Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
del42sa
0
a pohon bude ?
JakTak
0
Určitě bude. Bez pohonu by to nejezdilo.
NAD
2
Jazdilo. Ale len z kopca
3_diamanty
Vzdy viac sedia hrany ako nejake obliny... a hoc sa mi sucasne avantgardne santa fe pacilo tak sablona a la land rover je proste dokonala a tak niet divu ze to skusaju uz aj tu a sekli s avantgardnostou a dalsimi tvarovymi hokusmi pokusmi... cakam teda u noveho santa fe vacsi uspech ako u toho sucasneho ktoreho vidim u nas skutocne poskromne ( podstatne menej ako hranatejsie sorento ) a snad este menej ako o pol cisla vacsieho brachu rextona... nuz nech zakaznici rozhodnu ale za mna je taketo hranate santa fe odsudene ( konecne ) uz len na uspech :yes:
Mr.Murphy
....nelibi.... :no:
Tak este do c stlpika ziadna hitparada, ale sa to da, bude to starnut lepsie ako tradicne h vlnobitie. Ale ten zadok a nizko polozene svetla, to je masaker
zadek je naproste peklo a zbytek auta je jak z Minecraftu.... podle me se to musi brutalne rychle okoukat.... strasna pixla....
rohYpnol
Má to styl. Je to osobité. I když tam ten Defender vidět prostě je 😉
Za mě výrazně hodnotnější design než dnešní německý (VAG). Takže? U mě :yes:
Za mě výrazně hodnotnější design než dnešní německý (VAG). Takže? U mě :yes:
Petan_11
Já bych řekl, že je to spíš ukázka toho, jak je Hyundai flexibilní ohledně designu. V okamžiku kdy ví, že Tesla bude mít za 5 let Cybertruck, tak začne pro evropu vyvíjet podobně extravagantní tvary jen v daleko praktičtějším balení a komu se to nelíbí má možnost sáhnout po sesterském modelu Sorento od Kia a nemyslím tím zrůdnost EV9.
Lubo
Klasika neurazí. Vnútro overené z Ioniqu, priestor je, fyzické ovládače tiež, fajn. :yes:
Načo to komplikovať.
Načo to komplikovať.