Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Beránková Andrea
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Beránková Andrea
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
twistedTSD
"automaticky přizpůsobují světelný rozptyl při dálkovém a tlumeném svícení"
To je na mě asi trochu moc reklamštiny. A těch 391 litrů kufru, kam snad započítávají i zadní sedadla, pobavilo.
Moc se toho nezměnilo. Design vypadá ještě lépe a nabídka motorizací pořád děravá. Proč Renault tak šetří se silnější 1.0, mi nejde do hlavy.
To je na mě asi trochu moc reklamštiny. A těch 391 litrů kufru, kam snad započítávají i zadní sedadla, pobavilo.
Moc se toho nezměnilo. Design vypadá ještě lépe a nabídka motorizací pořád děravá. Proč Renault tak šetří se silnější 1.0, mi nejde do hlavy.
S dojazdovou rezervou bude kufor okolo 320 litrov ... presne cislo si uz nepamatam ... ale je to stale klasicke male auto takze s tym treba ratat aj co sa velkosti kufra tyka .... ked chcem aspon 400L kufor tak na to je uz scala alebo arona kamiq a pod
Tak prečo polemizovať o malom aute, keď potrebuješ väčšie. Clio stále patrí medzi to lepšie na trhu, ale každému sa skrátka nedá vyhovieť.
Allo
4.7 litru zvládne i normální spalovak takže za mě :no:
Mají to Francouzi zbytečně složité ten hybrid.
Mají to Francouzi zbytečně složité ten hybrid.
Jaky napriklad?
Nedávno som si dal trip ku doktorom (cca 150km, okresky a mestečká) na manželkinej Kia Stonic (1,2 myslím) a mal som spotrebu 4,7 podľa pp ktorý som vynuloval pred jazdou.🫣
Arese
Tak oni si "v rámci modernizace" zlikvidují to nejlepší, čím Clio disponovalo a drtilo konkurenty (dokonce se 6st. manuálem!). To je prostě idiocie a tragedie zároveň! :-O :-( :no:
Zbytečný facelift, který Clio připraví o prodeje. Všechny motorizaci jsou o ničem. Proč tam sakra není alespoň ten silnější 1l 3hrnek 81kW (i Dacia ho má), nechápu :-[] Hybrid je na malé auto dost drahá záležitost, aktuálně o 107tis kč dražší než 1.33l, ta už jen jako před FL skladovka. A tak Clio pomalu zamíří za Fiestou :-(