Testy
postavit toto auto pred dom, kde zo steny moze trcat wallbox a chodit s tym tankovat niekde na cerpaciu stanicu je tak absurdne, az je to smutno smiesne
Až bude trčať zo všetkých domov a bude v každom volne dostupných DC 100kW, nebude o čom premýšlať.
Ak to mal byť z tvojej strany pokus o humor, tak to vypadá, že ti dnes nikto nerozumie...
Ak to mal byť z tvojej strany pokus o humor, tak to vypadá, že ti dnes nikto nerozumie...
Od každého něco. Benzin taky nenatankujes u každého domu.
Mozno bude casom syntetizator, dostanes k autu za 600 eur a bude kvapkat nafta z prebytkov fotovoltiky. Potom si to viem predstavit pred domom, ked to nakvapka, tak na dlhe trasy v pohode. Len si treba uvedomit, ze kazda dlha trasa ma aj nejake zastavenia a tam uz ten hydromenic nie je prave orechove. Inac k tomu 100 kw dc, tak mozno prezradim nieco sokujuce, ale asi kazdy dom moze mat aspon 22 kw ac.
A este porad, co moze trcat zo steny obyvatelom bytoviek?
...před svým domem představit určitě nedovedu! 😒] :no: A to samé platí pro Arkanu či 408. 😄
Tak potom to máš ťažké. Elektro nie, Francúza nie, automat nie, samočinnú parkovaciu brzdu nie... Nakoniec budeš jazdiť len pri PC na simulátore a do obchodu sa s vďakou zvezieš s MHD. 😄
Ty to píšeš, jako kdybych já mohl za to, že nabídka automobilek je čím dál vzdálenější od požadavků normálních zákazníků! 😒
P.S. Když to nepůjde jinak, tak těch cca 25-30 zbývajících let své řidičské kariéry klidně dojezdím se svými současnými auty, i kdybych je měl po letech nechat třeba komplertně zgenerálkovat. Ale nevylučuju, že si za pár let ještě jednou udělám nějakou automobilovou radost. - např. zachovalým Mustangem 5,0V8 s manuální převodovkou. 😄
P.S. Když to nepůjde jinak, tak těch cca 25-30 zbývajících let své řidičské kariéry klidně dojezdím se svými současnými auty, i kdybych je měl po letech nechat třeba komplertně zgenerálkovat. Ale nevylučuju, že si za pár let ještě jednou udělám nějakou automobilovou radost. - např. zachovalým Mustangem 5,0V8 s manuální převodovkou. 😄
Zajimalo by mne, jak se ridi auto s 8 stupnovou prevodovkou? Prijde mi, ze to je hodne stupnu, kdyz vezmu v potaz, ze zakladni verze aut maji stale 5st. manual.
Je to naftak, takze mu bude vyhovovat na 8 st pod 2k.
Je to naftak, takze mu bude vyhovovat na 8 st pod 2k.
Vacsi C5 X je 100krat krajsi ale k veci... 18tky 195ky? Nejake uzke kola na 18tky disky... ved ja mam 185ky ale na 15tkach.. a to na malom aute... lancer ma na 16tkach uz 205ky... kolega ma na golfe na 17tkach uz 225ky sirku.. pride mi to zase nejaky nestandardny rozmer na tom citrone .. proste velke ale uzke kola... ale zase spotrebu s nimi bude mat tak velke auto ( 4,6m ) asi very good... zvlast v kombinacii s dizlom ... kazdopadne v danej cenovke by som ho aj tak ovisiel oblukom... to radsej nejaku 1,5tsi scalu v elegance vybave :yes:
Když ty osobní verze přestal Citrón a Pažout nabízet, všichni si pro ně šli k Toyotě 😄 I díky tomu je Toyota v ČR na špičce prodejů...
Ak tvoj príspevok mala byť irónia, si za blbca.