Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Exkluzivní video! Martin Vaculík projel novou Škodu Superb

redakce AUTO.CZ
Diskuze (18)

Martin Vaculík, technický specialista Světa motorů, vám v exkluzivním videu představí maskovanou Škodu Superb nové generace.

Mladoboleslavská automobilka dnes poodhalila první detaily k nové generaci modelu Škoda Superb. Martin Vaculík, technický specialista Světa motorů, se však mohl jeho maskovanou verzí projet již před několika týdny. A rovnou z prvního setkání připravil i video.

V něm se můžete těšit na postřehy k designu, který navzdory příbuznosti s novým passatem stále zůstane výrazně škodovácký. Chybět nebudou ani technické zajímavostí, včetně aerodynamiky, komponent podvozku nebo důrazu na snižování hlučnosti.

Kabina sice zůstává mimo záběry kamery, přesto se dozvíme o nových sedadlech, nové středové konzole a také o novém systému ovládání ventilace, který nejspíš potěší většinu staromilců. Víc už ale v samotném videu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (18)

Doporučujeme

28. 7. 2023 08:28
Re: Udivuje ma
Taky mám takový pocit, že bych měl " zachránit " nějaký diesel, ale když vezmu rozum do hrsti, podívám se na to z jednoho i druhého konce, tak mi to nedává praktický smysl, pokud nechci youngtimera. Nelítám po dálnicích přes týden ani o víkendech víc jak 100km.
Avatar - Emel
27. 7. 2023 21:05
Re: Udivuje ma
Nevím no... brečí lidi tady... a víš čím jezdí? Zastoupení klasických sedanů / liftů / kombíků je docela velké.
24. 7. 2023 13:38
hlavne
ze plug-in dostal misto 1,4 tu lepsi 1,5 a konecne z ebude dojezd z 100km na nabiti a to i s DC nabijenim :yes: aneb jak beznemu lidu postupne tu elektriku priblizovat

je vam jasny ze tak jako skoncil manual, tak postupne lidi prestanou kupovat i ten spalovak, proste proto ze si zviknou a prijde jim to zbytecne to tam mit jinak, aneb tahle generace dojezd az 100km na nabiti, facelift az 150-200km, pristi generace mozna jeste se spalovakem 300km a pak jiz lidi.....a proc tam je ten spalovak? :-[]
23. 7. 2023 22:15
Re: Udivuje ma
hele presne :yes: vsichni breci, az skonci fosilni Alfy tak si budou rvat vlasy.... klasicke kombiky to same....a na silnicich same SUV s obrovskym tabletem v interieru.... ja se tomu jen smeju, co mi zbyva.... Trojkoveho Supa v nafte jsem jeste stihl objednat minuly tyden ;-)
23. 7. 2023 10:14
Udivuje ma
Udivuje ma, ako tie klasické autá chýbajú. Ako sú klasické kombíky, liftypre a sedany žiadané a každý ich chce, najlepšie iba s dieslom alebo benzínom. A ako všetci plačú, že ich už skoro nikto nerobí, lebo sa nevyplatia, pretože ich nikto nekupuje...