Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST BMW 750e xDrive – Nejlepší podvozek současnosti?

41 komentářů

Ozzman
Na tuhle kdysi majestátní a sportovně střiženou limuzínu... ta úvodní fotka je tragická, barevná kombinace a ta šílená maska :/ Určitě to technicky bude špička, ale to je asi tak vše. :'-(
KANKUNEN
:yes:
twistedTSD
Přitom minulá generace byla top. Smutné.
Ozzman
http://d19-a.sdn.cz/…O_Ey/8RkD84.jpeg?…

Proti tomu nelze nic namítat
xxc
fuj, tak to nove je krajsie, mozeme pozriet potom po rokoch na predaje :-) myslim, ze budu vyssie
Ozzman
Víš, že s každým jiným bych se přel, ale u tebe mne tento názor nepřekvapuje :D No, doufejme jen, že se mu nezašpiní při dešti boční okna
xxc
Toto uz je mimo mna, to nebudem kupovat ani teoreticky. Ale auto na pohlad pekne.
lamal
7čka potrebuje dvojfarebne lakovanie, to je zufalost aby zachranili bobr face :-)
DonVito
Za me vrchol dnesniho designu v (rozmerove) podobne tride je od Nissanu...
Ozzman
DonVito
Nissan Maxima, ale koukam, ze je to spis jako 5er.
https://www.nissanusa.com/…AyKIyK0/exterior

Tvuj odkaz mne nefunguje.
xxc
Ten Nissan je vrchol minuleho designu, BMW je o krok dalej. Ale kazdemu sa paci ine.
DonVito
Tobe se tohle fakt libi?
Ja bych to dal tak mozna v all-black.
Co je vic, jestli minuly design nebo soucasny, se ukazuje obvykle zpetne.
Jsem zvedav, jestli si na tohle lidi po case zvyknou (jako ty). Petka uz se vraci k trochu horizontalnejsi pridi. Diky bohu. :-)

Ja jsem jeste neskousnul zadny vertikalni ledvinky.
Mne se libily vzdy vic horizontalni.
https://commons.m.wikimedia.org/…ion_by_Front.jpg
Ozzman
Neměla maxima končit ? Ale jo, to by mne neurazilo řídit… ideálně s nejakým V6 dieslem :D ne, jen rejpu.
Poslal sem Primastar, to byl nejvetsi Nissan co mne napadl
ericn
Jako nevypadá špatně (líp než ta 7er), ale je to spíš konkurent to vyšší střední, tedy 5er... ale taky by ta maxima chtěla designový refresh ;-)
Barry Lyndon
Dvoubarevné lakování, holt Babyrolls s třetinovou cenovkou, to je oč tu, resp. spíš v Číně běží. Klasické nízké 7er minulých generací stejně nikdy nedávaly moc smysl, když správné auto v dané třídě je MB S.
ericn
Dneska jsem ji na Vypichu potkal v černé barvě a je to obrovský tank s vysokým pontonem karoserie (nejspíš má připomínat RR), taková těžkopádná loď. Ten předek naživo je ještě horší než na fotkách.... :no:
wakantanka
No ja si myslím, že s tým Rollsom nezdieľa techniku ale odhadujem že aj značnú časť skeletu ukrytého pod vonkajšími plechmi a preto je výsledok taký aký je. Stretávam jedno celočierne a za jazdy to nie je až taká hrôza. Ale mať tie prachy a vyberať v tejto triede už len kvôli designu beriem S-klass.
ericn
Jj s tou S-klasse souhlas, to je oproti téhle obludě parádní kousek ;-)
traveldrive
Vieš čo, nie je to až tragédia. Videl som to v čiernej a chvíľu som uvažoval, či nemá nejakú úpravu voči sérii, lebo to naozaj nebolo zlé.
ericn
Tak to si kup už brýle, je to vyloženě kus hnusného a neforemného auta ;-)
traveldrive
Ak ide o okázalosť, luxus, noblesu, dôstojnosť, tak to plní bezo zbytku. Elegenacia, krása, dynamickosť či športovosť šancu nedostali. Ale ako si už písal, na to je tu, v tomto prípade, Mercedes. ;-)
wakantanka
Dnes som stretol jeden Biely kus s čiernymi ľadvinkami a zrejme nejakým opto packetom. Poviem tak, je to iné, zvláštne a asi u mňa lepšie ako Banglova 7er a oproti testovanej dvofarebnej verzii o level inde. Príde mi že na živo to vyzerá lepšie ako na fotkách.
traveldrive
Vychádza mi to podobne. :yes:
ptr078
Aj tak to budu sicke kupovat koli televizoru, ktory sa ani nesklopi, ked v predu sedi dlhy sofer.
KANKUNEN
Hooy-donk, aha on to je číňan, ale pozadu o deset let. Teď má Čína auta designově mnohem lepší.
Mokacio
Adrian van Hooydonk nemá s Čínou nic společného, je to normální nizozemec a ten člověk ví moc dobře, co dělá. Věřte nebo ne, ale tenhle design je trefa do černého.
Xylo
Tento vůz si nechalo dodat Ministerstvo vnitra v dubnu 2023. Sice to je plugin, ale má EL značku, takže to bude alespoň z povrchního pohledu vypadat jako "ekologické" auto :D
Ozzman
Sice to je plugin, ale má EL značku, takže to bude alespoň z povrchního pohledu vypadat jako "ekologické" auto "

?? Nechápu ? Vždyť Plugin je běžně brán jako vůz s nárokem na EL značku, pokud plní normu pro EL značky..
Xylo
Nevím co je běžný názor, ale pro mě sedmička bavor prostě symbolem ekoauta není, i když má nějaký ekopřívěsek ;-)
Ozzman
O to přeci nejde, reaguji na to, jak si to napsal :D Spíš by to tedy dávalo smysl ve stylu " sice je to obrovská limuzína s třilitrovým motorem, ale má EL značku...." Ale tím, že je to PHEV tak to právě sedí :D
Xylo
Je potřeba šetřit, takže by chlapci měli začít u sebe a jezdit v Daciích Spring :-! To je nejen ekologické, ale i vhodné auto z hlediska příkladu pro poddaný lid :-!
Ozzman
Uplně by stačilo nenahrazovat auta fungující, která již zakoupena byla a ty pojezdit o něco déle, pokud to není nutné ještě draze servisovat.
DonVito
No, je to eko auto v ramci tridy okazalych aut.
I kdyz samozrejme jak moc eko bude, urcuje predevsim podil jizdy na elektrinu.

Ktery je dan pouze u i7. :yes:
Takze timto je i7 jednoznacnym favoritem bez namitek.
V ramci opulentni tridy samozrejme. :-)
gil54
...okrajů čelního skla kolem dokola vypadá fakt "úchvatně". Skoro jako kdyby to sklo bylo neprůstřelné.
velitel mesta bugulmy
Ale mně se to auto celkem líbí. Dvojbarevné lakování bych teda nedal, to se v této třídě nehodí, to patří výš. Ale jinak proč ne. Auto mě zaujalo, o kvalitách jízdy jsem přesvědčen. S třída je uhlazenější, ale na můj vkus až moc - auto zcela nemastné a neslané, zvlášť když mě předjede, tak zezadu vypadá jak každý druhý korejský výrobek. To v BMW si myslím dali záležet na tom, aby vlajková loď byla rozpoznatelná.

Čekal jsem ještě na řadu 5, ale musím říct, že ta mě zklamala víc.
Barrichello
Rolls Royce. Všechno ostatní z produkce BMW je k pláči a čím novější, tím hroznější :-):-):-)
Othello
Zajímavé, že předmětem patentu může být i obyčejný redukční převod. Navíc když redukční převody u elektromotorů už roky běžně používají i další výrobci hybridů.....

Já si snad nechám patentovat náramkové hodinky
Lonestarstate
Takze kdo vytahne bratru skoro 4 mega, dostane silhajici masku s vizazi rozslapnutyho pavouka, plastovy drevo a plastovou kuzi Veganza. :yes:
Nepochybuju, ze technologicky je nova sedmicka na vysi, ale za tenhle druh penez by to auto melo byt k zamilovani na prvni pohled. Tady nepomohl ani dvoubarevnej makeup za cenu Fabie.
hugino
Technika určite super ale tu je len jeden kráľ https://www.sauto.cz/…ridy-s/179855213
Mokacio
Je poznámka pro redaktora. U obložení interiéru se jedná o pravé dřevo, nikoliv plast, u vozu této kategorie si to nemůže výrobce dovolit. Každé BMW má pravý dřevěný dekor.