Novinky
Xylo
7
830 tisíc Kč je samozřejmě dost, ale v porovnáním s tím, co předvádí slavné evropské automobilky to je spíše výhodnější cena.
traveldrive
4
Za čínsky bastel je akákoľvek cena privysoká.
Xylo
7
Chápu, že máš asi nějaké osobní důvody proč odmítáš čínskou produkci. Já osobně mám rád výrobky japonského průmyslu, ale i ten má mnoho závodů dislokovaných mimo Japonsko. Moje oblíbené běžecké boty značky Mizuno třeba vyrábějí ve Vietnamu. Ostatní značky běžeckých bot, které používám (Saucony, Inov-8, Craft a Nike) jsou všechny Made in China.
traveldrive
3
Nejde o čínske výrobky. Ide o to, čo je za nimi.
Alexander the Great
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A obidva sú hnusné.
Alexander the Great
V tom prípade vkus nemáš.
Alexander the Great
SIBYLA....."Žluté Nebezpečí".....pamatujte si! 😒]
Alexander the Great
Rozvoj výrobních a vývojových kapacit v Asii a útlum průmyslu Evropy a SSA žádné kecičky neodvrátí.
Alexander the Great
Design tohoto vozidla vytvořil designér Lorenzo Ramaciotti, který je známý svou prací pro automobilky jako Ferrari, Maserati a Pininfarina.
Lorenzo Ramaciotti pracoval jako konzultant pro Great Wall Motors a podílel se na vývoji designu Ora Funky Cat. Jeho cílem bylo vytvořit unikátní, moderní a atraktivní vzhled pro toto elektrické vozidlo. Ramaciottiho design kombinuje retro prvky s futuristickými detaily, vytvářející tak výrazný a originální design pro Ora Funky Cat.
Lorenzo Ramaciotti pracoval jako konzultant pro Great Wall Motors a podílel se na vývoji designu Ora Funky Cat. Jeho cílem bylo vytvořit unikátní, moderní a atraktivní vzhled pro toto elektrické vozidlo. Ramaciottiho design kombinuje retro prvky s futuristickými detaily, vytvářející tak výrazný a originální design pro Ora Funky Cat.