Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rohor
že jim nebudou lidi chodit mezi regály. Za komančů u benzínky nepotřebovali tržby, proto pumpař natankoval a zkasíroval, shrábnul tuzéra a jelo se. Někdy i vlastní strašidýlko za dvacku střelil.
Mokrous
A k čemu to jako bude dobrý? Nemáme snad mobily a karty? Nejde snad na stojan umístit čtečku karet? Nemusíme snad vylézt z auta strčit pistoli do nádrže? Nezvládli bychom přitom i přiložit kartu/tel. ke čtečce?
Už léta u Orlenu platím apkou přes QR a zabere mi to asi 3 sekundy. Než nateče nafta, tak spustím apku, když není zůstatek, tak dobiju a až cvakne pistole, tak ji vrátím do stojanu a naskenuju QR, potvrdím a odjíždím.
V případě čtečky by to bylo ještě snazší i bez těch škodováckých číčovin.
Jak asi bude vypadat, když bych nasedal do auta bez zaplacení? A teprve pak lovil na displayi nějaký nový platící aplikace?
Už léta u Orlenu platím apkou přes QR a zabere mi to asi 3 sekundy. Než nateče nafta, tak spustím apku, když není zůstatek, tak dobiju a až cvakne pistole, tak ji vrátím do stojanu a naskenuju QR, potvrdím a odjíždím.
V případě čtečky by to bylo ještě snazší i bez těch škodováckých číčovin.
Jak asi bude vypadat, když bych nasedal do auta bez zaplacení? A teprve pak lovil na displayi nějaký nový platící aplikace?
Arese
Nechápu, proč by řidič neměl zvednout svůj (čím dál častěji přetučnělý) zadek od volantu a normálně dojít zaplatit ke kase?!! :-O :-O :-O :no:
Ale to je zástupná diskuze odvedená od primárního předmětu, jestli karta nebo QR kód, mně šlo o zbytečnost uváděnou v článku.
Klasický případ argumentačního faulu.