Novinky
Taky nechápu, proč dali zadní světla tak nízko, jinak se mi ale docela líbí. 100x lepší než současný hmyzí hnus. Připomíná mi Ford Flex, což bylo parádní auto.
ze zadu Staria, zepredu nova Kona
Změna k horšímu :no:
produkují generický design (neurazí nenadchne), tak to jde. Ovšem jakmile nabydou dostatek sebevědomí a udělají to po svém, je výsledkem v Evropě neprodejná opičárna (i když v dnešní předražené době se s patřičnou slevou prodá asi cokoliv). Tohle není první ani poslední případ...
Naprosto to zabíjí to umístění zadních světel a ani ten hranatý jakožeretro styl není právě šťastný. Taky se u Kund@jů&Hovvnajů těžko hledá nějaký jednotící designový jazyk (vím, že velká vzájemná odlišnost jednotlivých modelů má být záměr, ale aby to jejich portfolio nakonec nevypadalo spíš jako výprodej z čínského veletrhu).
Naprosto to zabíjí to umístění zadních světel a ani ten hranatý jakožeretro styl není právě šťastný. Taky se u Kund@jů&Hovvnajů těžko hledá nějaký jednotící designový jazyk (vím, že velká vzájemná odlišnost jednotlivých modelů má být záměr, ale aby to jejich portfolio nakonec nevypadalo spíš jako výprodej z čínského veletrhu).
Preco mam zmiesane pocity z nazvu clanku? Redakcia auto.cz nie ste tak nahodou neferovo zaujaty proti vsetkym znackam s vynimkou Skodofky?
Infi
Příspěvek podléhá schvalování.
Ekelhaft. Mno, vypadá to, že Santa Fe prevzal po Hnusonovi titul nejhnusnějšího Kundaje.
No a zadní světla mi připomínají Previi z devadesatek.