Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNa světě je první sériová Tesla Cybertruck. Takové auto ale doma nechcete
33 komentářů
WinDiesel
Ty ostré hrany jsou rozsudkem smrti po každého, kdo by s touto Teslou boural.
Arese
....plná nebezpečných hran. 😲 😒 :no:
No jasne, sú to úplné sekáčiky na kosti... Lepšie sa tomu vyhnúť, lebo z teba spraví stejk...
nippon
To aj v našich automobilkách nosia všetci prilby? 😀😀
třeba ta fabrika ještě není schválená pro běžný provoz, i u nás jsem se s tím setkal. Budova se ještě dodělávala, ale už se kompletovaly první výrobky pro testy a první produkční kusy. A zaměstnanci museli v určitých místech nosit ochranné přilby.
A tým pádom je jasné, že titulok si nejaký novinársky patlal vymyslel. Ani omylom nemôže ísť o sériový kus.
Povedal by som, že je to len nedokonalosť prekladu, resp. absencia primeraného výrazu v CZ / SK jazyku. "First Production Tesla Cybertruck has been built" sa dá absolútne správne preložiť ako: "Bol vyrobený prvý sériový Tesla Cybertruck", ale production Cybetruck znamená aj produkčný v zmysle "finálna konštrukcia, aká sa bude vyrábať". Rozhodne to neznamená, že beží sériová výroba, bol vyrobený jeden kus.
Preto by nemal cudzie materiály prekladať človek, čo o tom nič nevie, alebo je lenivý rozmýšľať. Na ACZ žiaľ doť častý úkaz.
Jasné, že na a.cz sú aj zle preložené články, ale pri tomto konkrétnom by som nebol tak prísny, ako vravím, sám neviem, ako by som to povedal tak, aby bol jasný význam. To, že z článku sa potom odvíja diskusia, ktorá nemá nič spoločné s realitou je druhá vec, ale uletené príspevky sú tu aj keď je článok totálne v poriadku, s tým nič nenarobíme 😄
Nájdu sa aj výborne spracované články, obvykle na historickú tému od pánov Dragouna alebo Haasa. Akurát pod nimi niet s kým veľmi diskutovať.
Kiež by podobnú prácu ako spomenutí autori odvádzalo v ACZ viac ľudí. Ale na to asi nie je priestor, Blesk z toho spravil takmer bulvár. Veľa fajn ľudí sem kvôli tomu už nechodí, alebo sa zastavia len zriedka. Namiesto nich pribudlo pár "uletených". Niekedy už zo zúfalstva oponujem ostrejšie, ale je to skôr ventil, ako očakávanie, že sa niečo zlepší. Takže občas sa bez ACZ tiež zaobídem a dám dlhšiu pauzu.
Kiež by podobnú prácu ako spomenutí autori odvádzalo v ACZ viac ľudí. Ale na to asi nie je priestor, Blesk z toho spravil takmer bulvár. Veľa fajn ľudí sem kvôli tomu už nechodí, alebo sa zastavia len zriedka. Namiesto nich pribudlo pár "uletených". Niekedy už zo zúfalstva oponujem ostrejšie, ale je to skôr ventil, ako očakávanie, že sa niečo zlepší. Takže občas sa bez ACZ tiež zaobídem a dám dlhšiu pauzu.
Olga Adamcova
Nebuďte pořád jak praštěný s těma řečma o Tesle. Pořád se řešej jen nesmysly jak kdyby nebylo o čem psát...Je to nejprodávanější značka na světě a pořád se budou psát takový kraviny. Neříkám, že je to dokonalá firma, neříkám že už Cybertruck neměl dávno jezdit po silnicích, ale říkám, že to bude další nejprodávanější auto na špici a ti, co nic nedokážou se budou pořád plácat na dně....
Viac tu: https😐/www.smithsonianmag.com/…fever-180964915/
Samozrejme, že môžeš ukázať svoju silu presvedčenia, shortovať akcie Tesly a vsadiť na inú automobilku, len nám prezraď ktorá bude tá úspešná, radi sa o rok mrkneme, ako sa tej Tvojej darí.
Tesla short sellers down $6.08 billion😒br />https😐/www.reuters.com/…ners-2023-06-09/
Ale kto som ja, trhy rozhodnú, mrkneme sa spolu na túto diskusiu o rok? Dohodnuté, dávam si to do kalendára.
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
Teraz reálne - je mi ľúto, čo sa deje, je mi ľúto, kam smeruje európsky automotive, ale tým, že si zakryjeme oči sa to nezmení. VW vsadil na taktiku že sa bude brániť progresu namiesto toho, aby bol v jeho čele ale tá vlna už je tak vysoká, že ak nesurfuješ s ňou, tak Ťa zomelie.
0.12%, 1.31%, 2.70%, 3.43%, 3.17% - tieto dividendy myslíš? Aha, tak tie dorovnám hravo, fakt sa prihlás, ponúknem Ti viac.
A teraz ako si VW vedie v porovnaní s Teslou: https😐/www.google.com/…e/quote/VOW3:ETR?…
Prečítal si aspoň tie tulipány? Čo na to vravíš?
P.S.Tých 20 tisíc utrať radšej za pivo ako vždy.