Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová vlajková loď Bentley je dlouhé SUV. Těžko mu lze něco vytknout

15 komentářů

velitel mesta bugulmy
Je to bohuzel hnusne jako cinze. Jeste obludnejsi nez Cullinan, a to je co rict! Ani jedna ze znacek sve SUV neudelala zrovna krasne. Ja vim, ze se to prodava... Ale ne kvuli krase.
Emel
Bentayga je obludná. Cullinan mi nevadí - ty hranaté markanty Rollsu se k SUV hodí víc než kulatá světla Bentley a podle mě to u Rollsu v rámci možností zvládli dobře.
speedfred
To v rámci možností u RR je hodne s prižmúrenými očami. Povedzme že predok ešte ujde ale ten zbytok je hnus. Pritom dnes som videl to veľké kabrio od RR a na to je radosť pozrieť.
Emel
Nejsem ani cílovka Rollsu, ani SUV, tak se mi to těžko hodnotí... ale mně se třeba docela líbí ty protisměrné dveře a ani ta barokní záď mi neva.
speedfred
Otváranie dverí sa páči aj mne ale čo ten zbytok? Myslím dizajn.
XTad
Spatne jsou hlavne proporce. Vypada to jak zvetseny Fiat 127.
Emel
Za mě ok. Žádné velké nadšení, ale ani žádný velký problém.
adamzprahy
Souhlas. Bentayga se mi nelíbí stále stejně jako na začátku, vůbec mi to nesedí. Z boku v tom hlavně vidím Q7, z které vychází…Cullinan má styl Rollsu a paradoxně mi to celkem funguje.

I když jednou jsem potkal Bentaygu v bílo černé kombinaci, což byl jediný moment kdy jsem si řekl, že ta Bentayga nevypadá zas tak špatně 😁 Potkávám pravidelně jednu šedivou na nějakých menších kolech a jako kvůli vzhledu bych si to fakt nekoupil 😁
Mr.Murphy
a nejlepší je když to ještě hodí na promo fotky do fialové barvy.... 😁 😁 :yes: :yes:
to auto vypadá naprosto tragicky, jako nějaký čínský pokus....
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
vlajková lod je Flying Spur, tradiční to nástupce sedanů Bentley. Ne SUV.
A u Rollsu je vlajková lod pořád Phantom.
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Rada Holodnák je víš kdo. Takovej ten místní šášula. Krycí méno Cincibus, kudli pudli
https😐/www.youtube.com/watch?…

4x4 mi nijak zásadně nevadí, i když osobně ho nepotřebuju
Miorolo
Proč si tohle lidi kupují? Zejména lidi, co mají peníze a můžou si koupit hezké auto. Vždyť to vypadá, jak nějaký čínský nedodělek. Vlastně, už i ten Číňan umí vyrobit hezčí auta.
Tohle bude zřejmě ideální produkt pro lidi, kteří sice mají peníze, ale chybí jim vkus.
cerv78
Výkon je 550 koní (542 je hodnota v imperiálních) a udávané zrychlení 0-100 km/h je 4,6 s, ne 4,8.