Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Veletrh IAA Mobility v Mnichově se blíží! Bude našlapaný, ceny vstupného zaráží

IAA Mobility, největší evropský automobilový veletrh, se blíží. Chystáte-li se do Mnichova vyrazit, přichystali jsme pro vás souhrn užitečných informací, bez kterých se na místě neobejdete.
Zpět na článek
16. 8. 2023 10:24
16. 8. 2023 10:24
Cesta
Hezký shrnutí, ale ten popis cesty máte nějakej kompikovanej s těma Exx značeníma, tak si dovolím přidat svůj pohled (v Mnichově žiju a mám projetou za tu dobu snad každou myslitelnou variantu).

Autem se prostě jede D5/A6 - sjezd na A93 (Oberpfälzer Wald, cedule Regensburg) - jet až na konec dálnice, kde se automaticky najede na A9 (cedule München) - pak akorát těsně před Mnichovem na A99 (cedule Salzburg) - a pak už značenej sjezd na A94 (Zentrum / Messe a jsou tam digitální značky na kterejch bude svítit IAA Mobility).

Jsou další alternativy (např. za Regensburgem sjet na B15n a pak po A92 směr Mnichov, nebo dokonce pak ještě z A92 před letištěm sjet na Flughafentangente a přes Erding a Markt Schwaben dojet na A94), ale podle mně to za to v podstatě nestojí pokud na A93 vyloženě nedojde k nějaký katastrofě.

Jo jinak hromadná doprava je busem boužel fakt asi lepší - nicméně není pravda, že se vlakem musí přestupovat. Alex to jezdí napřímo ("Prag Spezial"), akorát dvakrát přepřahaj lokomotivu (v Plzni na diesel a ve Schwandorfu zpátky na elektrickou), plus přes Šumavu to jede jednokolejkou, takže to trvá. A ne vždycky to dorazí včas. Čili cesta delší, zato dražší... Ale přímá a dá se jet 1. třídou, což se prostě s autobusem nedá srovnávat...
Rozbalit vlákno
0
16. 8. 2023 14:07
Už jen ten idiotský název této akce hovoří za vše
Proč se ten autosalon sakra nejmenuje tradičně IAA Auto? Pokud se organizátoři za svůj po desetiletí osvědčený název své akce stydí, ať ji raději ani nepořádají! Vždyť co je na autech špatného? Je to jeden z nejskvělejších lidských vynálezů všech dob!
Rozbalit vlákno
1
18. 8. 2023 07:00
Re: Už jen ten idiotský název této akce hovoří za vše
Na tvym aute je spatny to, ze smrdi.

Kdyz se tak hloupe ptas.
:D

Az budes mit auto splnujici alespon EU7, tak pis.