Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Th0r
Tyhle clanky nebo testy Skodofky maj jednu ohromnou vyhodu. Hned se vi, co v nich bude. Nekriticka adorace, v testech jasny vitezstvi a podepise se pod to expert nad experty Vaculik. Otresnej porojev, radoby vtipy, technicky to jakz, takz jde. Kdyby pred par lety Vaculik jeste v AMS v kazdem cisle nebrecel, jak stoji Skodovka za kulovy, jak ma za pravdu o ni zakazanej pristup k novinarskymu webu a jak nebyt kamaradu, ktery mu ty paskvily pujcuji, tak by je nemohl testovat a plivat na ne. Ha ha ha. Protoze mu je Skodofka nechce pujcovat. Nj kdyz potrebujes korunky, tak se upises i nepriteli checht. Neco z toho je dnes jeste na webu dohledatelny 🙂👍
gil54
... a velmi kultivovaný.
Nový Superb bude asi opravdu strašný, když toto slovo použil 9x, většinou ne úplně vhodně. No a oblíbené "ajrodynamiky" jsme se také dočkali. Jestlipak letěl do Francyje ajroplánem?
Ano, "Exkluzivní video!"
Nový Superb bude asi opravdu strašný, když toto slovo použil 9x, většinou ne úplně vhodně. No a oblíbené "ajrodynamiky" jsme se také dočkali. Jestlipak letěl do Francyje ajroplánem?
Ano, "Exkluzivní video!"
KIaudius
Udivuje ma, ako tie klasické autá chýbajú. Ako sú klasické kombíky, liftypre a sedany žiadané a každý ich chce, najlepšie iba s dieslom alebo benzínom. A ako všetci plačú, že ich už skoro nikto nerobí, lebo sa nevyplatia, pretože ich nikto nekupuje...
hele presne :yes: vsichni breci, az skonci fosilni Alfy tak si budou rvat vlasy.... klasicke kombiky to same....a na silnicich same SUV s obrovskym tabletem v interieru.... ja se tomu jen smeju, co mi zbyva.... Trojkoveho Supa v nafte jsem jeste stihl objednat minuly tyden ;-)
Nevím no... brečí lidi tady... a víš čím jezdí? Zastoupení klasických sedanů / liftů / kombíků je docela velké.
Taky mám takový pocit, že bych měl " zachránit " nějaký diesel, ale když vezmu rozum do hrsti, podívám se na to z jednoho i druhého konce, tak mi to nedává praktický smysl, pokud nechci youngtimera. Nelítám po dálnicích přes týden ani o víkendech víc jak 100km.
IPace
ze plug-in dostal misto 1,4 tu lepsi 1,5 a konecne z ebude dojezd z 100km na nabiti a to i s DC nabijenim :yes: aneb jak beznemu lidu postupne tu elektriku priblizovat
je vam jasny ze tak jako skoncil manual, tak postupne lidi prestanou kupovat i ten spalovak, proste proto ze si zviknou a prijde jim to zbytecne to tam mit jinak, aneb tahle generace dojezd az 100km na nabiti, facelift az 150-200km, pristi generace mozna jeste se spalovakem 300km a pak jiz lidi.....a proc tam je ten spalovak? :-[]
je vam jasny ze tak jako skoncil manual, tak postupne lidi prestanou kupovat i ten spalovak, proste proto ze si zviknou a prijde jim to zbytecne to tam mit jinak, aneb tahle generace dojezd az 100km na nabiti, facelift az 150-200km, pristi generace mozna jeste se spalovakem 300km a pak jiz lidi.....a proc tam je ten spalovak? :-[]
A že se vytrácí svébytmost modelu? Že jde o klon Passatu? Ano, je to mrzuté, ale ve světle doby čert to vem.
Dá se na to nahlížet o tak, že Superb ve IV. generaci se konečně dotáhl na úroveň zcela shodnou s Passatem :D
Ve výsledku to za mě mnohem víc ublíží Passatu. A jsem hodně zvědavý na vysledmý poměr prodejních čísel. Ani bych se nedivil, kdyby Superb zválcoval Passat.
https://www.idnes.cz/…630_automoto_fdv
Boční profil je totiž typický Passat Variant.
Ten prodlouzeny rozvor byl Passat pro Činu, takze to nebyla uprava pro Superba.