Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
rohor
mám taky veliký odpor něco kupovat. Vždycky mi jen naběhne v hlavě "běžte s těmi cenami do pr**dele" a jdu pryč. Kupuju jen to co musím. Zbytek ať si tam nechají. Taková ta radost z toho něco uvidět a koupit si to je pryč. Důvodem jsou nemravné marže obchodníků a moje prozření díky Covidu, že všechno je z Číny a že já ty Ťamany s chřipkovými netopýry nesnáším.
kazdopadne lepsi, nez prodat svoji cest, coz mnohym nedela zadnej problem, ale radost tim taky nekomu delaj
Doplnění: Mustang - Jawa 23
Sám bez dětí bych to asi nějak dával taky, běžný pracovní týden bez auta zvládám, o víkendech ale auto spoustu aktivit zjednodušuje.
Ale - každému dle jeho gusta, kdo se chce očistit a zůstat očištěný, budiž mu to přáno.
Teď se chystám do hor a opět budu chodit tam, kde nepotkám krom zvířat za celej den ideálně nikoho. Nebo max pár nadšenců na 3 sekundy, než se mineme. Kdykoli někam dojedu a vidím, jak se valí nadšený dav směrem k atrakci, tak se okamžitě otáčím přesně o 180º a mizím v dáli.
Bohužel jsem zatím nenašel sílu se sebrat a opustit zásuvky a vodovod a odejít natvrdo. Ale dovedu si představit takto žít a opravdu by se mi po civilizaci nestýskalo. Krom kravin už dnes neumí nabídnout nic nového.
Bude-li to ta první varianta, tak bude snad pořád šance prchat do lesů od všech těch novodobých magorů.
Nemám strach ani z EU, ani z green dealu... ta omílaná paralela s marxismem podle mě nesedí.
Nukleární vojna, to je horší... no, musíme doufat a spoléhat na to, že tohle je jedna z těch karet, kterýma je lepší hrozit než je zahrát.
A čo sa týka áut, tak som bol skúsiť zopár áut, a asi si nechám to čo mám.
- Súčasný automobilový priemysel sa podľa mňa nijako voči aktuálnemu autu neposunul. Okrem pár somarín, čo nechcem: zrušenie fyzického ovládania, väčší displej, divné farebné kombinácie a dizajn, ktorý ma neuráža, ale ani nenadchne, ... a pohon si už vôbec neviem vybrať.
Daňovo by sa mi nové auto aj oplatilo, ale asi bude aj najekologickejšie naďalej obmedzovať jazdenie a nechať si to staršie. Starám sa o neho dobre, dávam meniť olej 2xza servisný interval, jazdím dlhé trasy, tak hádam sa mi odmení 🌟
Pokles kvality restaurací nepozoruju, jestli něco, tak spíš zmizely ty, u kterých se člověk už dřív divil jak přežijou.
U nových aut je to tak, nedávno jsme to probírali... u nové generace spíš doufáme, že se moc nezhorší proti té stávající. Zatím se to ještě dá, ale asi bude hůř... a nebo Tesla ještě zatlačí na ceny a holt budeme testovat novou EV realitu. Nedávno si někdo chválil zánovní CX-30 EV, že na Slovensku se dá koupit za půl mega...
S tými autami si trafil: “spíš doufáme, že se moc nezhorší proti té stávající” :yes: