Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile X se objevuje v posledním traileru, hvězdy naznačily další film

Ondřej Mára
Diskuze (7)

Poslední trailer před oficiální premiérou nabízí pohled na parádní jízdu, vrací se však i do minulosti.

Do premiéry nejnovějšího pokračování filmové ságy Rychle a zběsile, která je naplánována na pátek 19. května, už zbývá jen několik posledních dnů. Přesto se tvůrci rozhodli zkrátit nám čekání ještě jedním trailerem, který s délkou čtyři a půl minuty patří k těm nejdelším.

Úvod je věnován, tedy obsahu předchozích dílů filmové série. Na plátně se tak opět krátce objevuje i zesnulý Paul Walker. Poté už se ale trailer přesouvá do současnosti a nabízí pohled na nové tváře série, exploze a hlavního záporáka, který na svou pomstu čeká od událostí ve filmu Fast Five z roku 2011.

Video se připravuje ...

V roli hlavního padoucha se představuje Jason Momoa, zatímco Alan Ritchson dostal roli šéfa vládní agentury. Nelze se přitom ubránit dojmu, že jde o náhradu za Dwayna Johnsona, který ze série před časem vystoupil. Dále se ve filmu nově objeví herečky Brie Larson, Daniela Melchior nebo Rita Moreno.

Fanoušci série se ale samozřejmě dočkají i starých oblíbených tváří. Kromě hlavních postav se opět vrátí Sung Kang, který v minulém díle zázračně vstal z mrtvých, a nebude chybět ani Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena nebo Charlize Theron.

Trailer ukazuje také celou řadu zajímavých aut, od amerických klasik až po evropské supersporty. Během natáčení se navíc objevily informace, že se na filmovém plátně objeví také koncept Dodge Charger Daytona SRT EV.

Video se připravuje ...

Film Fast X, který vstoupí do kin 19. května, měl být podle původních plánů rozdělen na dvě části a měl tvořit poslední díl ságy. Vin Diesel a Michelle Rodriguez nicméně během rozhovoru v Římě naznačili, že studio údajně projevilo zájem o rozdělení finálního Fast X na trilogii.

Je tedy možné, že nás namísto jednoho filmu čekají ještě dva. Na bližší informace si však nejspíš budeme muset ještě chvíli počkat. Ostatně řešit by se mělo i pokračování spin-off série Hobbs & Shaw.

Ondřej Mára
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - Mokrous
17. 5. 2023 13:02
Re: Konečně kvalitní kultura!
Ano, poznal jste to. Je to tím. Jsem frustrovaný sociál a závidím tvůrcům moderních děl jejich talent a divákům těchto veleděl závidím jejich domácí kina a vkus.

Jakožto starý chřadnoucí asociál sleduji jen staré mizerné filmy jako třeba 3 dny Kondora a bohužel jen na svém stereo systému za cenu poloviny mého nového Passata, což je taky vůz frustrovaných jedinců. U filmů potom jím jen plesnivé sýry a piji stará vína, protože na nová nemám.

Ale pokud se moje životní situace jednou zlepší, zajisté si pořídím nejmodernější a nejvíc dunící domácí kino a jako první si na něm pustím tyto skvosty své doby.
Avatar - Mokrous
17. 5. 2023 12:54
Re: Konečně kvalitní kultura!
Já koukal občas i na vílu Análku, ale originál byl prostě lepší :D :D :D

Každopádně jsem milovník progresivních večerníčků, které předběhly svoji dobu. A nejen meziříšní vztah Makové panenky a motýla Emanuela, nebo podivně zoofilní svazky Dorotky a jejího papouška či Káťy a Škubánka, ale hlavně příběhy 2 gayů žijících společně v jednom starém pařezu. Jmenovali se tuším Křemílek a Vochomůrka :D
Případně v klobouku - Bob a Bobek :D
Avatar - donPedro
17. 5. 2023 08:56
Re: Konečně kvalitní kultura!
tož docela chápu ... já kupříkladu rád koukám na roztomilou Makovou panenku a elegantního motýla Emanuela. A úplně nejvíc nejlepší je víla Amálka ;-)
17. 5. 2023 07:41
Re: Konečně kvalitní kultura!
Mluví z vás závist, neúspěch a frustrace?
17. 5. 2023 06:14
Re: Konečně kvalitní kultura!
:yes: :yes: :yes: