Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rychle a zběsile X se objevuje v posledním traileru, hvězdy naznačily další film

Poslední trailer před oficiální premiérou nabízí pohled na parádní jízdu, vrací se však i do minulosti.
Zpět na článek
Avatar - Mokrous
16. 5. 2023 21:18
Konečně kvalitní kultura!
Bez toho bych nepřežil ani minutu. Bude to barevné a bude se to hýbat a tak to máme rádi.

Hlavně se těším až to bude v telce a bude tam aspoň 76 reklamních bloků po 12 minutách.

A taky by to chtělo přidat tam pár postav od Marvela, aspoň tak 15 a nějaký postradatelný a batmany a supermany ať to lítá, padá, hoří, prská, bliká, praská a duní a nakonec ať to všechno vybuchne.

Zvuk je potřeba aspoň ve formátu 25.8. Ultra Atmos korespondenční Dolby a vorvat to aspoň na 133db. Ať nám teče krev z uší. A hlavně ať tím všesměrovým hlukem pomůžeme ocenit ten fantastický scénář a hluboké myšlenky autorů.
Rozbalit vlákno
6
17. 5. 2023 06:14
Re: Konečně kvalitní kultura!
:yes: :yes: :yes:
17. 5. 2023 07:41
Re: Konečně kvalitní kultura!
Mluví z vás závist, neúspěch a frustrace?
Avatar - Mokrous
17. 5. 2023 13:02
Re: Konečně kvalitní kultura!
Ano, poznal jste to. Je to tím. Jsem frustrovaný sociál a závidím tvůrcům moderních děl jejich talent a divákům těchto veleděl závidím jejich domácí kina a vkus.

Jakožto starý chřadnoucí asociál sleduji jen staré mizerné filmy jako třeba 3 dny Kondora a bohužel jen na svém stereo systému za cenu poloviny mého nového Passata, což je taky vůz frustrovaných jedinců. U filmů potom jím jen plesnivé sýry a piji stará vína, protože na nová nemám.

Ale pokud se moje životní situace jednou zlepší, zajisté si pořídím nejmodernější a nejvíc dunící domácí kino a jako první si na něm pustím tyto skvosty své doby.
Avatar - donPedro
17. 5. 2023 08:56
Re: Konečně kvalitní kultura!
tož docela chápu ... já kupříkladu rád koukám na roztomilou Makovou panenku a elegantního motýla Emanuela. A úplně nejvíc nejlepší je víla Amálka ;-)
Avatar - Mokrous
17. 5. 2023 12:54
Re: Konečně kvalitní kultura!
Já koukal občas i na vílu Análku, ale originál byl prostě lepší :D :D :D

Každopádně jsem milovník progresivních večerníčků, které předběhly svoji dobu. A nejen meziříšní vztah Makové panenky a motýla Emanuela, nebo podivně zoofilní svazky Dorotky a jejího papouška či Káťy a Škubánka, ale hlavně příběhy 2 gayů žijících společně v jednom starém pařezu. Jmenovali se tuším Křemílek a Vochomůrka :D
Případně v klobouku - Bob a Bobek :D