Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Falešné Ferrari ve slavném seriálu pobouřilo Italy. Příběh měl nečekaný zvrat

Ikonické, „kokainově bílé“ Ferrari Testarossa ve filmu Miami Vice nebylo první volbou štábu pro oblíbený televizní seriál 80. let. Jak se nakonec dostali k autu s plochým dvanáctiválcem, které plnilo plakáty?
Zpět na článek
25. 5. 2023 17:50
25. 5. 2023 17:50
Fajn
Kupodivu celkom príjemné čítanie. Taká oddychovka na večer po práci. Ale chybička sa ešte nájde - prvou je minimálny rozsah "článku", ktorý by som nazval skôr krátkou správičkou. Čakal by som tak 3-5 násobne dlhší text, aby to k niečomu bolo a nieslo to aj znaky akej-takej snahy a práce redaktora.

Druhou vecou je príšerný nadpis. Človeka, čo vymýšľa nadpisy k článkom na ACZ pošlite niekam k vode! Toto nie je už ani úroveň bulváru.

No a do tretice som nepochopil, prečo takáto (aj keď milá) banalita medzi novinkami. Chcelo by to trošku priliehavejšiu rubriku, kde by boli takéto oddychovky.
Mohlo by ich byť pokojne viac, pravdaže dlhších a obsažnejších. Určite by sa aj v československej konematografii našlo zopár filmov alebo seriálov, kde boli použité zaujímavé autá, pokojne aj nákladiaky a autobusy, o ktorých by sa dalo napísať dosť zaujímavých riadkov.

Za mňa trochu podmienečne, ale predsa len :yes: .
Rozbalit vlákno
0