Ferrari nemusí byť červené, ale toto auto by vyzeralo v červenj kombinácii lepšie.
Dizajn je tiež parádny, bol by na jednotku, nebyť druhého páru dverí, aj keď sa ich autor poctivo snažil skryť a priveľkej svetlej výšky. Ale celkovo mi Ferrari a SUV veľmi k sebe nejdú. Ak už chcú robiť SUV, prečo sa to auto tvári, že nie je SUV a snaží sa to čo najviac skrývať?
Freddka
1
1. Purosangue vypada dobre. Na SUV. Vsechna ostatni “ostra” SUV ted vypadaji jak chudy pribuzny.
2. Ne, Ferrari nemusi byt cervene. Nekteri lide jsou proste divni a da se s tim zit.
3. Nenechavejte polaka sahat na auta, na 99% to dopadne hure, nez kdyby to nechal byt napokoji.
Uplne klidne ti daj do ferrari tmave zelenej koberec nahoru na pristrojovku, co jako :-!
gil54
3
Urus Performante chudý příbuzný? 😄
Freddka
0
Ano, Urus vypada jak Q8. Vubec nevypada jak by melo Lambo vypadat. Projede kolem tebe ani si nevsimnes (ziju v Londyne, takze ja uz jich videl nespocet a skutecne to auto nijak nevycniva, je to nuda).
Jediny slusne vypadajici Urus co jsem zatim videl byl full set od Mansory (rozsireny, nizsi, poradny kridlo, poradny vyfuk / zvuk atd), ale za to das myslim dvojnasobek
Tady se v tom projeli v AutoTop NL ... nicmene tady nekdo setril a nedal tam ani poradny kridlo 😄 https😐/www.youtube.com/watch?…
ptr078
2
Tak hlavne tato kategoria aut nie je pre fanusikov aut, ked si v uk, tak vies, ze sa tu daju bezne najst ozajstne klenoty, za ktorymi sa olkati otocit hlavu, nie tieto haraburdy
Freddka
0
Jo to bez debat.
Ja vnimam sportovni SUV jako celkem blbost.
Jeste docela pochopim neco mensiho a hbitejsiho, takovy "SUV GTI" jako Tiguan R nebo nejaky 4valcovy Porsche Macan. Proste mas doma SUVcko se kterym se da jet svizne.
Ale jak mas plnohodnotny SUV (podle evropskych meritek, protoze american je velikostne o tridu dal), potom zkratka nechapu ty souboje Purosangue / Aston Martin / Urus / Cayenne GT atd.
Ale tak lidi to chteji, tak to vyrabi.
A samozrejme tady jsou k videni opravdu pekna auta a hlavne uplne vsechno mozny. Ferrari je vec, kterou proste potkavas (a vypada paradne), ale me se libi i to, ze tady potkavas veci jako ... co si vzpomenu tak za posledni rok a vynechavam vsechna "bezna" auta jako McLaren nebo Aston ...
LaFerrari, Aventador, uzasne vytunovanou GT86 rozsirena a vsechno (!), RX7 (!!), Spyker C8, Maserati MC20 (vypada OPRAVDU dobre)
No a taky 2 auta co nevim co jsou.
Jo a ten E-Type, tak ten uz ma asi takovou hodnotu, ze ho na silnici neuvidis, ale ja mel to stesti. Je to genialni design.
ptr078
0
Mne sa paci, ze tu je kopec fandov, vojdes do hocijakeho industrial estate a mas tam malu garaz, dielnu a v nej nejaku pecku. Prenajimal som si skladovy priestor a vedla mal tipek f40 a dokonca mi rad vsetko poukazoval, stretol som manika co mal funkcne original wrcka z 90tok, mal som suseda co robil nejaky amatersky mx5 cup, tak som v jeho garazi videl kadejaje prapodivne upravene mx5 rx7 8. Pred mesiacom som mal klienta, co mal am dbs s nejakym carbon packom, co stal 150 000 libier ;-D. Tesi ma, ze tu mozes vidiet na ceste auta, ktore ziju iba na fotkach, bmw 1m, z1, z8, aston martin virage, minule som stretol haryho z garaze na jeho xe project 8. Na E type sa chodi v lete do cotswold, tam su vsade, tusim maju zaciatkom leta aj oficialny zraz. Nie tak davno som si spomenul na ozzmana ked som videl predlzenu limuzinu ala amerika z mondea mk4, nestacil som zustit ci to bol dizel 😁
gil54
2
Evidentně máš jiný vkus, to nemyslím ve zlém.
Já v Urusu podobu s Q8 nevidím, nepreferuji neoriginální megakřídla, tuning ani "garážový", ani od firem a ani od těch renomovaných. Dávám přednost autům tak, jak je dělá továrna. Aby auto "vyčnívalo" není moje priorita.
Purosangue i Urus jsou si - v mých očích - dost podobné jak charakterem tak výkony, vzhledem i cenovou hladinou. I když Ferrari je o chloupek lepší skoro ve všem, také je ale dražší. To ale nepovažuji za zásadní a vzhled je vždy otázka subjektivní.
Máme na to prostě odlišný názor.
Alexander the Great
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dizajn je tiež parádny, bol by na jednotku, nebyť druhého páru dverí, aj keď sa ich autor poctivo snažil skryť a priveľkej svetlej výšky. Ale celkovo mi Ferrari a SUV veľmi k sebe nejdú. Ak už chcú robiť SUV, prečo sa to auto tvári, že nie je SUV a snaží sa to čo najviac skrývať?
2. Ne, Ferrari nemusi byt cervene. Nekteri lide jsou proste divni a da se s tim zit.
3. Nenechavejte polaka sahat na auta, na 99% to dopadne hure, nez kdyby to nechal byt napokoji.
Uplne klidne ti daj do ferrari tmave zelenej koberec nahoru na pristrojovku, co jako :-!
Jediny slusne vypadajici Urus co jsem zatim videl byl full set od Mansory (rozsireny, nizsi, poradny kridlo, poradny vyfuk / zvuk atd), ale za to das myslim dvojnasobek
https😐/www.mansory.com/…enatus-wide-body#1
http😐/file.mansory.com/…RUS_overview.pdf
Tady se v tom projeli v AutoTop NL ... nicmene tady nekdo setril a nedal tam ani poradny kridlo 😄
https😐/www.youtube.com/watch?…
Ja vnimam sportovni SUV jako celkem blbost.
Jeste docela pochopim neco mensiho a hbitejsiho, takovy "SUV GTI" jako Tiguan R nebo nejaky 4valcovy Porsche Macan. Proste mas doma SUVcko se kterym se da jet svizne.
Ale jak mas plnohodnotny SUV (podle evropskych meritek, protoze american je velikostne o tridu dal), potom zkratka nechapu ty souboje Purosangue / Aston Martin / Urus / Cayenne GT atd.
Ale tak lidi to chteji, tak to vyrabi.
A samozrejme tady jsou k videni opravdu pekna auta a hlavne uplne vsechno mozny. Ferrari je vec, kterou proste potkavas (a vypada paradne), ale me se libi i to, ze tady potkavas veci jako ... co si vzpomenu tak za posledni rok a vynechavam vsechna "bezna" auta jako McLaren nebo Aston ...
LaFerrari, Aventador, uzasne vytunovanou GT86 rozsirena a vsechno (!), RX7 (!!), Spyker C8, Maserati MC20 (vypada OPRAVDU dobre)
No a taky 2 auta co nevim co jsou.
Jo a ten E-Type, tak ten uz ma asi takovou hodnotu, ze ho na silnici neuvidis, ale ja mel to stesti. Je to genialni design.
Já v Urusu podobu s Q8 nevidím, nepreferuji neoriginální megakřídla, tuning ani "garážový", ani od firem a ani od těch renomovaných. Dávám přednost autům tak, jak je dělá továrna. Aby auto "vyčnívalo" není moje priorita.
Purosangue i Urus jsou si - v mých očích - dost podobné jak charakterem tak výkony, vzhledem i cenovou hladinou. I když Ferrari je o chloupek lepší skoro ve všem, také je ale dražší. To ale nepovažuji za zásadní a vzhled je vždy otázka subjektivní.
Máme na to prostě odlišný názor.