Bezpečnost
Ako môže vadiť vypadnutie posilňovača za jazdy? Veď ovládať by sa to malo dať normálne, len trošku ťažšie. Ale veď o tom ľudia túžia, často sa sťažujú na "preposilované riadenie" 🙂 iná veď je, keď asi zblbnú elektromotory, ktoré vedia točiť volantom, alebo niečo iné.
Asi jsi to nikdy nezažil a neumíš si představit jak moc těžko to jde.
Práveže kedysi žiadne posilňovače neboli a jazdili sme, tak si to neviem predstaviť. Žeby to teraz šlo ťažšie? Hovorím o jazdiacom aute, nie stojaci na parkovisku 🙂 jedine, že to človeka prekvapí, ale to prekvapí niekedy aj držanie v pruhoch a začne ťahať do priekopy 😁
Přeprat autopilota je hračka. Utáhnout v 2,5 tunovem autě volant bez posilovače je několikanásobně těžší.
To je stejný, jako divit se, že na osmikilový silničce se dá do kopce vyjet daleko líp, než na elektrokole, když má prázdnou baterku.
"Kedysi" elektrokola také nebyla a "jazdili sme".
"Kedysi" elektrokola také nebyla a "jazdili sme".
Na silničce dá člověk elektrokolo i s nabitou baterkou. Stačí nebýt úplná lemra.
...psal jsem do kopce a to si teda nejsem tak jistej, jak budeš stíhat ekolo a když, tak jak dlouho...
Před pár dny jsem to dal. Cca kilometr do kopce. Měl asi 200 metrů náskok. Ale nebyl to teda žádný stíhací závod. Jen jsme jeli každý svoje tempo 😄
Za a) kilometr je prd kopec
za b) "nebyl to žádný stíhací závod" a možná ten stařeček, co jsi ho předjel ani nevěděl, že....
za c) na nabitým ekole kopec líp, neznamená však, že nutně rychlejc
za d) jestli bezvýznamné pitvání mého přirovnání má za cíl abych nakonec přiznal, že paralela posilovač - ekolo není na místě, tak dobře. Napsal jsem to tedy blbě, protože jsi někoho na ekole předjel na silničce do kopce, když chceš.
za e) je to jedno.
za b) "nebyl to žádný stíhací závod" a možná ten stařeček, co jsi ho předjel ani nevěděl, že....
za c) na nabitým ekole kopec líp, neznamená však, že nutně rychlejc
za d) jestli bezvýznamné pitvání mého přirovnání má za cíl abych nakonec přiznal, že paralela posilovač - ekolo není na místě, tak dobře. Napsal jsem to tedy blbě, protože jsi někoho na ekole předjel na silničce do kopce, když chceš.
za e) je to jedno.
Ty budeš veselá kopa. V žádném přirovnání se ti nepitvám. Jen jsem po letech sedl na silničku a překvapilo mě, jak to jede a že jsem dojel i týpka na e-kole, tak jsem to sem napsal, že to jde a že s tím mám čerstvou zkušenost a pro jistotu jsem to i upřesnil. Omlouvám se, že jsem urazil tvůj jemnocit. Ale můžu tě ujistit, že už se to nestane.
V dvoutunovém autě s ostrým převodem, kde je na to řízení navíc navěšeno hafo pikačovin, si umím představit, že to v nižší rychlosti nejde skoro vůbec... A když to dotyčného zaskočí a nebo je to někdo, kdo vůbec nechápe, o co jde a nebo má 40 kg i s postelí, tak prostě nezatočí a může se klidně i zabít (a nebo někoho...)
Jinak, v Š105 tak nějak s posilovačem nikdo nepočítal, protože komunisti ho neuměli udělat, respektive ho považovali pro nevolníky za přílišný luxus. Takže s tímto autem jsem si jednou při parkování natrhnul sval a pak se mi taky nějaký čas celkem špatně zatáčelo 😄
Ve Smartu co sem měl z roku 2011 taky žádnej posilovač nebyl.
Můj děda jezdil Tatrou 111, taky žádnej posilovač neměla (až do roku 1960) a do větších zatáček musel stát za volantem aby to vůbec utočil ten volant.
To byli páni řidiči, vid. (https😐/www.tatraportal.sk/?…)
řízení : : mechanické, šnekové, poslední série 1961 a 1962 s kapalinovým posilovačem
škoda 105 vážila 855-890 kg
https😐/skoda742.***/clanky/technicke-udaje.html
to je na úrovni toho smartu W451 s váhou 750-795 kg.
https😐/en.wikipedia.org/…iki/Smart_Fortwo
Myslím, že tam byla taková vychytávka, že byl volant uchycený mírně mimo osu...