Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Našli jsme nejošklivější Škodu Octavia v historii. I nová vypadá jako po bouračce

12 komentářů

marbl
Dobrý den.

Dle fotografií se jedná o stavebnici, která využívá stejný druh kostek jako stavebnice Lego. Pravděpodobně jde o čínskou verzi této stavebnice. Pokud by model vznikal přímo pod taktovoku Lega možný by si tvůrce dal víc záležet. Nicméně i tak jde o celkem zdařilý pokus auto napodobit. Protože přiznejme si Škoda Octavia nemá zrovna jednoduchý tvar pro tvorbu stavebnice z Lega. Když se podíváme do katalogu vznikých modelů od Lega, jde často o ikonické vozy s nezaměnitelným designem. Porsche 911, Ford Mustang, Land Rover Diferend atd. Ale že by někoho v Legu napadlo uvést na trh stavebnici Octavia, Passat, Mondeo to asi těžko. Můžeme být rádi, že čínští návrháři stavebnic myslí na českou značku a že jsou nápisy v latince 😊
Stejsn
Cobi je polský výrobce.
Stejsn
Je vidět že patříte Blesku.
traveldrive
Blbý titulok, ešte blbší text. Tunajší redaktori by (až na známe svetlé výnimky) mali radšej predávať pod stánkom zeleninu.
Miorolo
Fakt by jsi si koupil od těchto lidí zeleninu? 😁
Jakub Mika
Cobi jsou Poláci a dělají skvělé modely vojenské techniky - tanky/lodě/letadla. Z metru a půl nepoznáte že je to stavebnice. Kvalitou se Legu plně vyrovnají. Trošku jsem tomu propadl a mám od nich několik desítek stavebnic. Koukal jsem i na auta, ale ta neumí vůbec. Ta jsou prostě ošklivá.
marbl
Uvažuji, že si nějaký model koupím. Je to plně kompatibilní se stavebnici Lego?
Kostky do sebe pasují a sedí i rozměrově?
Stejsn
Je to 1:1. Kostky COBI jsou o něco křehčí než Lego, ale ze všech jeho klonů je Cobi zdaleka nejlepší.
Trampyk r
Není potřeba hledat daleko, každá ovce vypadá jako po nehodě 🤮🤮 facelift Felicie vypadal mnohem lépe než jedničková ovečka
Divny Svet
hnusna je uz ked ju vyrobia, tato zo stavebnice je este parada 😁
Bandit
Takže už jedete klasický CLICK BAIT ! :no:
Don Seladon
Milý autore, viděl jste někdy modely Lega ze série Speed champions? Budete o nich také psát, protože sice ne vždy věrně připomínají předobraz, ale jsou licencované?