovnostářská společnost nestrávila..... 😒