Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Martin Vaculík a ojeté Subaru Impreza WRX STi: Zdeněk vytáhl klenot

Omezení lidských kontaktů a aktivit kvůli kovidu u kdekoho vedlo ke vzpomínkám. Paměť je mrcha selektivní a uchovává především to dobré. Jak se projeví glorifikované Subaru Impreza STi, když do něj usednete znovu po více než dvaceti letech?
Zpět na článek
Avatar - KANKUNEN
16. 2. 2024 07:48
Pánové, četl to někdo?
Stojí to za to zaplatit si premium? Třeba s těmi hrbolatými cestami moc nesouhlasím, ten podvozek je moc tvrdý na moc hrbolaté cesty. Funguje dobře na zvlněných cestách, myslím ty úzké okresky, kdy kraje upadají do škarpy. Jo a ještě na to člověk musí šlapat, jinak to poskakuje. Píšou tam o obrovské turbodíře, protože rozjezd do kopce znamená pálit spojku. A dávkování plynu to je taky alchymie. Nejlepší je spotřeba 14plus. Myslím, že bych vyprášil sám sebe na rally v prvním půjčeném předokolním Golfu GTI v suchém tričku. Ta turbodíra, strach z toho kdy Reza kousne, krátké, ale nepřesné řazení by mě dostalo. Tričko bych mohl ždímat.
Rozbalit vlákno
2
16. 2. 2024 08:23
Re: Pánové, četl to někdo?
Sorry za off topic:
Vsichni milovníci spalovacich aut diskutuji pod clanky o elektromobilech.
Tenhle clanek bych si přečetl rad, platit ale nebudu. Snad vyjde ve Svete motoru.
Avatar - Barrichello
18. 2. 2024 19:22
Re: Pánové, četl to někdo?
a proč bych měl diskutovat třeba já o subaru když mě nezajímá?

Já mam rád ameriky a britský auta, nevím proč bych měl něco psát k Subaru. Až bude Subaru dělat 5 metrový sedany a GT kupé s V8, začnu se o ně zajímat