Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Barry Lyndon
ale přitom to má prakticky stejné proporce (délka, rozvor, převisy) jako Mazda Cx5 a ta je celkem v pohodě. Někde holt udělali italští designéři chybu. Vedle Stelvia tohle vypadá jako retardovaných chcípáček čekající na utracení :no: :no: 😁 .
Nejhorší na tom plug inu je to jak je vidět ten přidány balast zespodu auta. To je strašný hnus
Viděl jsem to na salonu vedle sebe a za mě vede jasně Tonale, víceméně hlavně kvůli přední masce.
Nic proti masce, ale podle mě tohle auto vypadá, jako kdyby se někdo snažil postavit SUV střední třídy na podvozku Fiatu Punto. Přitom je to ale spíš problém designu - viz výše to srovnání s Mazdou. Tahle Alfa má proti Mazdě teda asi o něco menší kola, což designu SUV samozřejmě moc nesvědčí a ani obří ráfky to nezachrání...
Viděl jsem ho na živo. Za mě krásné auto (CX-5 taky). Nic disproporčního tam nevidím, ani náhodou. Jen ta zelená mě v reálu zklamala - na fotkách vypadá líp. Červená je u Alfy sichr. 😉
CX5 je o tridu vys ne? nebudu z mobilu googlit rozmery ale podle me je CX5 tak o 15cm delsi....
ehm tak mi to nedalo a ta auta jsou fakt stejne dlouha....
ehm tak mi to nedalo a ta auta jsou fakt stejne dlouha....
jj, taky mě to zarazilo, ale jak se auta pořád zvětšují, tak ta menší dorůstají a přerůstají ta z třídy výše a Cx5 už holt není žádná mladice...
Arese
samozřejmě sportovní sedan! 😄 😒br />
P.S. Kupé a roadster jsou taky super a špatný není ani kompaktní hatchback. Ale SUV? 😒
Mr.Murphy
za me asi jedina smysluplna motorizace tohodle auta. Bezny hybrid je strasny lenochod, diesel je dnes pro naprostou vetsinu zakazniku nesmysl a tak holt zbyde plug-in.
Krome absurdni uzitecne hmotnosti (viz diskuse vyse) u te PHEV verze vidim nejvesti problem v komfortu pri jizde ve meste, kdy i na 19" s nesmyslnym rozmerem 235/45 je to pry proste dost tvrde. Nechapu proc na to nejdou dat 18" s vyssim profilem.... pro auto do mesta by to bylo idealni.
tak mozna to resi ty adaptivni tlumice viz test no....
Za me je to cajk kara, ktera sice stoji nesmysl, ale to i jine auta.... bohuzel minimalne v CR to zabije zoufale servisni zazemi Alfy....
Krome absurdni uzitecne hmotnosti (viz diskuse vyse) u te PHEV verze vidim nejvesti problem v komfortu pri jizde ve meste, kdy i na 19" s nesmyslnym rozmerem 235/45 je to pry proste dost tvrde. Nechapu proc na to nejdou dat 18" s vyssim profilem.... pro auto do mesta by to bylo idealni.
tak mozna to resi ty adaptivni tlumice viz test no....
Za me je to cajk kara, ktera sice stoji nesmysl, ale to i jine auta.... bohuzel minimalne v CR to zabije zoufale servisni zazemi Alfy....
Komfort podvozku je i na 20" kolech ok. Jestli potřebuješ balóny jdi po výbavě TI. Tam má 18" kola 235/50. Za mě je nejlepší motorizace 1.5mhev vgt 160k. Ten motor už s tím hýbe hezky. Plug in jede rovně samozřejmě daleko lépe nicméně už to odnáší jízdní dynamika. Plugin je daleko méně obratný a těžkopádný. Já bych ten skvělý podvozek těm koním navíc neobětoval. . . . .
3_diamanty
Face... bocny profil.... vyvazenost hmoty... elegancia.... vsetko absolutna spica.... tonale konecne vyzera tak ako od alfy ocakavam... od cias 156tky ci 166tky konecne pekna a solidna alfa po dlhej dlhej dobe.... tato uz uspech mat bude na rozdiel od zabackej giulie :yes:
Problémem Giulie rozhodně není design, ale absence manuálu u benzinového dvoulitru! 😒
miromen
Tonela se mi designově nepozdavalo, už na obrazcich stači i zdejši uvodni foto. Naživo se to jen potvrdilo. Prvni pohled sice hodně fajn, ale na ten druhy se zvyraznily divne tvarovani viditelne skrze monitor. Naživo na mě tonale pusoby jako nějaka karikatura jako by spodek měla byt puvodně loď a ne auto a směrem nahoru jakoby bobtna. Vedle stojici na prvni pohled meně zajimave Stelvio vypada ve finale mnohem lepe.
To snad nemohou myslet vážně.
Autmobilce to díky lživé metodice výpočtu výrazně srazí flotilové emise. Takže Win-Win-Win. Vyhrávají všichni. Zelenouři nadšeni a my normální máme zase jednou dobrou zábavu. 😄 😄 😄
Přítel Google, zabralo to cca 30s.
Pánové, pánové... 😉
Ale tohle tedy autora trknout mělo...
Víc komentovat asi nemá smysl. 😉
Pamatuji časy, kdy autor diskuze četl a občas do nich aktivně vstupoval. Ach jo.
BTW - 4.5 hvězdy a mě to dle textu přijde, jako bych četl recenzi na auto se 3.5.
Většinou, pokud tu něco dostane 4.5, pějí se na to auto ódy.