Ojetiny
Nj, ale vždyť to pak v tv opakovali dalších třicet let.. taková sociálka jste být nemohli, že by jste byli bez barevny televize tak dlouho
Když se jim nedostavá protiargumentů, nasupení elektrofanatici sahají po osobních urážkách. Fakt nic nového! 😒]
Dempsey a Makepeacová ve slovenském dabingu taky dobrý, nicméně proti Bodiemu s Doylem to byla přece jenom Béčka 😁 😁
Čím víc budou automobilky tlačit zákazníkům nechtěné elektrozkraty a řidičsky impotentní hybridy, tím budou youngtimery populárnější. Stačí si zajet na nějakou pořádnou veteránskou výstavu či závody! 😄 :yes:
Tohle jsou parádní kousky, které jsem obdivoval jako malý capart v profesionálech. Co čert nechtěl, byl jsem o víkendu s dětmi na zámku Červená Lhota a tam uprostřed parkoviště stál Ford Capri 2.0S v tmavě červené metalíze na veteránských značkách :yes: Prostě nádhera a těšil se velkému zájmu lidí 😉
Je to dneska hezká doba. Auta mě až tolik neberou, ale včera jsem potkal chlápka na Yamaze SR 500 a taky mi to pohladilo duši. Nové (japonské) motorky se mi nelíbí vůbec.
Krásný článek o krásných autech. Seriál miluju od doby, kdy jej poprvé spustili v cca 80-tých letech minulého století u nás.
Pane Máro, asi špatně vidíte nebo neumíte počítat...
Zlatý má 43.222 mil = 69.599 km
Stříbrný 53.939 mil= 68.806 km
Takže stříbrný najel o 10.000 mil více což je o ještě 800km míň než zlatý???
Asi překladatelský šotek... 😄
Pane Máro, asi špatně vidíte nebo neumíte počítat...
Zlatý má 43.222 mil = 69.599 km
Stříbrný 53.939 mil= 68.806 km
Takže stříbrný najel o 10.000 mil více což je o ještě 800km míň než zlatý???
Asi překladatelský šotek... 😄
A k tomu ještě ty perfektní policejní Rovery 3500, ty se mi tehdá hodně líbily, ten design se povedl.
Já si to moc nepamatuju, ale nebyl u policajtů v Énglandu nějaký bugr, když si oblíbený kowboy Dempsey pořídil kábrio?
Doyle byl v tomhle evropskym lowcost mustangu od fordu proti Dempseymu v Mercedesu SL500 trochu jako socka
Příznivci Fordu už mohou na dobu, kdy "jejich" značka vyráběla takto skvostná a populární auta, bohužel jen hořce vzpomínat... 😲 😲 😲 😒 :no: